Професионални серии за коса 148

• 61 822
  • 785
  •   1
Отговори
# 495
VanessaDE, какво имаш предвид под изчезване на ефекта от Денсинфик? Откакто започнах ампулите виждам нови косъмчета - ще опадат щом спра да ползвам продукта ли?Cold Sweat

# 496
Уплътняващият ефект по дължините изчезва.

# 497
Можетв ли да ми помогнете да намеря боя Joico Lumishine 7AA - в българските сайтове няма този цвят - с него ме боядисаха преди 3 месеца и уби и оранжево и червено, но ми се иска да спестя 120лв от салонното боядисване и да се боядисам сама този път - със сигурност не саслагали допълнителни коректори на цвета, лоето е важно за мен, че не се оправям като вас с боите и коректорите....остава само да намвря откъде да купувам боята 😵

# 498
Здравейте някой може ли да даде отзиви за сериите за коса на KAY PRO струват ли си?

# 499
Бонибон, в бютиексперт погледна ли?

# 500
Поднових си кичурите. В следствие на това косата ми се изсуши. Коментарът на едната фриз веднага след като ме изми, ме накара да изгубя дар слово: "Ееей, Лято, ма твоята коса е много суха, а нали ползваш все някакви скупи продукти!". Чак да се учуди човек, че се изсуши.
На предното измиване правих преуош с Елстисайзър с капките на Оуей и се минах с ИЧ преса, после маска на Сеуле и косата засия. След това, на подсушена коса на 2 пъти по 3 помпи от Еластистейър с малко от капките на Оуей и някакво термо.
Този път пропуснах преуоша, че ме домързя.

# 501
Направих си вчера за пръв път Cellula madre с една ампула, след като го похвалихте и съм влюбена в резултата 😍. Косата ми стана някак жилава и гладка, с чудесен блясък. От коментарите тук очаквах някаква неприятна миризма, но не ми стори чак неприятно, напомни ми точно фризьорскосалонна миризма. Опитах се да спазя точно инструкциите и това ми е може би единственото ми оплакване, че е голяма занимавка: първо миеш, после подсушаваш, мажеш сместа, стоиш под топлинен източник (със сешоар го изиграх това) , пак миеш и тогава пак сушиш. Въпросът ми е, има ли начин да се съкрати процедурата и пак да има такъв хубав ефект? Примерно да го сложа като маска веднага след шампоана (за да не мия косата два пъти) 😄. Много ми е занимателно и времеемко иначе...

# 502
  • Варна
Лятo
Извинявай ама тая отворената преди да те измие не видя ли,че косата е суха та да се погрижи с подходящи продукти? Най обичам такива компетенции,честно Grinning.
Аз не бях ходила на фризьор от предния септември до началото на юни. Косата ми не беше никак зле макар,че за 9м. е нормално да позагуби форма. Фризьорката я изправи и не спря да се възхищава колко е дълга и как било възможно да няма цъфнало никъде за толкова време. И накрая ни в клин ни в ръкав вика ама тя косата ти е станала много тънка Grinning. Е изсмях се. Как да и обясня на жената,че бях на почивка и последните пъти косата ми беше мита с Керастаз Солей Ш и М,които са супер лека неангажираща хидратация и ако имах намерение да се изправям никога нямаше да ползвам тях.
Скъпите продукти никога не са били гаранция за хубава коса и всички тук го знаем прекрасно.

tuali
смърди на къдрин тая гад Grinning и не няма как да съкратиш процедурата и да искаш същия резултат. Аз го постигам с кератиновото протезиране на Ланза,чиято втора стъпка ползвам точно като маска,но пак си е време за клечане.

# 503
Лятo
Извинявай ама тая отворената преди да те измие не видя ли,че косата е суха та да се погрижи с подходящи продукти? Най обичам такива компетенции,честно Grinning.
Явно не. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 504
Prinzesata, ааа, къдрина ли мирише така? Абе познато ми е, мислех, че са някакви техни шампоани и мазила, от малкото пъти, в които съм ходила на фризьор 😄
Ех, мислех си, че има някакъв по-хитър начин да не се занимавам 100 часа. Но резултата поне си струваше, де 😁

# 505
Хора, моля ви се дайте бързодействащ съвет за сърбящ скалп. Не знам дали от новите шампоани или заради двукратно боядисване в един ден се докарах до ултра сърбящ скалп отзад на тила (на друго място не). Мога ли да направя нещо вкъщи с подръчни материали акто алое гел или някакви масла, ако не, какъв продукт да си взема?

# 506
  • Варна
Ако е от боята алое с две капки чаено дърво.

# 507
Бонибон, в бютиексперт погледна ли?

Няма. Ако става въпрос за xpertbeauty  даже на място ходих....

# 508
Джойко мойсчър рикавъри маската с кой шампоан би се комбинирала добре: kerastase bain 2, Lakme ДПШ или Витамино на Лореал?

# 509
При тънка и рядка коса (омазняваща се в корените и суха по дължините) шампоанът Денсифик на Керастаз с какво би могъл да се комбинира?
След третото миене с Денсифик моята коса стана ужааасно суха, направо храст и по съвет на момичетата започнах да редувам с друг - в моя случай на Меди, тъй като имах от него.
Ванеске препоръчваш балансирани Ш на Напура, Меди... и искам да те попитам мога ли само с някакъв такъв да си карам и да си пея песен или трябва пак да редувам? Доизразходвам Ш Денсифик и Меди, имам шампоан и ампулите Стаминген на Напура, които още не съм отворила и тъкмо умувам какъв /какви Ш да взема и какви схеми да съчинявам... Blush

Общи условия

Активация на акаунт