Я да се преброим и да си дадем кураж. За тези, които карат шофьорските

• 30 352
  • 611
  •   1
Отговори
# 435
И моя изпит е утре. Днес беше последното курмуване и думите на инструктора бяха: " Ужасно" . Тоя очвек така ме побьрква,че нямам думи,ако си мисли,че така ще ме амбицира много се льже. единственото,което постига до мемента е увечливането на дозата на валерианите. Tired

# 436
Моми4ета успех на изпита на вси4ки аз валедол няма да пия  неми пука квот стане  newsm78 newsm48 newsm10

# 437
kremena нали каза ,че ще го смениш тоя....инструктура.....и аз си мисля ако ме скъсат да не карам допълнителните часове при същия-макар ,че на последното каране не крещеше толкова много и само два пъти ме залепи за стъклото Thinking

# 438
Хайде и аз да се присъединя към кандидат шофьорките  newsm01. На мен ми остава още два пъти да кормувам, обаче мисля че съм мнооого зле Weary. Сега трябва да си подам заявление за листовките и после ако имам късмет и за кормуването.

На всички които им предстоят скоро изпити - УСПЕХ МОМИЧЕТА  newsm10

# 439
ТАмми то хубаво да го смея,ама като го знам какви врьзи има из Кат,не ми се рискуваше. Знам ли го каква мизерия ще ми направи после.

# 440
ТАмми то хубаво да го смея,ама като го знам какви врьзи има из Кат,не ми се рискуваше. Знам ли го каква мизерия ще ми направи после.

.....ммм права си ...моя дали има връзки? newsm78 .Другия вариант е да хванеш някой с още по-големи връзки Wink
Аз четох някаде из нета ,че в Сф имало практика един курс да се кара при няколко инструктура-така свикваш с различно присъствие ,а и едно нещо ако не го разбереш при един при другия може да ти просветне Simple Smile

# 441
ИМАМ  КНИЖКА newsm68 newsm44 newsm10

# 442
  • София
Честито!!  bouquet
Момичета , аз малко късно се включвам в темата Blush...Моля ви стискайте ми палци, изпита ми - курмуване, е във вторник. Ама нещо много съм се притеснила Embarassed

# 443
  • София
Да се включа и аз. Утре съм за първи път на кормуване и не знам защо ми е едно напрегнато... Все едно съм на изпит...

# 444
Тадела честито   bouquet Чакаме Кремито да дойде да каже какво е станало  Laughing

# 445
Хайде и аз в редиците на шофьорите!  bowuu

# 446
  • Варна
Честито!  Grinning

# 447
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10БРАВООООООООО

# 448
Стрелче   bouquet

# 449
Здравейте Simple Smile

аз минах листовките, сега 4акам същинския изпит.... Никога не съм се притеснявала толкова   smile3506... А най-лошото е 4е съм в 7,5 мес и инструктурът ми казва, 4е изпитващият може да откаже да ме изпитва...

Кажете 4естно, вие мислите ли, 4е можете да карате? Защото на мен това май ми е най-големият проблем - не вярвам, 4е ставам за тази работа

Общи условия

Активация на акаунт