🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

• 77 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Среднощен привет рагаци

"Мистър Грешен", неустоимият прелъстител Can Yaman каца в праймтайма
След постигнатия голям успех, сериалът с турския актьор покорява праймтайма
на Canale 5 от понеделник 28 юни

От понеделник, 28 юни, "Mr. Wrong", романтичната комедия на лятото на Canale 5 , пристига в праймтайма с нови епизоди в световната премиера. Това, което се превърна в истински телевизионен феномен, благодарение на присъствието на Can Yaman, за трети пореден път главен герой на успеха на водещата мрежа на Mediaset.

„Г-н грешен“ е поредният телевизионен феномен, идващ от Турция. Успех от рейтинги, които намират също толкова мощно следване и в мрежата и в социалните мрежи с хиляди страници, посветени на поредицата и милиони публикации, които коментират епизоди, новини и визуализации всеки ден.

От само себе си се разбира, че двигателят на този медиен шум определено е Can Yaman, който добави още един успех към автобиографията си след „Bitter Sweet“, който дебютира през лятото на 2019 г. и „Daydreamer“ миналата година.

https://amp.tgcom24.mediaset.it/tgcom24/article/34684260

Досега в праймтайма го даваха само в понеделник, през останалите дни го излъчваха следобед (по никое време).. ноо, всичко си идва по местата.. според заслугите! : ))

======================

Вчера и днес Джан Яман е Топ 1 в турската програма
Само заради присъствието си в Турция, той привлича цялата преса!

======================

======================

Красотата е това, което чувстваш в душата си... и се отразява в очите ти!

# 91
Добро утро,момичета!

Няма начин сериал с Джан Яман да не е в праймтайма! WinkHands Plus1

Желая ви приятен ден и лека седмица!

# 92
Бонжорно Рагаци!
Живейте всеки момент с любов и мечти.. обичайте отвъд думите.. и се усмихвайте постоянно!
Успешен и благоприятен старт на седмицата!

Любим кадър! Heart Eyes
Много са ми милички тук, тези сладурковци сладки .. сладкиши захаросани!
Kissing Heart Joy

Пожелавам си, тази седмица да имаме по- малко ядове и излагации с опасната двойка! Head Band
Резилик да не видим! Аайде балалъм...
Grinning

# 93
Привет Blush

Стори от Джан от Мармарис  SunglassesNature StarNature Fire

Някаква песен върви за фон, но нямам време сега за превод, сигурна съм, че има послание към нас Grinning

# 94
Елке, татлъ, не ми се търси тази неизвестна песен.. Grinning
А посланието може би е: Елате рагаци, при бате Джано на сянка! Хади чабук, чабук!!
Joy

И аз: Гелиорум, гелиорум .. сакино Посейдоне! Sweat Smile Sweat Smile

===========================

Може ли Яман и Дилета да останат в стаята на Ван Дам

Може ли Яман и приятелката му Дилета Леота, италианска спортистка, да са дошли тихо в Истанбул през последните няколко дни. Двойката, която се погрижи да не дава снимки и интервюта поради сключените споразумения, отседна в хотел ğırağan. Оказа се, че световноизвестен актьор е отседнал в стаята, където са останали Яман и Леота.

Разбра се, че известната двойка се е настанила в стаята, където е напуснал Жан Клод Ван Дам, който преди това е снимал филми у нас. Яман бе домакин на приятелката си в един от хотелите с най-красивите гледки в Истанбул и го разведе из Капалъ чарши и Султанахмет. Неизвестни заради маските си, двойката обиколи Истанбул за няколко дни. От друга страна, Can Yaman, който взе кратка ваканция в Бодрум след Истанбул, продължава подготовката за сериала "Sandokan", в който ще играе главната роля.  

https://www.tv100.com/kaan-yildirimin-partneri-kim-oldu-makale-559205

Ааахахаха тази Бирсенка, пак ръси глупости на килограм!

Ахх как ме кара тази Бирсен, да си отварям устата! Joy Не мога да си замълча.. знаете ме колко струвам! Grinning
И Жан Клод Ван Дам намесиха в резила с опасната двойка.. тьойбе, тьойбе..... А пластмаса, даЛ не си е направила сметката, не може ли да "излиза" и с друг/още един "красив актьор" ?!? Rolling Eyes

Опасната двойка, нямаше никакви показни снимки, видеа, излагации, позори и срамотии!! Grinning Двойката, която се "погрижи" да са поверителни, "поради сключените споразумения" .. "Спортистката" пусна 123456 сторита ала (в тези филтри има няколко снимки..) Joy

Всяка стъпка и "опипване" през цялата ваканция им видяхме, защото бяха мноого "тихи".. и невинната булка беше залепнала, като някоя вендуза за Джано Grinning

Çıtır Magazinn, тези, които снимаха просташкото видео.. са с "папарашки" канал в Ютюб, на 3 дни (в момента на качване на видеото).. създаден точно в деня, в който опасната двойка кацнаха в Турция!! Joy Сами се сещайте, колко са нагласени/поръчкови нещата.. Grinning Те са си мислили, че като си правят шмекериите в ТР, италианките ще ги оставят, ей тъй на произвола на съдбата.. Joy Циркаджийските им номера, са ни ясни, от време оно Joy  

Въпросното поверително видео Sign Underage
Скрит текст:
Мама Гюлдем, колко ли се гордее с нейните деца, след като е изгледала въпросното видео?!

Фарсът е ясно организиран във всеки детайл.. не знам, може би това последно ускорение, е началото на края.. защото, наистина не знам какво повече, биха могли да направят след това шоу ..... Head Band

А папараците са вътре в океана.. с камера фокусирана в бутилката Корона....  
Не ми се търсят другите кадри, с фокус бира Корона.. а те повечето са такива (за справка видеото).. Joy
Скрит текст:
Опасната двойка, ли са новите собственици на пивоварната "Сorona"?!
Или в техния делириум на всемогъщество, те се чувстват истински крал и кралица и затова пият само бира Корона? Wear Crown Joy

Ако беше истинска история, нямаше да се нуждаят от цялата тази показност ..
Истинската двойка, особено ако е известна, запазва и защитава личния си живот!

Как може снимка, която не са споделили, да бъде на корицата на списание??
Двойката, която не може да се насити на маркетинга.. не е ли очевидно защо са отишли в Турция? Joy Joy

# 95
Тамън идвах да изкоментирам на Гроздето поста, обаче преди това минах през ИГ и почнах да хълцам... Rolling EyesFlushedJoy Боже, дай ни сили да не ни увиснат ченетата до земята... Joy

Значи тази снимка събужда в мен смесени чувства. Хем ме дразния тоя Джано, хем няма право да е толкова убийствено секси...

Иначе.. все пак да попитам Бирсен ханъм на какви хапчета е, че бая халюцинации е имала напоследък Joy Изкара опасната двойка по-тайна и от местонахождението на Светия граал... Joy Жива да не бях!

Иначе аз се обърках сега къде са опънали последно цирковата площадка - Мармарис или Бодрум? Или обикалят из цялата страна, Джано си води годеницата като циркова мечка да я показва на хората. Ако още някой не е разбрал колко се обичат! Да я заведе в югоизточна Турция, много ще й се зарадват на Дила там Joy

Пък за корицата на списанието... по-грозна и нелепа снимка не намериха ли? Джано спи, Дила като препикано мушкато... Grin

# 96
Добро утро,момичета!

И от мен като начало за деня по-близък кадър ..Nature Boom

Желая ви хубав и забавен ден!

# 97
Добър ден момичета

Новата Реклама De Cecco.. Бон апети с Джано Италиано

"Пастата De Cecco се завръща в мрежата, като вторият епизод от историята е замислен от агенция LoRo и режисиран от Ферзан Йозпетек, с участието на Клаудия Герини и младата турска звезда Can Yaman"

https://youtu.be/YviXIibdBc8

О, синьора как те разбираме .... Simple Smile
След снимките, дамата я хоспитализираха за остър яманит Joy

Ели Heart  Злати Heart

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 15:16 от grozdence.

# 98
Привет следобедно! Hug

Пуснали са новата реклама Nature Boom- Грозде Revolving Hearts

И още новичко....с Джан...на яхтата...

не може да няма и с Дилета....

клипчето,от където са снимките...
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456242095%2Fe2377 … l_wall_-173526015
същото и от ТТ-https://twitter.com/CanKalpli/status/1409863336133644296

# 99
Злати, къде без Дилета Grinning Grinning Grinning

Грозде, това сме ние в рекламата Grinning Време е да си признаем Grinning

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 18:16 от Ели-Мели

# 100
Здравейте момичета!  

Дила скача от яхтата във водата:JoyJoy
Скрит текст:
Дила си мисли, че е интересна с този скок, обаче е смешна и се излага

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 20:02 от Moni_Di9

# 101
Слагайте лигавниците рагациии... Joy Joy

Стори Джано https://twitter.com/ashrfmo47841799/status/1409936876950200324

И нова фотка е качил.... ЩЕ СЕ МРЕ!! Scream Head Band

Не може без ГРОЗДЕНЦЕ Зевса, галиба!! Flowers Grapes Joy

Този Италианец, днес ни побърка ...... Head Band Joy

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:16 от grozdence.

# 102

вООбще да не ме занимава с плочките си и бронзовия си загар! Още бая, бая, бая трябва да излиза от водата, че да му простя долната изневяра! Grinning

# 103
Сакино Елке! Още малко пара да натрупам от медиите.. иии ви го връщам!!

П.с Резнах снимката отдолу, че е малко неприлична за този форум!
Иначе е кадър от предаването й на живо....
Wink Joy

====================

Още едно стори от рошльото ............. Head Band

Oooo баста!! : ((
Направо и аз скачам при него.. без да се замислям даже!!
Grinning

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:17 от grozdence.

# 104
Добро утро, приятели!
Пожелавам ви радостта от малките неща –
те са в основата на голямото щастие!
Започнете денят с горещият аромат на кафе!
Изпълнете го с ухание на цветя и вкус на любов!

Желая ви щастлив последен юнски ден!

Общи условия

Активация на акаунт