Прекрасна серия всичко беше много хубаво първата целувка я очаквах но втората тя беше голяма изненада
и целувки за Алекс и Али

))) 💐
))

Но знаете ме мен - избирам чашата винаги да е наполовина пълна. Затова не позволявам негативни емоции да ме завладяват. Засега сезонът ми харесва. Новите епизоди мен поне ме върнаха в началото на сериала - романтика, комедия, приятен, ненатрапчив хумор, съвсем лека и поносима драма, цветно настроение и пъстри сцени. Всички са много красиви, лято е и се усеща. Този сериал си е за този сезон. Отива му. Моята забележка е друга, но става дума само за снощния епизод, дано нататък не е така и е било временно - Керем не знам умишлено ли го състаряват, грим ли е, от брадата и новата прическа ли е, но изглежда изморен. Чертите му са прекалено изострени, блед е, има тъмни кръгове и хлътване под очите, на моменти ми изглеждаше направо страшен. Все едно бяха забравили да му изтрият грима от тумор периода… Играта му иначе е великолепна, както винаги. Това, което най-много ми харесва в нашия сериал, е това, че е модерен. Нямам усещането, че гледам турски сериал по турска телевизия. Това е съвременен сериал за платформите. Ако не беше дължината на сериите, щях да се заблудя, че гледам Нетфликс, например.

Препоръчани теми