Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 988
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Айдан обаче почва да ме дразни. Кемал не знам как е издържал 5 години да го крие, да не говорим, че и след всичко пак нарича Еда ,,цветарката". Обвинява Еда, че си е тръгнала след като Серкан ѝ е казал ,,Иди си". Не мисля, че трябва всички да се бъркат толкова във връзката им, те са възрастни хора, минали са през труден период, който трябва сами да преодолеят.

# 271
Пъръл знае за Кираз, нали?

.., че е щерка на роботчето Simple Smile

# 272
  • Кърджали
Серкан ще търсни начин да работи с нея. Еда -0 да го прогони
Пъръл ме разбива опитвайки се скрие от Енгин че говори с Еда " Като видя вашата сграда и пак полудя"

# 273
Малък сладур

Мело май спаси положението:

# 274
Пъръл знае за Кираз, нали?
Знае, Еда ѝ беше казала, че Серкан не трябва да вижда Кираз, а и като избираха тоалета на Еда за вечерята и Пъръл, и Кираз бяха там.

# 275
  • Кърджали
Айдан па за да остане в хотела близо до Серкан /и Кемал..а да и да държи Серкан далеч от Еда/ ще се занимава с обзавеждането на хотела.

# 276
  • Плевен / София
Не разбирам защо толковам мразиш момичето
Защото остави момчето ми
Доколкото знам той и е казал да си ходи. Каква вина има момичето
Той може да го е казал, но не го е мислил.След като си тръгна тя, Серкан с месеци не излезе от вкъщи, затвори се, откъсна се от всички.

Аз знам какъв ти е проблема
какъв е
Егото ти.Това огромно его. Егото което се тормози от въпроса Еда забрави ли Серкан Болат. Забравих те
Голяма логика....Но и Кираз веднага се включи в играта...
Как и се обръща на Айдан езика да нарича Еда "цветарка"...

# 277
  • Кърджали
ах татко и щерка сда много сладки...
Кираз си прави сгради с конструктор...
"Хиляди пъти по-добра си от Ердем"

Серкан Болат се извинява на едно малко момиче... А и заплашва...Идиот робот бре  "ИЗвинявам се че ти разруших къщата но  един съвет от мен - не ми се изпречквай повече"

# 278
Малката и тя по ЛЕГО си пада .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 279
  • Кърджали
Ето я другата нова -Пина. Започнала стаж във фирмата
"И аз работих там по едно време"
"Много хубаво, можете ли да  ми дадете някакъв съвет"
"+Бягай, обърни се и бягай, после ще ми благодариш"
Еда наговори сто неща за Серкан и след това разбра че му е братовчедка...И ще е асистентка на Серкан

# 280
Еда каза, че вече нямало да се налага да си говорят със Серкан, понеже ако имало нещо, щели да се разбират чрез асистентите си Joy
Ама то да вземат да си назначат и по един асистент на асистента, че самите асистенти не се разбират много много Joy

# 281
  • Кърджали
Те асистентите е сръфкаха още в началото...

Тая Дениз ми лази по нервите...Само дето не изяжда Серкан

Пъръл се чуди как да си прибере Серкан

# 282
  • София
Не разбирам защо толковам мразиш момичето
Защото остави момчето ми
Доколкото знам той и е казал да си ходи. Каква вина има момичето
Той може да го е казал, но не го е мислил.След като си тръгна тя, Серкан с месеци не излезе от вкъщи, затвори се, откъсна се от всички.

Аз знам какъв ти е проблема
какъв е
Егото ти.Това огромно его. Егото което се тормози от въпроса Еда забрави ли Серкан Болат. Забравих те
Голяма логика....Но и Кираз веднага се включи в играта...
Как и се обръща на Айдан езика да нарича Еда "цветарка"...

Голяма логика - направо жестока! Съжалявам много за образа на Айдан, и на нея са й върнали първоначалните настройки, явно и нея са я преинсталирали! Не е останало нищо от онази Айдан, която видяхме след излизането й от "затвора" на собствения й дом!

# 283
Любов дори след нараняванията които си причиниха тяхната любов не е угаснала дори за миг

Секан дори и да не знае че Кираз е неговата дъщеря той е привлечен от нея без да знае защо. Все пак кръвта вода не става.

# 284
Има малко погледа на Балджа .🙄
Тая Дениз ми лази по нервите...Само дето не изяжда Серкан

Пъръл се чуди как да си прибере Серкан

Общи условия

Активация на акаунт