Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
# 301
А кафето на Бурак или на Айфер е? Кой е патрона? Satisfied И какво е станало с акциите на Еда?

# 302
На Бурак е кафето, а той май е братовчед на Дениз

# 303
  • Кърджали
Май му ги е продала.
Кафенето е  на Бурак
Дениз па баш от Еда иска акъл за Серкан
Еда и казва че Серкан харесва жени които се отнасят лошо с него.

Ти майката на Серкан Болат ли си?
Да
Научете сина си малко на обноски

# 304
Като ви чета, то навързани като синоним, братче   фирмаджия, братовчед  фирмаджия...

# 305
  • Плевен / София
Не само, че ни показаха Сириус, ами той не е сам! Бяха две кучета!

И аз отново ще кажа мението си за действията на Серкан (въждържах са до тази вечер!), за мен той има само и единствено вина за случилото се преди 5 години и след видяното и чутото в този епизод, не намирам нищо, което да го оневинява! Вече излекуван, здрав за момента той директно, право в лицето й каза на Еда, че не иска деца! А ние тук се разделихме на групи в разсъжденията - виновна ли е или не Еда, че не е казала Еда на Серкан, че е бременна! Серкан каза всички тези груби думи в присъствието на Айдан и тя продължава да ненавижда Еда?!
Както се казва нейното гардже е най добро и никога не е виновно....Съгласна съм, че при това заболяване човек се променя....Но не е ли по разбираемо да иска да изживее всичко с любимата, вместо да се потопява само в работа ...

# 306
  • Кърджали
Е то ако действаха логично и разумно нямаше да го има сериала...
А иначе мога да разбера защо Серкан е дествал така. Не че го оправдава. Но страхът понякога ни  кара да действаме не както по принцип намираме за правилно. За съжаление и аз съм реагирала така

Двамата си правят напук с чертежите
Серкан постигна целта си. Еда отива в офиса.Серкан и е изпратил кола.

Въй, Енгин се е събрал с комшийките, ама Пъръл сега като дойде. И се жалват за живота на домакините..Ей ся ще му се види тесен света
Пак се скараха. сега май Пъръл ще си остане вкъщи, а Енгин - на работа.Дано не се разведат...
Айдан видя Мело да флиртува с масажиста.

Енгин, и  ти си тръгвай...Еда ще дойде, трябва да останем сами.
А, преди хората затваряха заведения за любимите си, ти сега фирма ще затваряш.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 22:32 от Aлекcандрa

# 307
  • София
А пък тези двамата - Айдан и Сейфи от маса на маса в заведението! На едната закусват, на втората пият кафе, на третата - късни коктейли! Веднъж не показаха да се занимават с нещо смислено, но имат време да наблюдават, да обсъждат, да критикуват, изобщо клюкари!

P.S. Еда е просто прелестна в розова блуза и розово-белия панталон в офиса на Серкан!

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 23:26 от nrgmama

# 308
  • Кърджали
Нова песничка за плейлистта ми...Готина е, не я бях чувала

# 309
# 310
  • София
Струва ми се, че в тази серия няма да има разказ на Серкан за миналите години, ей така, пред някой приятел...

# 311
Изкочи ми плейлист на сериала. Ако някой търси песен или мелодия, тук може да я има.

https://open.spotify.com/playlist/3EXEMCjvTdMDK82RwT27X7?si=wZ-7 … branch=1&nd=1

# 312
Къщата на Енгин и Пъръл не е ли къщата на Селин  и Ферит? 🤔

# 313
  • Кърджали
Хареса ми как Енгин е приспивал малкият - вместо приказка се приспивали като са си мислели или представяли нещо. Последон си били представяли смело животно - Джан избрал костенурка, защото  татко му му казал че за да е смело едно животно не е задължително да е голямо или силно

# 314
Не знам защо, но тази сцена с вечерята ми напомня много на сцената от 2ри епизод, в офиса, когато подписваха договора за фалшивия годеж Smile
Серкан: Колко е красива..
Еда: С годините е станал още по- красив

Общи условия

Активация на акаунт