Созопол 2021/2022 г. - мнения, впечатления и препоръки

• 61 812
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • Great Britain
В търсене съм на хотел близо до плажа.

Гледах хотел Корал- предлагат закуска и вечеря. Някой пробвал ли е храната там?
Разгледах и хотел Лотос.
Хотел Селена също ми допадна.
Как е плажът пред тези хотели?
В хотел Корал съм била преди около 10 години беше почти току -що отворен.Бяхме в студио с гледка море.Размера на стаята е приличен,а и беше ново,с голяма тераса към морето.В ресторанта само закусвахме,прилична беше закуската.Много ми хареса това, че ресторанта гледа към морето и самата закуска беше на огромната му тераса.В Селена съм била много пъти в ресторанта само.И за там мога да кажа,че храната е прилична с невероятна гледка.Смоконов сладолед и мляко с смокини са ми фаворит в този ресторант.Другото е стандартно меню.Селена е на самия плаж.Плажът е малък,води се градския плаж на Созопол.Не е лош.

# 571
Споделете, моля тазгодишни отзиви за заведенията в Созопол, в стария град. Ще бъдем само за 2 вечери и много ми се иска да не се разочароваме от храна и обслужване.

# 572
Споделете, моля тазгодишни отзиви за заведенията в Созопол, в стария град. Ще бъдем само за 2 вечери и много ми се иска да не се разочароваме от храна и обслужване.
В такива случаи отварям гугъл мапс и чета най - новите отзиви. До момента не са ме подвели.
Аз също чакам за тазгодишни отзиви за стария град.

# 573
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние последно (2020-та) всяка вечер вечеряхме в р-т Нептун. Най-отзад в Стария град, над скалите. Семейно ресторантче, вкусно и с прилични цени. Дано да действат още.

# 574
  • Mostly in my mind
По препоръка от темата миналото лято посетихме Урания. Страшно ни хареса. Нямам търпение това лято да отидем отново. Simple Smile

# 575
Любими са ни "Корал"," Рибари" и" Св. Иван", а после бар "Мишел" с джаз музика на открито. Три годино се опитваме да посетим ресторант "Античен кладенец", но резервациите се правят поне 10 дни по - рано. Може би, защото сме все около Аполония там.

# 576
  • Варна
Ние имаме резервация за Созопол от четвъртък, но като гледам прогнозата за времето... Направо се чудя да тръгваме ли. Относно заведения, миналата година бяхме много доволни от Източна порта, Дел муро, Матис.

# 577
  • София
Глас и от мен за "Рибари" и "Свети Иван" - страхотна кухня, обслужване и отношение.

# 578
.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 13:30 от The Invisible

# 579
нещо не мога да се оправя с програмата на робота
моят е  F9 , вчера го пуснах за първи път да чертае карти, но понеже не успя да се качи на килима в едната стая, го побутнах леко, той се изключи, после пак го пуснах, но явно наново почна и така
сега не мога да разбера имам ли карти, но явно и да имам , няма да са на всички стаи
та откъде да изтрия картите и да запиша нови
и как да му помагам да се качва на килима, някаква рампа ли да му направя Rolling Eyes
Какви карти, какви килими??? Нещо май обърка темите!

# 580
  • София
Ние имаме резервация за Созопол от четвъртък, но като гледам прогнозата за времето... Направо се чудя да тръгваме ли. Относно заведения, миналата година бяхме много доволни от Източна порта, Дел муро, Матис.
И аз това се чудя с времето, но пък като напишеш дестинация на морето уж там топло си го дават... Нашата резервация е за 11 е съм в чуденка дали поне 9т 13ти да не я отложа. Но трябва утре да съм го решила

# 581
Здравейте. Моля, ако някой има информация, интересувам се тази година автобусите от София къде спират - на пл. Черно море или срещу стадиона. Благодаря!

# 582
  • Варна
Аз отложих от 13ти, не ми се рискува.

# 583
Бяхме тази година в началото на юни в Созопол. Споделям мнения за няколко заведения, които посетихме.
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ:
1. Ресторант “Диамант” гр. Созопол - ул. Ропотамо (пред плаж Хармани) - ужасна храна, пържените картофи бяха сигурно от предния ден, плуващи в огромно количество мазнина, салата с прокиснали домати, напитките топли, на айрянът само цветът му загатва, че е айрян. Тоалетната е потресаваща, мръсна и течаща, мивката и батерията са потънали в ръжда...
Скрит текст:

2. Пиците в началото на улицата пред плаж Хармани, след това нагоре започват магазинчетата за сувенири. Пиците ги вадят опаковани от фризера, мятат ги в пещта и после даже не успяват отвътре добре да се опекат. Средна цена на пица - 9 лева.
ПРЕПОРЪЧВАМ:
1. Matis Bar & Grill, до църквата в началото на старата част
Много вкусни бургери, страхотно обслужване, чисто и приятно. Има доста хора вечер.
2. Ресторант Лотос - от години го посещаваме, вкусна храна, чисти маси и санитарни помещения и добро обслужване.
3. Палачинки Dreams, вкусни, всичко е много прясно нарязано и цените са много добри!

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 13:31 от blabla7

# 584
  • Ланкър, планините Овнерог
Веселите палачинки има ли ги още?

Общи условия

Активация на акаунт