Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 280
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
БлагаВест, благодаря ти за коментара ! ☺❤Ще се съобразя с препоръката ти .

Мая Башол - малката чародейка ...

Майка и дъщеря

Керем и Ханде - много секси и харизматични

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 15:58 от akvamarin007

# 16
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря за страхотната тема....Сигурно сте усетили, че най харесвам Керем/Серкан със слънчеви очила, а на първа страница са две мои любими гифчета....Heart
За всички създали тази красота...

Славена,
Скрит текст:
това е любимото сладко, което никога не стига...Сега направих 30 бурканчета и да видим докога ще има в наличност....За съжаление дървото боледува и догодина може и да няма от какво да направя...

# 17
Аааа, забелязвам нещо ново в шапката на темата - бгмамите - черешки и много милото им представяне в полюшкването си. Grinning Hug

# 18
  • Пришълец
Радвам се, че ви допада оформлението. Blush Керем с очила освен, че го харесвам аз, мисля не ви е безразличен и на вас.
За покривчето се потруди Бърборанка, предлагам да си остане то. Хем е по-актуално, предишното като цвят ми се струва няма да си отива с шрифт и гифчета. (Гугутке, не се вслушах в думите ти, но знам, че ще ме разбереш) Kissing Heart

Закачливите черешки са от Налбантова, връзва ми се на акъла да оправя цветовете, но резултатът е много добър. Heart

Линде Sweat Smile темата се състои от 50 страници, всяка от тях побира по 14 мнения. Няма значение дали са във вид на "чаршаф" или са по 2 изречения. Обемът на поста не оказва значение за изписването на темата. Само ако е по-дълго може да затрудни скролването.

И да не пропусна да напомня - знаете, следващата тема може да я изготви и някоя от вас. С готовност бих ви преотстъпила възможността, но ако никой не изяви желание продължаваме по същия начин.

# 19
  • Кърджали
Оставих ви в старата тема, намирам ви в нова.
Благодаря за уютният нов дом.

# 20
Благодаря за новата тема Heart
Красотаа Heart Eyes Heart

Отсега този момент ми е любим: Joy

# 21
🤩🤩Привет в новата сладка и ухаеща на череши тема! Dream teem, браво на вас! 💐💐🥰🍀🥰🤩💐💐Чудесно сте се справили отново! Другите момичета достатъчно сладки и изкушаващи неща са сложили, затова аз няма да ви сложа още почерпки, все пак лято е, трябва да сме във форма! 🤗🥰💝 Наистина чудесна тема се е получила!
И веднага да изкажа огромни благодарности на анализа на Аквамарин! 💗💗
Просто прекрасно си пресъздала борбата и решението на Серкан, което е направил! Още и преди казах, тези две душички толкова изстрадана любов ни предлагат, всеки един от тях е с мисъл първо за другия и затова решенията им, дори за някои грешни, не могат да ме накарат да ги съдя! Много човешки сериал прави Айше! Другите сценаристи изпуснаха нещата, но тя го върна в правилната посока, отново сме в плен на магията! ✨❤️
Благодарности и на всички момичета, които участват с анализи, снимки, клипчета! ❤️ На всички вас, момичета! ❤️
mi si, отчетох и гласувах за  нашите! Признавам си, че за най-добра актриса сложих някои и друг глас и за още една моя любимка. Керем, обаче детронира всички в моята класация и той е номер едно! ♥️

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 16:54 от Ели-mama

# 22
  • Dupnica
Flowers CherriesМомичета, Благодаря за новата къща- чудесна , пъстра с подсказка за приятни емиции!
Още не съм гледала серията с превод, но ни предстоят забавни и дано малко драматични изживявания.
Sparkling HeartКерем, Ханде, Мая и целия екип ни държат залепени за екраните, преживяваме всяка емоция с героите и се вихрят безброй предположения.
Не знам с точност от видяното какво е направил Серкан за да отдалечи Еда от живота си. Наистина болестта е непредвидима и мислещ си за фатален край, искайки да не причинява болка на любимата жена, се случва точно това.
Еда се отдалечава с разбито сърце и все пак има частица от него - голямата любов- прекрасната Кираз:high_brightness:
Срещата след 5 години - случайност или съдбата е решила да даде втори шанс - бушуващи неизживяни чувства, сякаш светът е спрял и времето няма никакво значение. Дали ще имат шанс? - да съдбата не може да остави незавърщена историята на единствената, голямата любов - сътворение от приказката на Айше Кутлу.

Върнахме си очакването и нетърпението с вълшебния разказ.
Сигурна съм, че Кираз ще е тази, която ще ги събере и Серкан ще разбере какво е да си баща.
Прекрасни Ханде и Керем - прекрасно майсторство в играта.

Хубав следобяд:sparkling_heart:

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 20:06 от gali-viki

# 23
Благодаря за темата. Прекрасна е! ❤️

# 24
Благодаря за новата тема на всички феи!❤

# 25
Керем с официален костюм в три части и риза с дълъг ръкав, Ханде с тоалет " здравей лято", не знам кой е по добре по време на снимките имайки предвид метереологичните особености на това лято.

# 26
Привет, кога успяхте пак сме в нова тема, а тя е прекрасна. Благодаря Марги и всички пчелички, които са работили по нея. Това е за вас:

# 27
Ааа, стига сте слагали такива вкусотии, иде лято, кога ще направим баджак ала Ханде, казвам за който си няма... а повечето сме си така Stuck Out Tongue Winking Eye Close

# 28
Благодаря за новата тема!
Пожелавам да я изпишем само с хубави коментари.
Новият фраг е много хубав.
Много хубава серия ни очаква изпълнена с много комични моменти между баща и дъщеря,както и тъжни и изпълнени с много болка със спомените от преди 5 години.
Айдан и Сейфи първи ще се досетят,че 🍒 е дъщеря на Серкан.
П.п. Имали превод на серията.

# 29
Благодаря за новата тема.
Чакам г нетърпение новия епизод. Като изгледах фрага ни очаква отново вълнуващ епизод. Серкан може да не знае за Кираз но си личи че между тях има нещо което Серкан усеща но не иска да си признае пред себе  си така е и с Кираз , в самото чувство че уж него харесва винаги се озовава в неговото обкръжение.
Надявам се поне Серкан по рано да разбере в епизодите че Кираз му е дъщеря за да можем да се насладим на повече моменти между баща и дъщеря след като сезона ще е само 11 епизода. А относно за това ще се надявам сценаристите да променят решението си и да удължат с повече епизоди сериала.

Общи условия

Активация на акаунт