Професионални серии за коса 148

• 61 825
  • 785
  •   1
Отговори
# 480
  • някъде
При тънка и рядка коса (омазняваща се в корените и суха по дължините) шампоанът Денсифик на Керастаз с какво би могъл да се комбинира?

# 481
Miss по-добре ще е да качиш снимка на естествената коса.
Според мен не си купувай цели серии,най-вероятно няма да ти паснат и ще отидат в размените.Разгледай шампоаните на Напура,Меди,Рене...балансирани и дават всичко на косата.Избягвай силиконите и маслата в шампоаните.
С маските и балсамите можеш да играеш.Генезис на Керастаз не е лоша,Терапист е много хубава,Джойко K-pak и Defy damage...
Неползването на протеин при къдрава коса води до увиснала такава с мазни ,залепнали корени и бухнали,проскубани дължини,Всеки сам си решава какво да ползва.

Casual на Лалга ползвала ли си? Не е лош,но ароматът е адски силен,не знам дали си падаш по такива

Момичета,какви продукти за коса се ползват,когато има много влажен климат?
С балансирани с превес на протеина или направо протеинови.При мен влагата стартира от 70%

D S с всичко.Но не ползвай шампоана постоянно,след второ поредно миене най-вероятно ще започне да ти омазнява

# 482
  • София
При тънка и рядка коса (омазняваща се в корените и суха по дължините) шампоанът Денсифик на Керастаз с какво би могъл да се комбинира?

Аз не бих го препоръчала за такава коса, как ли не го мъчих накрая отиде в размените.

# 483
Благодаря за отговорите.  ❤ Ще видя за протеинов или балансиран шампоан. А с маските ще проверя коя как ще подейства. Просто видях, че много ги хвалят Лалга и Elasticicizer и споделят мнения, че не утежняват. Те така или иначе пристигнаха, но вече със сигурност ще ги пробвам с протеинов шампоан. Някой ползвал ли е на Керастаз шампоана за обем? И за Olaplex3? Да сподели мнение. И ако можете да ми препоръчате термозащита, аз имам на Керастаз Extentioniste термозащитата, но и тя ми идва тежка...  Тя със сигурност ще е при размените.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 11:02 от MissRedLips

# 484
  • някъде

Аз не бих го препоръчала за такава коса, как ли не го мъчих накрая отиде в размените.
Аз мислех да го взема за подпомагане на растежа на косата, защото от години ми пада косата.
Ванеса, не знаех, че не е за честа употреба😕
Не знам какво да купя, изобщо не разбирам кое е хидратация, кое протеин, кое защита....и кога какво се използва

# 485
Може ли мнение за тази серия ш и б

Поръчах спрея за скалп и сега се колебая имам ли нужда и от ш и б от серията Thinking

# 486
Здравейте и от мен Simple Smile Отделих вдин час да ви прочета 😁 Та имам питане - моята коса е мнооого тънка, не е гъста и се омазнява сравнително бързо в корените, а в краищата стои суха. Особено сега в жегите и с тази влага постоянно стои бухнала. Искам да попитам какви продукти ще ми препоръчате? От силната хидратация бухва, от протеина стои суха. А като спадне и направо ми се вижда скалпа. Започна и да пада изключително много. Да спомена, че се боядисвам(светло кестенява). Вмомента не използвам сешоар, нито преса. Косата ми е къдрева.

Вмомента имам Kerastase Extentioniste - шампоан, балсам и серум
Kevin Murphy - Angel rinse балсам за боядисвана коса
Alterna Bamboo - маска за блясък
Moroccanoil light - олио
Апивита - шампоан за косопад

Поръчах си и Еластайзер,  L‘alga шампоан и маска и  Biolage ScalpSync ампули за косопад. Но ми се струва, че нещо липсва.
Гледам, че коментирате Oway i Marrakesh. Но са ми доста непознати.
За тънката си и омазняваща се коса ползвам шампоан на Kaypro с хиалуронова киселина,много добре измива и косата ми е чиста и обемна 2-3 дни,серията за обем също ми харесва.Препоръчвам ги като всяка серия има маски серуми или балсами ,може да се комбинират според нуждите.

# 487
  • Някъде там
След няколко поредни измивания и използване на балсам Алтерна канвас, смело мога да напиша, че е страхотна серия за моята тънка и къса косичка.
Не мога да спра да прокарва пръсти през косата си.
Подредена, без фриз, хидратирана, блестяща.
Ще взимам от серията и шампоана за обем.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 15:14 от Искрица

# 488
Може ли мнение за тази серия ш и б

Поръчах спрея за скалп и сега се колебая имам ли нужда и от ш и б от серията Thinking
Аз съм влюбена в шампоана имам и серума,за б не мога да дам отзив но предполагам, че ще е хубав като цялата серия.

В Арлен този уикенд безплатна доставка над 29лв.

# 489
  • София
Момичета, от този серум някой дали има впечатления или от  шампоана от тази серия против косопад, понеже са намалени в Нотино..

# 490
Момичета, от този серум някой дали има впечатления или от  шампоана от тази серия против косопад, понеже са намалени в Нотино..

Имам ги, шампоана ми е 50/50 придава блясък но ми пада целия обем,някак тежък е като че ли за моята коса,с прозрачна консистенция е. Спрея е добре не омазнява . Но аз ползвам различни продукти на всяко миене и конкретно не знам дали си върши работата 😄

# 491
аз имам на Керастаз Extentioniste термозащитата, но и тя ми идва тежка... 
Няма как да ти идва тежка,определено.Това е последното термо,което е тежко,нещо не правиш както трябва.Но,наистина не е за къдрави коси,макар че,твоята не е къдрава,а чуплива,ако това е естествената ти коса.
Олаплекс 3 е един от най-добрите преуоши,за мен.Ако не можеш да си позволиш 1 и 2 за терапии,това е супер алтернатива.

D S за нови растежи определено Меди,рестартират косата уникално,кой каквото ще да приказва.За Напура не мога да твърдя,тъй като ги ползвам рядко.Но за Дензифик мога да кажа със сигурност,че придават изкуствена гъстота и обем,спреш ли да ги ползваш, изчезва и ефекта.
Ако искаш наистина сгъстяване на косата търси Меди.Имаше мнения че изсушавали,оплитали косата и т.н...ами нормално,шампоани без вредни съставки.И защо са ви нужни от другите шампоани,като борбата е да запазим скалпа в добро състояние(с подходящите шампоани) и дължините здрави-с коренно различни продукти съответно?!

# 492
  • Варна
Съгласна съм с Ванеса- Extentioniste термозащитата в никакъв случай не е тежко. Какво количество нанасяш? и нали си наясно,че се нанася далеко от скалпа. Първите 5см. от косата обикновено ги щадя от всичко с изключение на шампоан и маските подходящи за скалп.
По-леко от него е Генезис/на мен ми е недостатъчно/.
За шампоаните на Меди доста сме писали. В никакъв случай не са изсушаващи. Хидрокленс съм употребила не знам колко шишета и винаги ми е наличен. Марката наистина сгъстява косата. И двата спрея Целаген и Нуминокс са работещи.

# 493
  • by the sea
Момичета, на капките на Oway как е официалното име на продукта?
Благодаря

# 494
  • София
Момичета, на капките на Oway как е официалното име на продукта?
Благодаря

Серум за сухи и цъфтящи краища O.Way Nurturing Drops 50ml (от Арлен)

Общи условия

Активация на акаунт