Криза на възрастта.. и кой как се справя

• 13 012
  • 320
  •   1
Отговори
# 180
Както има кротки, които към 40 г. подивявят, така има и щури, които се кротват. Аз съм от вторите и си ми е добре така. И в работата приключих с борбата за тиквен медал. Такъв дебил не била никога през живота си, но сега май ми е най-добре.

# 181
Аз бях щура, като се омъжих  се кротнах за около 15 год. и после ....бам, отново се завърна щуротата с пълна сила. Не мога да повярвам, че претърпявам такива кризи на тея години.

# 182
  • София
То хубаво, ма гледайте да не се излагате на тия години, че е грозно.
Че какъв го ядохме с една щура миналия уикенд на морето - лелемайкомила Flushed

# 183
Разказвай, не пускай залудо мухата.

# 184
  • София
Аз бях щура, като се омъжих  се кротнах за около 15 год. и после ....бам, отново се завърна щуротата с пълна сила. Не мога да повярвам, че претърпявам такива кризи на тея години.
Тъкмо се чудех дали е възможно.
Аз винаги съм си била малко щура, даже дъщерята ми се кефи.
Ама се бях обрала покрай семейния живот. Даже твърде. В смисъл, все се съобразявам с някого и не мога да направя нищо спонтанно. Даже сега, като мога, не ми идва нищо на акъла, седя и тъпея.

# 185
Роки, децата са ти големи, целият живот е пред теб, какво толкова го мислиш, чак ти се чудя. Ей това е истинска криза-да не можеш да измислиш щуротия. Аз дето съм от най-кротките и примерни жени, винаги съм била в пътя, нямам една грешна стъпка, веднага ще ти дам сто абсурдни идеи..

# 186
  • София
Не мога да говоря за трети лица, не е коректно.

На Рокстар не са ѝ големи децата, кви са тия заблуди.

# 187
  • София
Още не мога да повярвам какво се случва май. Като млада бях толкова нетърпелива, сега май прекалявам с търпението.
Децата не са баш големи. Малкият е на 10.

# 188
Децата ми са на 12 и на 13, в последните две години избягах маратон, понаучих се да играя тенис, изкарах шофьорска книжка за камион, готвя се за такава за автобус и ремарке, разведох се, уча още два чужди езика, обмислям да сменя държавата отново, имам чудесна връзка с човек, който е по-щур и от мен. Точно на заветните 40 съм, и това ако не е криза на възрастта, не знам кое е. Не бях щастлива в брака си, чувствах се насила натъпкана в един калъп, но ми беше трудно да се погледна отстрани и да анализирам проблемите и решенията, защото ми липсваше кураж за това.

Изобщо не мога да се съглася, че тези кризи са задължително негативни или разрушителни.

# 189
Има много хора които на 20 са били прекалено примерни и на 40 си наваксват Simple Smile
То да беше само примерност! Аз си бях направо смотана и адски притеснителна. В училище съм била винаги доста височка и си мислех, че е проблем понеже по мое време високите не се котираха добре. Едва по-късно разбрах, че не е никакъв проблем и дори е търсено. Това е нещо като с моята дъщеря. Беше си въобразила, че коса права като клечки е адски секси. Моята е такава. Аз пък адски се радвам, че взе гена на баща си и има чудесна дълга коса на едри къдрици. Като се беше юрнала да я изправя. Видях се в чудо да я убедя да не го прави. Ето ти кризи на възрастта всякакви!

И аз така. До 25 бях много комплексирана. Бях по висока от останалите и много неадекватна.
Някъде на 25 разбрах, че съм загубила 10 години по най-тъпия начин.
Използвам, че съм анонимна, за да кажа честно, че изглеждам много добре, много по-добре от много момичета на по 20г.. и непрекъснато се навъртат разни мъже около мен, въпреки че съм омъжена с две деца.
Но сега това освен да поддържа егото ми, няма никакво значение.
За сега децата са основата на всичко в живота ми и ме е страх какво ще дойде, когато порастнат и нямат нужда от мен.

# 190
Scania, това не е криза на възрастта. Аз също след развода започнах да правя всеки ден нови неща, а на 40 се омъжих пак. Но това е просто част от живота след развод. Не е криза никаква според мен.

# 191
Ели, бих се замислила сериозно защо само децата са ми център на живота ми..
Живеем средно по 60 г, от тях 40 г сме “ние” и 20 само с децата си. Ако си ги научила на всичко и се справят добре, би трябвало само да се радваш на живота и успехите им, а не да страдаш, че без тях нямаш смисъл на живота си.

# 192
  • София
Аз бях загубена в училище. На 16 пощурях тотално. От 19 до 29 не се спрях. След това събрах крилата. На 39 смених професията. Май е време за следващата промяна.

# 193
Не мога да схвана какво разбирате под това "щуреене". Аз да не казвам какво си представям Simple Smile

# 194
  • София
🤣🤣 На младини беше всичко, което си представяш.

Сега... една екскурзия до Пловдив ми се вижда като мега щур план. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт