Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Аййй второ попадение на Айше. Страхотна е!

# 331
  • Кърджали
Знам, аз ни разделих, аз те нараних.Знам че много те нараних.Но много съжалявам
И аз имам неащ, за които съжалявам и не съм ти казала.
какво е? Може да ми кажеш
Има ли значение... След толкова години. А и защо всеки път попадам в капана ти. Всичко между нас свърши

И Еда си изпусна перцето, което Серкан е беше дал....

Серкан ще се състезава с Кираз по стрелба с лък.

# 332
Ох, и перцето пази Еда. Много добри спомени днес! Чудесен епизод. Heart Eyes

# 333
Малката ще му разкаже играта ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 334
  • Кърджали
Серкан загуби, ще черпи сладолед Simple Smile

какъв искаш
Алергична съм към ягоди, всичко друго може. И искам два.
И Серкан ще яде сладолед..VТова спадаше ли към здравословното хранене.

# 335
  • София
В този епизод Айше Кутлу направо "изби рибата" с невероятните си попадения и препратки към първи сезон - най-напред ни показаха Сириус; след това - цветята, семената на които Еда е събирала с майка си и които тя посади в саксия в офиса на Серкан, отглеждани от Серкан; черешите на ушите на Еда в офиса на Серкан и накрая перото за китара, мил, незабравим подарък за Еда от Серкан, от времето когато вече се харесваха, но не си признаваха! Чудесно е усещането в целия епизод  с тези символики, невероятната сила на нашата сценаристка! Heart

Тези дни Бро писа в темата, че кифли от сорта на Балжджа, а сега тази Дениз вече са изтъркана, безвкусна и много клиширана за нашия сериал тема и аз напълно я подкрепям! Героинята на Дениз е смехотворна, елементарна и много безвкусна откъм визия! Според моето скромно, непрофесионално мнение е направо скучна за зрителите! Добре поне, че я показват сравнително рядко! Едва ли някой очаква Еда да ревнува точно от тази нова ухажорка на Серкан! Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 23:24 от nrgmama

# 336
Алергична към ягоди. На Серкан сървъра му е бавно загряващ. Satisfied

# 337
прегрял е от слънцето .... Sunglasses
Алергична към ягоди. На Серкан сървъра му е бавно загряващ.

# 338
  • Кърджали
Мело, ако не ми беше казала щях да реша че това дете е е на Еда.Толкова причила на нея
Ами аз като блях бременна много исках да прилича на нея ...
Сега си имаме два пъти Еда...

Айдан се надява че Дениз ще спечели Серкан и така той ще забрави Еда.
Айфер па гласи Бурак за Еда.

Айдан пак не каза на Серкан за връзката си с Кемал. А той па чу как Айдан отрича ккогаот Серкан я попита

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 23:34 от Aлекcандрa

# 339
Айдан казва на Серкан, че Бурак имал нещо общо с Еда, а Мело флиртувала с друг 🤦🏻‍♀️
После Серкан ѝ каза, че вече 5 години Кемал бил все около Айдан и я пита дали имат връзка, но тя отрече, била съвпадение. Кемал чу всичко и си тръгна. Жал ми е за този човек, честно казано. Да обичаш някого, а той толкова години да крие, че има нещо общо с теб...

# 340
  • Кърджали
А така.... Кираз каза името на Пъръл... А нали уж не се знаеха. А после я попита дали ще дойдат у тях да покаже игра(чките си на Джан, нали веднъж и била показала нейните летящи чинии  /на Пъръл/. Пъръл се чуди как да се измъкне-

Еда забеляза че е изгубила перцето.
А така..Серкан пред нея с перцето "Това ли търсиш"

Айдан започна да навързва нещата .... Че нещо може да не е наред .... Че детето на Мело е дете на Еда. И съответно Серкан е таткото.

Кираз сгафи...Щяла да учи Джан на забавна игра. на родители наужким" Аз си намерих Мело, сега Джатн ще си намери родители наужким"

# 341
  • София
Е, Айдан свърза събитията, наблюденията си и разбра, че Серкан е бащата на Кираз!

# 342
  • Кърджали
Опс.... Това няма нужда от превод...
И това

Сега остава Кираз да ги види и да пита - това ли е баща ми...

# 343
Ей, това е Еда Wink

# 344
Този финал мога да го изгледам още 7-8 пъти ☺☺

Общи условия

Активация на акаунт