Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 932
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Дали има такава снимка, на която да е Ханде/Еда и the B. да не я лайкне?! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Май няма Sweat Smile Sweat Smile

# 196
Не знам, няма посочена причина, само час 18.00
И докато чакаме хаштагът на епизода (в 18 часа), феновете се забавляват. Сириус е в тренда на Бразилия, Италия и Испания Wink

А защо толкова късно? По принцип го пускат в 16 часа.

# 197
Бащата на Шефкат (админът на страницата на MF Yapım) е в болница и може би заради това няма възможност да пусне хаштага по-рано. Макар че поне от страницата на сериала могат да го дадат, не знам защо не го направят. Възможно е причината да е и съвсем друга. Все пак се надявам, че няма да останем без хаштаг.🤗

# 198
  • Кърджали
По принцип пускат хаштагове на сериали към 18 часа. На няколко пъти са угаждали на феновете на нашия сериал и са пускали по-рано (когато е имало желание за поставяне на рекорд). Но иначе на всички сериали и по принцип пускат към 18

# 199
  • Пришълец

"Еда беше единственият човек, който можеше да накара Серкан Болат да забрави работата си. Сега дъщерята, за която той все още не знае, е човекът, който ще го накара да заживее отново пълноценно ..."

# 200
  • София
Ето нагледно колко си прилича Мелис с баща си.
Тя го е поздравила за рожденият му ден, а Керем го е лайкнал.
Цитат
Щях да се загубя без баща си. Мисля много за това, как му се обаждам винаги, когато имам проблем или трябва да откажа идеи с някого. Той е истински приятел. Той е готов за всяко ново преживяване или приключение и оценявам, че учи децата си на важността на любопитството. Той не е нищо друго освен горд и подкрепящ и нито веднъж не ме накара да почувствам, че съм по-малко, защото съм жена. Винаги ме тласка нагоре и ми показва, че да си родител означава да си лоялен към децата си, независимо от всичко. Той винаги е готов за следващото приключение, истински човешки дух, който обича живота 🤍 Честит рожден ден @pamirbursin обичаме те!

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 17:48 от БлагаВест

# 201
# 202
  • София
Ще ми бъде интересно утре дали рейтинга ще се повтори. Това празно квадрадче да бъде с подобни цифри.

# 203
Хаштагът е: - още съм влюбен

# 204
  • Кърджали

Още съм влюбен(а)

# 205
  • София
Хубав хаштаг! Heart Eyes

# 206
40К

Ще имаме фраг в края на епизода довечера Wink

# 207
  • София
Те са доста напред, то оставаше и да не ни пускат фраг след епизода. Grinning Да ви призная, това ми е любимата част от епизода - фрагът за следващия! Grinning Grinning

# 208
# 209
  • Пришълец

Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт