Професионални серии за коса 148

• 61 801
  • 785
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Колкото и да е оплюта в темата червената серия аз си я харесвам и на почивки винаги я влача. Да косата не е някаква напомпана и супер подхранена,но това са продукти,които наистина се ползват ежедневно/в нормални условия мия косата си на 3-4 дни.

H-Milk е алтернативата на Олаплекс на Oway

# 646
При рибите ,аз ще следя за неща които съм набелязала
https://www.zlatnaribka.com/30-produkta-s--30-otstapka

# 647
При рибите ,аз ще следя за неща които съм набелязала
https://www.zlatnaribka.com/30-produkta-s--30-otstapka

Тъкмо поръчах Стимулираща маска за растеж на косата 150 мл Mediceuticals MX Dual Therapy. Имах код за 5 процента от предишна поръчка и стана добра цена. Ако пускат и шампоан от серията ще е чудесно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
  • Варна
Утрепали са се от топ продукти Grinning. Рибешка работа. От всичко само маската на Меди ми е в топ продуктите. Могат да вкарат едни 30% на новите Лалги и серията за боядисана коса на Кингсли. Е тогава ще ме завлекат до мола определено.

# 649
Много ме изкушава пре-шампоанът на Лалга, тъй като моя ДПШ на Меди е останал третина от шишето и ми се иска да разнообразя.

# 650
И в Арлен има намаление на топ продукти. Намалили са серума за врхчета и ребюилд серията на Оуей, също и някои неща на Кевин Мърфи.

# 651
  • Някъде там
Почивката на морето за жалост свърши, косата ми е без забележки, опазих я от слънцето и солената вода.
С мен взех шампоан за дълга коса Керастаз, шампоан за обем Алтерна канвас, ежедневен балсам Алтерна канвас и Алтерна хидратиращ балсам от хайверенета серия. Термо на МШ (amazing)
Косата ми остана мека, подредена, разкошотийка. Много добре ми се отразяват балсамите на Алтерна.
Единствено цвета ми е бляк(измити кичури на кафява основа - морков, супер оранжева съм в главата, това ме влудява) Утре съм на боя и се чудя да направя ли и една терапия кадифе? Отзиви за терапиите на кадифе имате ли?

# 652
  • Варна
Имам я от доста време,но честно казано не съм впечатлена кой знае колко. От всичко най-харесвам шампоана. Маската е слаба за косата ми даже с инфраред преса и загряване. Балсамът е добър за запечатване на протеинови маски. Лятото я правя цялата чат пат тъй като не утежнява,а в същото време добре напомпва косъма.

# 653
  • София
Момичета, от година се боядисвам с номер 200 Кастинг на Лореал безамонячна като цвета си е черен , сега искам да пробвам Olioseta Oro del Marocco.Въпроса ми е пак на 2-ка ли да заложа, не желая син отенък и какъв оксидант да купя? Имам леко и на места бели косми.

Ако не идва късно моят отговор, да кажа - и аз съм с 2.0 на Олиосета, самият цвят е най-добре стоящият ми от всички, които съм ползвала. Няма син оттенък. Лошото е, че съм  с доста бели коси и след две-три седмици вече е за пребоядисване. Със зор добутвам месец, защото все си мисля, че по-често боядисване е вредно, не знам дали съм права, някой има ли опит?
Оксидант взимам какъвто пише там, мисля, че 6%.

# 654
  • София
А от боята на Oway има ли доволни? Че гледах и тя е намалена в Арлен.

# 655
  • Стара Загора
Здравейте! Някой поръчвал ли е от esteto.bg?
Набелязала съм комплект на Alfaparf и се чудя дали са им ОК нещата.
Също така търся мнения за сериитена Alfaparf - Diamond, Smooth и Reconstruction

# 656
Здравейте, чета темата от известно време защото се опитвам да си възстановя косата но не мога подбера правилните продукти май. Първо да косата ми: много тънка - по рождение донякъде + силен косопад вследствие на стрес до скоро, много фин косъм. Не е третирана химически, мия всеки ден заради тънкостта на косата и проблемен скалп, ако разредя миенето започва косопад и дразнене на скалпа, доскоро сушах със сешоар всеки ден, сега спрях и я оставям да изсъхне сама. Косата ми беше много суха, късаше се и цъфтеше. Миналата седмица отразях доста от дължината заради цъфтежите и сега е до раменете. Поради сухотата наблягах на силно хидратиращи продукти до сега, имах някои протеинови също но май ми бяха много недостатъчни. Като резултат в момента косата ми е прекомерно мека и безформена, изключително хлъзгава стои, до един момент хидратация ми идваше добре и колкото и да бяха тежки продуктите, които ползвах изпиваше всичко за секунди. Мисля,че проблема дойде, когато започнах да престоявам с маските по половин час вместо няколко минути както преди + включих няколко натурални продукти с много високи концентрации на естествени масла.
Ще кажа какво имам налично от професионалните продукти и какво съм поръчала и очаквам като няма да изброявам някои не Профи продукти които да хидратиращи така или иначе.
Маски: L'Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier Masque и L'Oréal Professionnel Serié Expert Absolut Repair Gold Lightweight Mask.
Балсами: L'Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier Conditioner и L'Oréal Professionnel Serié Expert Absolut Repair Gold Conditioner.
Финиши: Redken Extreme Play Safe Treatment,  Redken Frizz Dismiss Rebel Tame, Redken Extreme Anti-Snap Treatment, Ice cream Restructuring Hair Cream for Split Hair Ends, L'Anza Keratin Healing Oil Treatment, Aphogee Keratin & Green Tea Restructurizer.
Имам Олаплекс 0 и 3, но не съм ги ползвала все още.
Чакам да получа Aphogee Keratin 2 Minute Reconstructor и Aphogee Two-Step Protein Treatment + балсама към протеина.
Мисля че ми трябват някакви по-силни протеинови маски и балсами да редувам с тези които имам и да не са много богати на масла.
Ще спра да стоя по половин час с маските.
Целта ми е да спра накъсването и цъфтежа и да мога да запазя косата малко по-дълга, не се харесвам с толкова къса коса.
Ще съм благодарна за препоръки и много се извинявам за дългия пост.

Пропуснах да кажа, че обема не ми е важен въпреки тънката и фина коса, предпочитам да я усещам плътна и пригладена отколкото лека и хвърчаща. Сериите за обем ми изсушават много косата и ги избягвам целенасочено.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 13:46 от PinkLychee

# 657
Здравейте! И аз така, чета темата от известно време. Не е професионален, но съм изключително доволна от шампоан и балсама Doori Glamo - блясък и обем. Чувала съм, че всички корейски ш и б докарват обем. Но, специално при тази серия няма втвърдяване на косъма. Косата има обем, гладка и мека е, с хубав блясък, скалпът се чувства отлично - чист и успокоен.Добре ми оформи "буклите Simple Smile" Пише, че действа и на косопад. Безсулфатен е. Косата ми е тънка, по изтощена, суха, чуплива, склонна към цъфтеж.
Другото ми попадение е Kundal. За моята коса е супер.
Сега съм си поръчал някои минита от професионални шампоани и балсами, за да мога да ги редувам, пък и ми е интересно да експериментирам.
Да допълня, за първи път ми се случва да ми е чиста косата 4-5 дена. Времето е топло изпотявсм се, но косата, скалпът са чисти. Няма омазнява не и лош мирис, та си направих експеримент да не я мия, докато не изпитам такава нужда.,но косата ми е суха по принцип и на дължини и на скалп.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 16:41 от m1ma

# 658
m1ma ,
Благодаря за предложените шампоани, но тук където съм нямам достъп до тези марки. И от други хора съм чувала, че корейските шампоани и балсами са много добри , но тук не се предлагат.

# 659
Помагайте, мили дами! Правя си аз изпитания протокол-измиване с био шампоан, еластисайзър, масла в корените, след половин час кокосово масло на краищата, 8 часа по-късно (може тук да прекалих, обикновено по 2 стоя) измивам с joico moisture recovery ш + б, очаквам лигава коса (макар и без обем) и получих тел! За първи път от много време косата ми стана оплетена, суха, ужасна.
Скрит текст:

Предното миене беше с протеин, редкен за дълга коса, 3-те стъпки. Косата беше супер, жива, с блясък.
 Добре, че накрая сложих малко нектар термик, та успях да разреша

Общи условия

Активация на акаунт