Криза на възрастта.. и кой как се справя

• 13 004
  • 320
  •   1
Отговори
# 195
_Bianka__, то развода беше в резултат на щуротиите. Бившия не беше съгласен с тях, постави ми ултиматум или да зарежа всичките си хобита и желание да започна работа и да се посветя изцяло на нейно величество готварската печка и грижи за децата, или той ще напусне работа и ще се погрижи да ме 'вкара в правия път'.

Моето щуреене е по-социален живот, хобита, пътувания, интереси, компании.

# 196
Аз винаги се захващам с някакви мега и уж невъзможни неща, рестартирам или започвам всичко от нулата. От това по-щуро на тези години - не се сещам.
Иначе - нямам проблем да “delete” някой ден, дамо защото рязко ми се е приискало да танцувам до сутринта или да посрещна изгрева на морето.

# 197
Вярно сте много щури Simple Smile Аз искам да пътувам повечко и това си го правя и сега. Не ме влече да тичам, скачам с парашут, да ходя с компании и групи хора. Особено груповите неща ги заобикалям отдалеч. Искам спокойствие. Мен никой не ме спира да правя нищо, но аз имам голям куп ангажименти на главата и те си моя задача.

# 198
Да, единствено пътуванията (извън БГ) ми липсват, но ограничението ми е доброволно, та нямам драми с това.

# 199
Ние уж няма да излизаме също извън БГ, ама като гледам може и да отскочим за малко. Мен ме спира тая история с ковида и това, че мъжът ми не е ясно кога точно ще има валиден сертификат за ваксината. В България ми е по-спокойно, където и да сме, лесно си работя и оттам. Хубавото е, че вече за много неща човек може да работи дистанционно.

# 200
  • София
Аз по принцип не съм много по социалния живот. Обаче, след години ограничения, да изляза веднъж месечно, мисля, че е ок. Всъщност аз това съм го говорила с мм милион пъти. Той още от началото се залепи за дивана. По едно време се събуди...ама беше за малко.

# 201
Не мога да схвана какво разбирате под това "щуреене". Аз да не казвам какво си представям Simple Smile
Аз имах предвид шумни компании, алкохолни и сексуални подвизи.
Пътуванията не ги броя за щуротия, но аз пътувам само със стандартни превозни средства. Ако бях обикаляла с колело, дирижабъл, дрезина, щях да го пиша в графата.

# 202
Това, рестарт на тия години, си е направо стрес за мен, но сега не бих се отказала от малките удоволствия, останали в живота, било пътувания, било по- активен социален живот.
Докато децата са ти много малки, не става ,но после може да се навакса.

# 203
Е това не е щуреене, а някакъв период на ранната младост. Кой не е минал през него.

Сега пари да ми дават не искам да ходя да се наливам с алкохол по заведения сред шумни компании, да имам сексуални подвизи с новосрещнати хора пък съвсем - пу-пу Simple Smile

# 204
Е това не е щуреене, а някакъв период на ранната младост. Кой не е минал през него.

Сега пари да ми дават не искам да ходя да се наливам с алкохол по заведения сред шумни компании, да имам сексуални подвизи с новосрещнати хора пък съвсем - пу-пу Simple Smile
Не е лошо човек да мине, лошо е, ако му харесва и се задържи за по-дълго, а още по-лошо е, ако мине на по-силни вещества.
Аз извадих късмет и спрях на по половин литър концентрат и някоя друга бира без неблагоприятни последици, но някои изтеглиха късата клечка затънаха.

# 205
  • София
Аз в момента се кефя да се запознавам с нови хора на по бира. Но до там.

# 206
След 25 годишна не съм щуряла значи. Не ми липсва това. Аз друго освен вино не пия, отдавна не пуша и не съм опитвала никога наркотици. Не съм имала желание просто. Сексуалните отношения при мен са - някой трябва мноооого да напира, аз да се чудя известно време и може да се навия евентуално. Не скачам никак с лекота в такива приключения, дори да съм пила алкохол или да съм в труден период. А като съм омъжена като сега съм кон с капаци и не отбелязвам други мъже, освен външно, че може да са симпатични.

# 207
Алкохолът го спрях в момента, в който си дадох сметка, че искам тоя черен дроб да ми служи още мнооооого години, а мъжете, когато след много дивотии и перипети се събрах със съпруга ми. Сега нито с купони и пиене могат да ме изкушат, нито с пи**и. Живеем си мирно и кротко, пием колкото за наздраве по празници, обикаляме си музеи и забележителности и грам не ни дреме, че някой считал, че живеем като 80-годишни пенсии.

# 208
Нали не сме във форума на вестник Трета възраст?... Жени около 40-те, които тепърва още колко...живот имат да овършеят...кво "на тия години", кви пет лева...

# 209

Не е лошо човек да мине, лошо е, ако му харесва и се задържи за по-дълго, а още по-лошо е, ако мине на по-силни вещества.
Аз извадих късмет и спрях на по половин литър концентрат и някоя друга бира без неблагоприятни последици, но някои изтеглиха късата клечка затънаха.
Аз до литър бях стигнала.
Сега просто не ме влече.
Може би, защото оглушах и не понасям вече шумни места и компании.
А и сексуалните подвизи сега са в пъти по-силни като усещане и освободеност.

Общи условия

Активация на акаунт