Криза на възрастта.. и кой как се справя

• 13 012
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
Има много хора които на 20 са били прекалено примерни и на 40 си наваксват Simple Smile
То да беше само примерност! Аз си бях направо смотана и адски притеснителна. В училище съм била винаги доста височка и си мислех, че е проблем понеже по мое време високите не се котираха добре. Едва по-късно разбрах, че не е никакъв проблем и дори е търсено. Това е нещо като с моята дъщеря. Беше си въобразила, че коса права като клечки е адски секси. Моята е такава. Аз пък адски се радвам, че взе гена на баща си и има чудесна дълга коса на едри къдрици. Като се беше юрнала да я изправя. Видях се в чудо да я убедя да не го прави. Ето ти кризи на възрастта всякакви!

# 166
Никога не съм била примерна, но и не съм била толкова отворена или вървежна..)

# 167
Никога не съм била примерна, но и не съм била толкова отворена или вървежна..)

Айде сега скромности, виждали сме те....красавица.  Аз не съм била никога примерна,  а и на 20 и на 40 г., все още отворена и вървежна, слава богу. Много е важно да не губиш хъс за живота.
Има жени, които остаряват красиво...

# 168
  • София
И аз бях примерна преди да се оженим - много примерно внимавах да не ме усетят. Wink Ама сега нещо нямам мерак да се занимавам с такива работи, явно съм се налудувала, други неща ме интересуват.

# 169
Не,Анди успешно си преминала кризата на възрастта, и нямаш нужда от емоции. Ама, ние още я борим, пък да видим до кога ще ни държи.

# 170
  • София
Имам нужда от емоции, но не точно любовни. Кариеристка съм сега и искам да изпитам положителните емоции от това начинание. Беше време.

# 171
  • София
Разбира се, то и ние го знаем.
След толкоз домакинстване е хубаво да разцъфтиш и на друго поприще. Сладко е.

# 172
Аз имах нужда от емоции и си ги изживявам, но мен работата не ме топли сама по себе си. Тя ми е средството да си гледаме децата, да пътувам и т.н. Била съм съвсем сама и с работа, и с деца, така че мога да направя сравнение. Особено като при мен ако си с частен бизнес и си сам, в пъти е по-голямо предизвикателство и напрежение.

# 173
Пфф, емоции в работата. Не и не. Там съм ледената кралица.
Емоциите са за лични изживявания.

# 174
  • София
Ами, да, когато правя нещо му се отдавам изцяло, иначе какъв е смисълът от половинчати неща? Не може "малко бременна".
Работя с деца, а там винаги има емоции, те живеят с емоции, общуват с емоции. Бих казала, че е дори подмладяващо, макар много отговорно и винаги да съм в готовност да направлявам ситуацията.

# 175
Друго си е на 40 да се влюбиш отново и да си припомниш сладостта и тръпката на младостта. Емоциите ни държат на повърхността, били те положителни или отрицателни.
Отделно всеки различно преживява тая възраст. Мен лично ме разтърси из основи.

# 176
Разбира се, да. Но аз работя с клиенти, доволни или недоволни, пак има емоция, но не е като личната, поне при мен и сравнение не може да има. По принцип все по-рядко общувам на живо с клиенти, та съвсем Simple Smile

# 177
Хепи, благодаря.
Но в младостта си бях по-скоро невзрачна, и с доста ниско самочувствие.
Чак към 40-те се разхубавих/разцъфнах..)

# 178
  • София
Личните емоции в смисъл в личния живот е по-различно, ясно е.

# 179
И аз си обичам много работата и мога и да не се прибирам даже, толкова ми харесва. Сега пък взех, че завърших нещо съвсем друго, което също искам да опитам но не знам как ще се разделя с тази. А междувременно родих и забременях 😅 Та... ще си подомакинствам пък после ще му мисля. Дано не ме цапне някоя криза 🤯

Общи условия

Активация на акаунт