Криза на възрастта.. и кой как се справя

• 12 999
  • 320
  •   1
Отговори
# 210
Нали не сме във форума на вестник Трета възраст?... Жени около 40-те, които тепърва още колко...живот имат да овършеят...кво "на тия години", кви пет лева...
Когато си си изконсумирал полагаемото на по-млада възраст, се случва да започнеш да го караш "пенсионерската" и на 40. Не ми е проблем и да се срещам с нови хора, но предпочитам музеите и галериите пред шумните места. Вече и на концерти не ми се ходи.

# 211
Нали не сме във форума на вестник Трета възраст?... Жени около 40-те, които тепърва още колко...живот имат да овършеят...кво "на тия години", кви пет лева...
Ама то в Третата възраст по-няма кризи, виж 40-те са минно поле, току стъпиш на някоя и пропаднеш, нещата не стават както ги очакваш и си настава паника много лесно.

# 212
  • София
Ето защо не мисля да ставам на 40 Mr. Green

# 213
Толкова емоции са ми минали през главата, че за доста годии напред ми стигат. Искам спокойствие. Не че ми се получава Simple Smile

# 214
Аз пък съм по здравословния живот, пиенето никога не ме е влечало, нито пък наркотици. За целия си живот съм пробвала само веднъж марихуана и до там. Секс абсурд да правя с непознати...страх ме е от болести, като бях млада и от забременяване . Може след тест за 30-40 теста за най-често предавани полови болест + 4 презерватива...така съм си от ден първи на живота си...вардя се, ще живея с орлите ..и ще обиколя света. Важно ми е само да изглеждам добре и да съм слаба ( доколкото е възможно). Ходила съм в повече държави, от повечето хора около мен, но се не ми стига, все не ми е достатъчно...мъжете като цяло не ме привличат...на всички намирам кусури...

# 215
Криси, ей сега уби надеждите на няколко ергена у зародиш.

# 216
  • София
И мен ме е страх, честно казано.

# 217
Който го е страх от мечки, не ходи в гората.....Simple Smile

Тва за наживяването не знам до колко е вярно, щото знам доста хора си я карат както и на 20-25, но изглежда има нещо вярно. Не са малко случаите, където след като на 20 са го раздавали примерното дете, на 40+ се отпушват и стават като разбеснели тинейджъри.
При мене мога да кажа, че съм си взел каквото съм искал, някъде на 20-23 ми бяха най-бурните години, по-късно на 26 също имах такъв период, обаче не ми беше толкова хубаво. Първите години като почнах да работя не ми беше толкова трудно да ги съчетавам и гаджета, и приятели, и алкохолни изпълнения, след това на работа харен харен на няколко часа сън, сега обаче изобщо грам не ме влекът такива изпълнения. Искам вече спокойствие и нормален живот със свободно време, от време на време някое пътуване, спа хотелче и подобни.

# 218
  • Далече, далече
Какви депресивни мисли. Нали 40-те са новото 20?
Особено в днешния свят, с новите технологии и когато няма голямо значение какво ще кажат хората.

# 219
  • София
Не, Зи, не са.
40 са си 40, 50 са си 50 и т.н.

Някои като забравят, та излагации всякакви.

# 220
  • Далече, далече
На кой му пука за излагациите?
За мен е по-грозно човек да се излага на 50-60 години, отколкото на 40, но на излагащите се не им дреме особено.

Най-важното е човек да е здрав физически и психически, останалото се преживява. Според мен с опита човек постига спокойствие и отрезвяване. 20-те са много бурни и несигурни години, не бих ги преживяла отново.

# 221
  • София
На мен никаква човешка излагация не ми се нрави след 20.
Липса на самоконтрол, инфантилизъм с протекцията на “ Какво ми пука?!”, “ Един път се живее” и често прозиращи необработени емоции от миналото.
И за мъже и за жени, да не кажете, че съм сексистка.

# 222
Горджърс, още не те хванала кризата на 40- те, но има време

# 223
  • София
Като ме хване какво? Ще загубя ума и дума и ще залича 40 г съзнателен живот, че да почна да се излагам като бельо на витрина?

# 224
  • София
Аз пък не познавам хора, които се излагат на 40-50. Да, случват се някои грешки и някакво изтичане на информация, но определено са се научили да си пазят личния живот.

Общи условия

Активация на акаунт