Криза на възрастта.. и кой как се справя

• 13 029
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
Аз не искам да живея сама, ако е възможно. Сега мрънкам и искам време за себе си, защото имам мъж и деца и винаги около мен има хора. Но да съм сама за постоянно - дано не ми се случва. Не съм си самодостатъчна явно. Simple Smile

# 106
  • София
Хората ще търсят връзки, хубаво е да имат връзки, природата не можеш да я пренебрегнеш. Но има хора, за които важи принципът "от кал да е - мъж да е". Те не могат да живеят по друг начин, не могат да са сами, независимо каква цена плащат за това и доста често плащат висока цена, защото такива си ги избират. Равена много добре го е описала, това е класика.

# 107
Темата пак ли е обзета от Равена.
Равена, имаш проблем с постоянното търсене на внимание, сестро.
И си леко хиперактивна.

# 108
  • София
Аз по принцип съм си добре сама. Още от малка съм така. Обаче като няма с кой да си кажеш две приказки вечер и става терсене и криза. Търпиш месец, търпиш година, пък почваш да търсиш алтернатива.
За хората с партньор до себе си им е по-леко да минат през другите проблеми. Обаче като си сам, всичко ти се струва огромно

# 109
  • София
Само дето всички самодостатъчни хукнали по чатове, срещи и търсещи мъже за отдушници.
Имате потребност, ама се правите на стоици.

# 110
Пред пиян руснак,аз предпочитам арабин. Поне не пият...
И такъв, който е завършил курса "Как да бием жена си според законите на шериата" ли?

# 111
С всеки арабин мога да се оправя....ще му викам уала Хабиби, ин шалла... той ни пие, ни пуши, освен вечер на дуания
...ама пиян и дрогиран българин да ми крещи и да ме гони от дома... Айде нема нужда...
Горджи, аз си знам, че ако остана сама, ще хукна по срещи, за това и не давам на никоя да се развежда. Никоя не е чак такъв стоик. Леля ми е на 67 години, пък и тя си намерила приятел. Официално и той е женен, ама сега ще им уреждам почивка на Поморие...та толкоз със самодостатъчност та...

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 12:40 от christina1980

# 112
Кристи, ти сериозно ли? Верно живееш в някаква извънземна твоя реалност. Никога не си пожелавай да разбереш дали ще се "оправиш" с някой арабин.

# 113
Кристи, ти сериозно ли? Верно живееш в някаква извънземна твоя реалност. Никога не си пожелавай да разбереш дали ще се "оправиш" с някой арабин.
Ако не пляска такива глупости, трябва да си признае, че се е изхвърлила като ***** на пясък. То светът не познава пиян или друсан арабин!

# 114
  • София
А за пред жена си този приятел какво оправдание е дал - Нареченски бани да си лекува нервите сам?

# 115
Да не разбира как бият и наказват араби, че...

# 116
С трезвен мъж, без значение от националността се оправям. Ще му гукам, ще съм по-ниска от тревата...пиян и дрогиран, ако ще душа човек да е, да не срещам...
Анди, мъжете с които контактува леля ми, от години не живеят с жените си...но не се развеждат...аз също не се развеждам, никога, при никакви обстоятелства.

# 117
  • София
Всички жертви така.

# 118
  • София
Ако не го обичаш колко време можеш да му гукаш? Все едно си на работа с кофти шеф денонощно. Ноу, тенкю!

# 119
Да не разбира как бият и наказват араби, че...
То и сред тях има разкошни хора, но ми идва прекалено да ми твърди, че с ВСЕКИ би се справила. Ша съ справи с уахабитската сган, ама в някой друг живот.

Общи условия

Активация на акаунт