Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро хубав ден
Прекрасна серия всичко беше много хубаво първата целувка я очаквах но втората тя беше голяма изненада
и целувки за Алекс и Али

# 421
41 серия с одноголосым переводом и субтитрами - https://turkseries.tv/224-postuchi-v-moju-dver/series-41.html (после обеда обещают многоголосую озвучку от SesDizi и AveTurk)

# 422
Рейтингът неофициално;
Total : 3,45 (6)
AB : 2,88 (9)
ABC1 : 3,69 (7)
Официално:

Ето и конкуренцията Wink

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 10:19 от mi_si

# 423
Дано спадът да е заради мачовете...

# 424
Тук си знаете - "Бетон" сме Wink

# 425
  • Кърджали
Дума няма да кажа за рейтинга.Все ми е тая /поне докато не закачат нашите/
Но Ви нося малко от това
Новата асистентка

Скрит текст:
Пина: Гледай къде вървиш!Цялата ме изцапа!
Керем: Много се извинявам.Ела да те почистим
Пина: Не..Ръцете ти са по-мръсни.
Керем: Извинявай, принцесо.
Пина: Принцеса ли ме нарече?
Керем: Ти така заобиколи, да не се напрашат обувките ти.
Пина: Здравейте, търсих Серкан Болат. Тук ли е ?
Еда: Надявам се, че не е .Ако види това петно, Серкан обаче ще те смъмри.
Пина: Исках да изглеждам добре на първият ми работен ден. Започвам стаж в Артлайф
Еда: По едно време и аз работих там.
Пина: Наистина ли? Има ли някакъв съвет който можете да ми дадете?
Еда: Бягай!
Пина: Как така?
Еда: Обърни се и бягай.Ако ти е мил живота, стой далеч. По някое време ще ми благодариш.
Пина:  Всъщност….
Еда: Да, това ти е голяма мечта. Защото Серкан Болат е много известен архитект, чест е да работиш със Серкан Болат. Но знаеш ли… Как се казваше?
Пина: Пина
Еда:  Знаеш ли, Пина,  ако човек му подаде пръст, той ще му отхапе ръката.Заслепява го, разтапя му мозъка.Как да ти кажа, докато се усетиш и е обсебил живота ти.Да му кажеш – остани, не остава, да го прогониш, не си тръгва…Всичко трябва да се върти около него, трябва да става това, което той иска, без негово разрешение и птичка не може да прехвърчи. И повярвай ми, много е умен.Безмилостен  е, хладнокръвен. Представи си убиец.Хладнокръвен убиец. Както и да е. Тоест, бягай…
Серкан: Пина!
Пина: Батко Серкан!
Серкан: Как си?
Пина: Много ми липсваше!
Серкан: И ти на мен.Колко хубаво, запознала си се с госпожица Еда.Еда, Пина е моя братовчедка. Живее в чужбина, но това лято ще е тук, при мен на стаж.Ще ми е асистентка.
Еда: хм…Керем, добре дошъл, ела тук.Керем е моят асистент.Щом Пина е твоя асистентка, да направим ли така…Керем запознае се с Пина.Запознайте се веднага.Така тези неща, за които не е нужно да говорим , ще ги уреждаме чрез Керем и Пина.Отсега нататък вие ще сте нашите средства за комуникация.Така и ние няма напразно да се занимаваме един с друг.
Серкан: Чудесно.
Еда: И ти Керем.
Серкан: И ти Пина
Пина: Началото ни беше лошо. Да опитаме ли пак?Аз съм Пина!
Керем: Ръцете ми са мръсни, само че,принцесо... Ти се забавлявай
Пина: Какво е това принцесо?Как може да си толкова изнервящ?

