Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 388
  • 611
  •   1
Отговори
# 90
опитвам се да звънна, но никой не отговаря newsm78

ми колко често - аз моя курс го влача от януари (искам номинация за най-голяма мотка Mr. Green ) - т.е. - колкото аз исках, толкова често съм ходила. Но съм чувала слухове, че може да се изкара и за месец Laughing Laughing
(за слуховете е майтап, че някой не беше разбрал Shocked)

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 08:24 от Чесън

# 91
  • Варна
След много туткане и аз най- после започвам от утре.В последният момент си промених решението и звъннах на жена, дано не съжалявам после Rolling Eyes

# 92
Цитат
Иначе по темата - ходя на курс от 17.10 и до сега съм имала 6 часа кормуване. За сега съм доволна от инструктора но се дразня, че все няма свободни часове и ходя по 1 път седмично. вие колко често сте на кормуване?
Аз започнах курса на 27.10., досега съм имала шест кормувания, а теорията вече я приключих. И аз съм доволна от инструктура.
Цитат
Но съм чувала слухове, че може да се изкара и за месец
Ами аз за толкова време ще го изкарам.

# 93
# 94
Стрелче, днес инструкторът ми каза, че безумието да се решават колективно листовки пред ДАИ и чак след това да се насрочва дата за кормуване вече е история. Една седмица е просъществувало решението и са го отменили. Междувременно има няколко курстисти, дали фира от идиотизма Thinking.
Днес бях ужасна. Все едно за първи път се качвах. Горката количка, как не се запали от "способностите" ми  Embarassed
Учиха ме да потеглям на нагорно. И форсирах, и се ядосвах на себе си. Едно време имаше един култов израз - "станАх за пеза". Embarassed

# 95
  • София
Да се абонирам за темичката и аз от другата седмица почвам да ги карам. Много ми е притеснено.

# 96
Стрелче, днес инструкторът ми каза, че безумието да се решават колективно листовки пред ДАИ и чак след това да се насрочва дата за кормуване вече е история. Една седмица е просъществувало решението и са го отменили. Thinking.

Сериозно??? Shocked  Сигурно ли е това?  Grinning Grinning Grinning Благодаря за добрата новина! Heart Eyes  bouquet Значи все пак не е късно да си направя подарък за РД  Party

# 97
Аз взех изпита онзи ден, всъщност и двата от раз, много се радвам!  Grinning
В събота съм на БЧК и в понеделник живот и здраве, ще подавам документите за книжка. Тъй като ми трябват супер спешно, някой да знае в районното дали има спешна поръчка за книжка, както е за личните карти и паспортите, колко струва и за колко дни ги издават?

# 98
Аз взех изпита онзи ден, всъщност и двата от раз, много се радвам!  Grinning
В събота съм на БЧК и в понеделник живот и здраве, ще подавам документите за книжка. Тъй като ми трябват супер спешно, някой да знае в районното дали има спешна поръчка за книжка, както е за личните карти и паспортите, колко струва и за колко дни ги издават?

Браво  Hug и честито  newsm01, ако става въпроса за София да има бърза поръчка, става за 3 дни и мисля че струваше 48 лева, в сайта пише че става за 10 дена, но в КАТ пише 3, провери за повече подробност на този адрес
 http://www.kat.mvr.bg

А има ли някой който да кара курс към фирма Рулан

# 99
Стрелче, днес инструкторът ми каза, че безумието да се решават колективно листовки пред ДАИ и чак след това да се насрочва дата за кормуване вече е история. Една седмица е просъществувало решението и са го отменили. Thinking.

Сериозно??? Shocked  Сигурно ли е това?  Grinning Grinning Grinning Благодаря за добрата новина! Heart Eyes  bouquet Значи все пак не е късно да си направя подарък за РД  Party

Мисля, че и да почерпиш трябва Naughty, мда Thinking

# 100
  • На погрешната планета
AQ ,честито  bouquet! Пожелавам ти приятни и безаварийни моменти на пътя Hug!

# 101
аз мога да кажа едно- изкарах курса през декември и като ме нарочеха започнаха да ме късат на всеки изпит.Явявах се на изпит поне 10пъти и без резултат.Листовките ги знам на сън.Със кормуването съм супер щом мъжа ми ми купи кола да си возя децата още не съм взела изпитите но се надявам следващият път да е мой ред.Иначе си карам колата постоянно и не се притеснявам изобщо дори карм много добре.Ще си стискам палци да мина другия път.Установих че практиката постоянната е много полезна

# 102
Мисля, че и да почерпиш трябва Naughty, мда Thinking

За кое? Thinking

# 103
И за двете  Grinning

# 104

С най-голямо удоволствие! Hug

sorry за спама Blush

Общи условия

Активация на акаунт