Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 384
  • 611
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
O, не запомних как се казва. Много висок, с мн. къса пострижка и прошарен, нагъл и ехиден  Laughing

# 406
  • Варна
Утре сутрин ще се явявам на листовки , но хич не се сещам да седна да решавам, чак се чудя какво спокойствие ме е обзело...или по- точно мързел Embarassed
Да ми стискате палци  Simple Smile

# 407
O, не запомних как се казва. Много висок, с мн. къса пострижка и прошарен, нагъл и ехиден  Laughing
Да не би да е Венци Георгиев.Друг такъв висок не съм виждала.

# 408
 newsm78 тои дане работи в ДАЙ

# 409
Ето ви от мен малко "смях в залата" newsm62

http://www.vbox7.com/play:6ff9b102

и това:

http://www.metacafe.com/watch/381527/stupid_woman_driver/

Нали вече сте разбрали,че на тема жени-шофьорки съм много чувствителна,пък във форума на Пежо редовно се забавляват на наш гръб.Добре,че момчетата там са добри,та не им се връзвам сериозно,пък и мен лично са ме признали,та подобни линкове и на мен са ми смешни и никак не нараняват нежната ми шафльорска душица.

# 410
Аз платих за курса 270,сега за теорията ми искате 15 лв май беше и някакви 35 лв  Thinking не зная за какво,а кормуването не знам колко още ще доплатя,разбрах и че са вдигнали със 80 лв самият курс + 6 часа допълнително  Rolling Eyes
Та на мен ми е нач. на февруари теорията  Crazy

Честито на взелите вече книжка  Hug

# 411
  • В страната на бурите
Аз пък много искам да се запиша. И да е някъде в центъра, защото приятели все ми препоръчват добри инструктори я от Младост, я от Люлин.  Confused Та една колежка се е записала преди месец - цената била 300. Обаждам се аз - казват ми ами то вече 380. Плюс - 40 за листовките и 50 за кормуването. Питам  - Добре, а колко часа? И ми казват - ами 24 както си беше и преди. А защо тогава са ги увеличили?  Close

# 412
Моя инструктор докато казваше ."..за никаде не бързаме -...изпита ще е за началото на февруари "..после стана края на февруари ..днес изведнъж се разбързахме до края на седмицата ще е изпита върху листовките след една седмица и практическия  Crazy  Вече почнах да се спичам.Днес ме похвали два пъти и още два пъти толкова ме нахока -каза ,че съм карала като пияница----дясното платно е мое ,а лявото не си го давам....и това защото не съм карала най-вдясно ooooh! Иначе ми взе 70лв за  изпита.

# 413
Аз съм на кормуване февруари. Мисля, че съм много зле. Сега ще взимам допълнителни часове. Ходя при страхотна инструктурка Ирина се казва. Препоръчвам я, интелигентна и много мила.

# 414
newsm78 тои дане работи в ДАЙ
Изпитвач в ДАИ е.Понеже е висок,посочих ти него,защото и мен е изпитвал преди време.А и характеристиката,която му даваш му приляга точно.С две думи  - гадняр.

# 415
  • Варна
Мен ме скъсаха на листовките вчера- с 10 грешки, едната за пустите му категории, останалите за светофарите и главно за тия дето са над лентите, така и не ги разбрах  Rolling Eyes
Ще се явявам пак към средата на февруари, този път ще седна да уча малко повече.Не успях да се подготвя от мързел и заради малкия, че все ме напада като види , че чета или  решавам листовки Crazy

# 416
Мен ме скъсаха на листовките вчера- с 10 грешки, едната за пустите му категории, останалите за светофарите и главно за тия дето са над лентите, така и не ги разбрах  Rolling Eyes
Ще се явявам пак към средата на февруари, този път ще седна да уча малко повече.Не успях да се подготвя от мързел и заради малкия, че все ме напада като види , че чета или  решавам листовки Crazy
И на мен ми бяха трудни тея светофари над лентите-защото мъж ми не можа да ми обясни защо е така - вече мога да кажа ,че знам  Wink /при повечето въпроси за тези светофари се събразяваш с  двойно прекъснатата лента -която е забранено да се пресича от ляво на дясно ,но пък може да я пресечеш от дясно на ляво-справка главата за маркировките/

# 417
  • Варна
Я кажете, вярно ли е, че курсът важи 6 месеца и след скъсване на кормуване имаш 6 месеца да се явяваш и после губиш права? Как стоят нещата точно?

# 418
  • Варна
tammy®, мерси за разяснението.Сега се връщам от кормуване и точно и инструкторката ми ми ги обясняваше ...а аз не гледам маркировката Rolling Eyes

# 419
Ааааййййдееееее и аз шофьорка  smile3521 Листовките от раз, ама изпитващия на кормуването явно много ме хареса, щото искаше пак да ме види  hahaha Курса беше 400лв + 20 за листовки + 40 за първото и 50 за второто кормуване  Tired И вдигнаха допълнителните часове след нова година и вместо 108 трябваше да платя 130лв като ме скъсаха, пък инструктора що да ме предупреди отрано  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт