Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 364
  • 611
  •   1
Отговори
# 420
30 лв е кормуването изпита де. А  моят изпит е в петък назнам дали ште го взема newsm78

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 18:39 от tadela

# 421
tadela Успех! Peace

# 422
Аз днес отново почнах курмуване-4 часа допьлнителни. Аз исках повече да взема,но инструктора каза,че ще са много. Плащам по 12 лв на допьлнителен час и 20 лв такса за повторен изпит. Изпита ми е в петьк.

Тадела ще го вземеш не се притеснявай.
Байбилис честито. Party

# 423
Благодаря за куража на вси4ки   bouquet Hug Heart Eyes  love001  love001 дано да го взема

# 424
Аз днес приключих задължителните 24 часа .Чудя се дали да взема още преди изпита. newsm78 В събота са ми листовките, които съм доста уверена ,че ще ги взема.За практическия ще му мисля као дойде. Praynig

# 425
  • София
Колко време сте чакали след подаване на заявленията за изпитите?За София ,става въпрос.И каква е цената за явяване на изпит в момента?И за повторно явяване на кормуване.Аз нямам още насрочени дати.

# 426
Креми, какви са тия цени  Shocked Тук е 20лв на допълнителен час и 50лв за изпит, айде часовете иди-дойди, ама изпита не е ли държавна такса и навсякъде да е една и съща, ква е тая държава бееее  Tired

# 427
tadela, с теб явно ще се печем на огъня в един и същ ден - и моят изпит е утре ooooh! и вече съм изтръпнала от страх Rolling Eyes

# 428
  • Варна
Не изтръпвайте, много пречи!
Аз от изтръпналост не видях знака и се набухах в еднопосочна  Laughing

# 429
Един въпрос  Simple Smile Може ли да не се притесним на изпита и  как да го направим  Laughing ..май станаха два въпроса  Wink

# 430
Колко време сте чакали след подаване на заявленията за изпитите?За София ,става въпрос.И каква е цената за явяване на изпит в момента?И за повторно явяване на кормуване.Аз нямам още насрочени дати.
от подаване на документите в ДАИ до изпита са 25-30 дни
листовки 50лв
кормуване 50лв
скъсан 2*30лв+50лв =110лв
седмото явяване и безплатно Wink

# 431
  • Варна
Един въпрос  Simple Smile Може ли да не се притесним на изпита и  как да го направим  Laughing ..май станаха два въпроса  Wink

Не знам, до психика е. Все пак, валидолът не пречи.

# 432
[Не знам, до психика е. Все пак, валидолът не пречи.
До сега не съм пила - да не вземе да стана прекалено спокойна Laughing ,че още се движа като пешеходец /в смисел от време на време се сещам ,че  трябва да поглждам знаците./
 ooooh! Да не говорим ,че не мога да съчетая теория с практика.Седя на кръстовище и не знам кой е с предимство,гледам пред мен няма знак ,мисля значи десностоящия ама грам не се сещам да погледна ,че десностоящия има знак пропусни ....те чакат и аз чакам кото видяха ,че няма да мина минаха....ужас!! Embarassed

# 433
  • Варна
Тоя, който ни води теорията, каза, че жените почвали да забелязват знаците някъде след втората година  Grinning

# 434
  • София
от подаване на документите в ДАИ до изпита са 25-30 дни
листовки 50лв
кормуване 50лв
скъсан 2*30лв+50лв =110лв
седмото явяване и безплатно Wink
Много благодаря ,за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт