Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Кърджали
Сега последният път когато казах това  после съжалих за думите си...V
Но Дениз предБалджа...Почти бих предпочела Балджа... Те са хвани едното , удри другото

# 286
Мисля си, Кираз на 5 години без надзор, не ги ли е страх да я оставят сама?

# 287
  • Кърджали
Айфер пък седнала да убеждава Еда че не трябва да казва на Серкан за Кираз... Можело да му омръзне и да си тръгне бързо, нямало смисъл да научава...
Серкан щял да преустройва сградите зад хотела и искат от Еда да промени пийзажа .Еда не иска.

# 288
980К
Ютуб:
Фокс: 62 800
Стар: 4 900

# 289
Серкан да му омръзне, той очите му все Еда търсят толкова е привлечен от нея, ще си тръгне хах Grinning
Тази новата Дениз ми е ужасно смешна. По-зле от Балджа.
И аз се чудих как я оставят навсякъде сама Кираз. И в предишния епизод пак береше плодове сама дори извън този комплекс.
Айде, Мелек си помисли, че Еда му е оставила някакъв запис Joy

# 290
Семейство Болат

Майка и дъщеря красавиците на Серкан, Късметлия е голям без дори да знае. Дано научи в този епизод

# 291
  • Кърджали
Еда разказва на бурак за Серкан. При получаването на последните резултати Еда споменава че и се гади и Серкан казва "Дано не си бременна". След това Серкан се е обсебил от работата.

# 292

прескочихме милиончето Wink

# 293
Еда разказва на бурак за Серкан. При получаването на последните резултати Еда споменава че и се гади и Серкан казва "Дано не си бременна". След това Серкан се е обсебил от работата.

А ако му го каже Ханде, Керем ще си умре от кеф.
Така си мисля просто. Smiley

# 294
  • Кърджали
По едно време Серкан поискал да не работят заедно. Еда напуснала фирмата. но оставайки вкъщи , започнала да обвинява Серкан за това че живота и се е объркал. После започнал да казва че не иска дете

# 295
  • София
Не само, че ни показаха Сириус, ами той не е сам! Бяха две кучета!

И аз отново ще кажа мението си за действията на Серкан (въждържах са до тази вечер!), за мен той има само и единствено вина за случилото се преди 5 години и след видяното и чутото в този епизод, не намирам нищо, което да го оневинява! Вече излекуван, здрав за момента той директно, право в лицето й каза на Еда, че не иска деца! А ние тук се разделихме на групи в разсъжденията - виновна ли е или не Еда, че не е казала Еда на Серкан, че е бременна! Серкан каза всички тези груби думи в присъствието на Айдан и тя продължава да ненавижда Еда?!

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 22:18 от nrgmama

# 296
Как да му каже сега за Кираз. Той директно и казал "Дано не си бременна". И после, че не иска дете..
Много нараняващи думи..
Тежко е дори да го гледаш отстрани, дори да е замислено и да е в сериал.

# 297
Не само, че ни показаха сириус, ами той не е сам! Бяха две кучета!

И аз отново ще кажа мението си за действията на Серкан, за мен той има само вина и след видяното и чутото в този епизод, не намирам нищо, което да го прави невинен! Той директно, право в лицето й каза, че не иска деца! В присъствието на Айдан!

Абсолютно

# 298
  • Кърджали
Еда предполагала че е бременна като се разделили, но не му е казала /предвид реакциите му/, но в Италия разбрала че е бременна. Искала е да му каже, но се е отказала.

# 299
Открих страхотен колаж на Керем и Ханде. Много са секси, прекрасни са

Много са сладки като се карат по детски

Въпреки всичко Серкан харесва Кираз без дори и да го осъзнава

Това май е спомен от преди 5 години?

Общи условия

Активация на акаунт