Созопол 2021/2022 г. - мнения, впечатления и препоръки

• 61 350
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Да, има ги и тях, но не успяхме да ги пробваме тази година. Вечер винаги имаше доста чакащи.

# 586
Информация за цената на "паркинга" срещу златна рибка дали някой може да сподели?

# 587
Мнения за хотел Калисто? Предлагат ни закуска в цената и паркинг. Как е кухнята, стаите, матраците удобни ли са?

# 588
Здравейте, някой знае ли какви са цените на чадър и шезлонги на Златна рибка и Каваци?

# 589
Здравейте, някой знае ли какви са цените на чадър и шезлонги на Златна рибка и Каваци?

30 лева бяха преди седмица два шезлонга и чадър на Златна рибка.

# 590
На Каваци север от 01.07 са по 25 лв., на Мареа бийч бар май са по 30лв.

# 591
  • Някъде по Дунава
Информация за цената на "паркинга" срещу златна рибка дали някой може да сподели?
Преди 2 г беше 5 лв. Сега очаквайте около 10.

# 592
Здравейте, търся информация от тази година за комплекс "Санта Марина" , как е плажа, пренаселен ли е, места за паркиране, чистота на стаите, а и всякаква друга информация за комплекса ще ми е от полза.

# 593
Здравейте, търся информация от тази година за комплекс "Санта Марина" , как е плажа, пренаселен ли е, места за паркиране, чистота на стаите, а и всякаква друга информация за комплекса ще ми е от полза.
Няколко мнения по-горе сме коментирали. Има недоволни които са почивали там точно от плажа и паркинга. Аз отмених резервацията си заради проблемно паркиране, защото ми се вижда невероятно извън Созопол да има проблеми и неуредици с това, а от комплекса да не взимат отношение.

# 594
  • Сф
В "На море 2022- 2" е коментиран .(Милитана)
Стр 29
Цитат

Много голяма черна точка и за Санта Марина Созопол - тази година плажа им няма концепция съответно без чадъри и шезлонги , без бар на плажа … пустош !!! Няма и никакви допълнителни бонуси - безплатен спорт, шезлонги на плажа ?!
От тази година корупираните чиновници в Созопол са сложили забрана за паркиране около комплекса, естествено великия комплекс не ти осигурява места, а и повечето са вече наети от хора, които дори не са там !!!
И накрая плащаш една камара пари да спиш в това велико място !!!
Определено не го препоръчвам на никой !!
Единствено руските туристи са добре дошли там Sad

# 595
Ние сме ходили преди три години и тогава нямаше проблеми с паркирането. Доколкото помня имаше два паркинга, на които можеше да се паркира безпроблемно, но ако сега това е променено  и няма къде да се паркира, наистина не си струва тази висока цена.Тогава имаше и влакчета, с които ходехме до Стария град вечер, сега разбирам, че и тази екстра е отпаднала. Май ще се насочим към друга дестинация.

# 596
Доколкото разбрах, има един паркинг с цена 25 лв за денонощие. За съжаление обаче  вилата, в която щяха да ни настанят е на другия край на комплекса, разстоянието не е малко, както и цената впрочем. И като събрах 2 и 2 се отказахме да ходим, решихме, че не си заслужава. То бива да се плати висока цена, ама всичко да ти е топ, не да трамбоваш като ненормален в жегата и с багажите. И аз съм била преди около 3-4 години в извън пиков сезон и беше прекрасно. Но ето че нещата се променят. Около селището имало безплатно паркиране, но само от едната страна на улицата и се заемало бързо от други коли.

# 597
Бяхме в Санта Марина последната седмица на юни. Ако излезеш с колата, веднага ти се заема мястото, но винаги намирахме. Предполагам в пика на сезона ще е проблем.

Аз, лично, по-добро място за летуване не съм намерила и затова си ходим там. Но то е въпрос на приоритети.

За мен най-големият проблем там са еднотипните средиземноморски ресторанти. Никога не можеш да поръчаш за детето обикновена храна, все трябва да е със сос терияки или алфредо или всякакви измислици. Цените на храната също са трудни за преглъщане.
Само 2 ресторанта в Созопол доставят с тейкауей - единият е за бургери, другият - отново средиземноморска храна.

# 598
Мак, когато аз съм ходила имаше обедно меню в ресторант Аполон - готвени манджички и супи поне по две различни на ден. Сега нямаше ли такова нещо?

# 599
Миналата година бях в Созопол,но тази година не бих повторила заради паркинга.Или я закотвяш на  паркинга или всеки ден чакаш за свободно място.Не искам да си образувам нерви.Предпичитам друга дестинация.

Общи условия

Активация на акаунт