Професионални серии за коса 148

• 62 399
  • 785
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
Пийч, имаш една от най хубавите коси във форума. Разкошотия.
И кичурите ти, ах, страхотни са.
Мишчица ще пробвам синия коректор на МШ

Като видях кичурите на Пийч ми влезе мухата да си направя кичури (отново)

# 571
Влизам с един въпрос:
Взех си Олаплекс 3 и вече искам да го изпробвам, но проблема е, че
имам преуош терапиите, а не знам с какви серии да ги съчетавам.
1.Олаплекс 3 преди протеинова серия или преди хидратираща?
2.Еластайзер на ФК преди протеин или преди хидратация?
Аз също се нареждам в надяващите се на повече информация за Олаплекс 3. Взех си го, но не съм сигурна как точно да действам с него. Магнолия говори в Hairholic за 1 и 2, но 3 само е споменат. Към протеин или хидратация се зачислява? Миете ли косата преди да го нанесете и с какво е най- добре да измием и продължим след това?

# 572
Дайте идея за ДПШ ,имам на лейбълм на свършване е ,искам нещо което се пени ,с този три пъти мия ,а и без това става кошница.

# 573
gigova,
Lakme и Goldwell са приемливи варианти.

# 574
  • Пловдив
Бисквитка, благодаря!
ДПШ на Лакме е точно такъв - обилна пяна и не заплита, бонус - много добре ухае

# 575
Здравейте. Извинявам се, но нахълтвам с  молба. Лятото не си изправям косата със сешоар и забелязвам че е станала доста чуплива. Моля, препоръчайте продукт който да оформи или подчертае къдриците, по възможност да не утежнява много и да не е силно стилизиращ. Благодаря 🙂

# 576
Дами, попаднаха ми видеа за терапия К18. Намерих само едно мнение посредством търсачката тук. Имате ли впечатления и откъде се купува това чудо на чудесата Simple Smile
Тази вечер измих с дълбокопичистващият на Лейбъл М, нанесох доволно количество Олаплекс 3 и утре ще измия с шампоана от серията и ще пробвам за пръв път маската 8. Нямам търпение!

# 577
На мен ми правиха в салон при боядисването април. Добре ми се стори, но от 1 път не мога да кажа повече. Може да се купи от салон или от тук:
https://gingersisters.eu/page/k18-1615369699

Аз още му се каня, ама просто все не стигам до тези 130 лв 😂

# 578
На мен ми правиха в салон при боядисването април. Добре ми се стори, но от 1 път не мога да кажа повече. Може да се купи от салон или от тук:

Точно на Вашето мнение попаднах. Видях сега и сайта. Има и малка опаковка Grinning 5 мл за 24 лева.

# 579

Точно на Вашето мнение попаднах. Видях сега и сайта. Има и малка опаковка Grinning 5 мл за 24 лева.

От 5мл усещането ще е като от миналата ми проба.. Няма да мога да преценя реално. На сайта пише да се направят 4-6 последователни измивания за подобряване състоянието на косата. Фризьорката ми твърде, че 50мл стигат за дълго време...

# 580
  • Toronto
Скрит текст:
Влизам с един въпрос:
Взех си Олаплекс 3 и вече искам да го изпробвам, но проблема е, че
имам преуош терапиите, а не знам с какви серии да ги съчетавам.
1.Олаплекс 3 преди протеинова серия или преди хидратираща?
2.Еластайзер на ФК преди протеин или преди хидратация?
Аз също се нареждам в надяващите се на повече информация за Олаплекс 3. Взех си го, но не съм сигурна как точно да действам с него. Магнолия говори в Hairholic за 1 и 2, но 3 само е споменат. Към протеин или хидратация се зачислява? Миете ли косата преди да го нанесете и с какво е най- добре да измием и продължим след това?
Аз го считам за протеин, поне на мен така ми действа, но ето добро обяснение какво е точно:
Цитат
Olaplex is what they consider to be a bond builder, meaning that it bonds together the proteins in your hair strands. By bonding the proteins back together, it improves the structural integrity of your hair and improves things like shine and texture. It's not a protein treatment per se because it works with the proteins that already exist in your hair rather than adding proteins to your hair. The full Olaplex treatment should be fine for protein sensitive hair, although I'd recommend using a clarifying shampoo before the treatment if you've used a protein treatment recently. Olaplex no. 3 can be a little tricky because it works best of clean (aka recently shampooed) hair, and needs to be rinsed out completely.

# 581
  • Варна
След известно отсъствие в темата, здравейте:heart:
Много моля за мнение за този сешоар Dyson, особено относно мощността. Косата ми е гъста, права. Струва ли си парите, лесно ли ще се ползва кръгла четка за изправяне, удобен ли е

# 582
Рибоците какво се мотаят ? Simple Smile
От сутринта влизам на всеки час да си поръчам от новите продукти на Лалга, но към този момент още не са налични ......

# 583
Здравейте. Извинявам се, но нахълтвам с  молба. Лятото не си изправям косата със сешоар и забелязвам че е станала доста чуплива. Моля, препоръчайте продукт който да оформи или подчертае къдриците, по възможност да не утежнява много и да не е силно стилизиращ. Благодаря 🙂
Аз си взех това: https://www.zlatnaribka.com/balsam-aktivator-za-kadritsi-lakme-rings-150-ml
Косата ми е леко чуплива, за да я оформя обикновено ползвах пяна и дифузер. Хареса ми балсамчето. Сложих малко на леко влажна коса и намачках. Изсъхна си така, тк нямах дифузер, и въпреки това се оформи мн добре. Фиксацията е лека, но лошото е, че след 2 спанета вече почти не личаха вълни. Може би ако се понамокри пак косата щеше да е ок, не пробвах, тк така или иначе щях да мия. Мисля си, че след като изсъхна без дифузер и се оформи така добре, ако човек се постарае ще стане още по-добре.
Може и да има по-добри продукти. Това е първото, което пробвам и го взех с идеята, че на морето от солта ми се чупи и да имам нещо да я дооформя. Ще видим как ще е за след плажа другия месец Simple Smile

# 584
От всичко, което съм ползвала за къдрици, няй-любим продукт ми е активаторът на O'raight. С него успява да постигна добра и трайна визия.
Като по-бюджетен вариант, лилавата топка за обем на Ti Gi също е хубава. Лакмето не съм го оробвала.

Общи условия

Активация на акаунт