Серкан получава каквото иска

Скрит текст:
Серкан: Чудесно.Сканирай ги и ги прати
Керем: Серкан Болат е скицирал спа центъра в задната градина, точно върху хортензиите ни.
Еда: Дай да видя? На ръка ли го е скицирал?
Керем: Какво толкова ако го е скицирал на ръка?
Еда: Скицирал го е на ръка, така ли? На езика на Серкан Болат това означава – не те взимам на сериозно. Дай молив.Сканирай и изпрати
Серкан: Не, не става така.Тук – ако направим така, а тук изцяло…Изпрати го така
Еда: Какво е направил пак?
Керем: Ето…Отзад..тоест…прави каквото си иска
Еда: Добре, чакай, мисля.
Серкан: Имал е нещо с теб ли?
Еда: Теб какво те интересува?
Керем: не знам, така ми изглежда
Еда:  Чакай, мисля. Знаеш ли какво ще направиш? Ще му го пратиш така.
Серкан: Много аматьорско.не…Ще разбере
Еда: Аз с Керем…Той ще му ги изпрати на Серкан Болат.Сега и с братовчедката му да се занимавам.Какво стана пак?
Керем: Направил е гора отзад.
Еда: Това знаеш ли какъв отговор заслужава? Такъв отговор му изпрати .На него това…
Серкан: Батко Серкан, според тези скици по средата на басейна дърво ли има или на мен така ми се струва?
Серкан: Ще има, да.Няколко .Пак ли? Секунда.Добре, ще ти се обадя.Това така…
Керем: Хората се изнервиха ,искат да си тръгват. Серкан Болат иска тенис корт, трева…
Еда7 този Серкан Болат да не ме влудява.Да не ме влудява!Стига вече!как така ще изкоренява чинарите и ще слага трева.Кажи на шефа си, че идвам там, кажи му!
Керем:  Какво има, труден ли ти дойде уреденият стаж, принцесо?Како Еда, позволи ми и аз на този Серкан Болат…
ЕДа: Аз на теб какво ти казвам все. Ще използваш мозъка си, не юмруците си.Ти по – добре намери Мело и леля и им кажи да наглеждат Кираз.Аз ще се върна преди да се е събудила.
Керем: Колата ти е на сервиз, с какво ще отидеш, с колело ли?
Еда: Вярно, нямам кола.
Шофьор: ЗДравейте госпожице
Керем: Виж го ти самочувствието в човека!Кога изпрати шофьора, от къде знае че ще отидеш ?
Еда: Знае ми и вътрешностите, познава ме.Лека работа ! Първо трябва да отидем до вкъщи
шофьор: Както пожелаете, госпожице Еда!
Еда: Този Серкан Болат още ще почака .Кираз е огладняла, нахранете я.
Керем: Добре, како Еда.
Серкан праща всички вкъщи, за да остане с Еда

Скрит текст:
Серкан: Да приятели, всички да си съберат нещата. Работата ви свърши, може да се прибирате вкъщи. Стига толкова за днес.Добре
Енгин: Серкан…
Серкан: Енгин,  какво правиш тук?
Енгин: Аз не правя нищо.Ти какво правиш?Полудя ли?Защо изгони хората навън?
Серкан: Не, Енгин, трябва да излезеш, трябва да си тръгваш.ЕДа ще дойде, трябва да останем насаме.
Енгин: А, преди хората за да са насаме с любимите си затваряха заведения, ти сега фирма затваряш, така ли?
Серкан: По работа…я затварям.Ще работим насаме.Да
Енгин: И какво целиш братле?
Серкан: Като изключим работата искам да разбера все още изпитва ли нещо към мен.
Енгин: Не…Не ми останаха.Не ми останаха мозъчни клетки,дето да те разберат, братле.Както и да е, аз съм горе
Серкан: Не, Енгин, не може да се качваш горе,трябва да си тръгнеш.Ще си отидеш ли вкъщи?
Енгин: Не мога да си отида вкъщи.Не мога, защото напуснах къщата и сега ще остана тук.
Серкан: Иди в моята къща.Иди в моята къща.Иди,у поязди малко, прави нещо.
Енгин: Наистина ли?Става ли? Излизай, хайде, моля !Добре, тогава и аз да се приготвя
Еда приема вечеря

Скрит текст:
Серкан: Госпожа Дениз се обади, харесала е скиците.
Еда: Радвам се.А аз довършвах пространството около басейна.Искаш ли да видиш?
Серкан: Не мога да повярвам, че толкова си се развила.Пардон, усмихваш ли се?
Еда: Може би ми харесва да получавам от теб комплименти за работата ми. Аз да си тръгвам.
Асистентка: Господин Серкан, вечерята ви е готова.
Серкан: Благодаря. Разбира се, не си длъжна да оставаш
Еда: Все още си имаме толкова уважение, че да вечеряме заедно. Да си събера нещата и ще дойда.
Серкан: Добре
Еда: Ах, бе , Еда, каква вечеря?!
Еда: Серкан, какво става тук?
Серкан: Казах че имам специален гост и май малко са се престарали…
Еда: Може би са свикнали на твоите специални гости.
Серкан: Заповядай
Еда: Благодаря! Мирише вкусно
Серкан: Какво е това
Еда: Картофки
Серкан: Добър апетит

Бях съгласна и на нещастие с теб

Скрит текст:
Еда: Момиче, бягай. Бягай! Бягай от тук,  какво стоиш. Откъде изникна и тази вечеря?То ум ли ми остана?
Серкан: Отново ми взима ума.Как може да е толкова красива?
Еда: Годините нищо не са му отнели ,дори е по-хубав.
Серкан: Еда?
Еда: Моля?
Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм, само е много горещо.
Серкан: Така ли?
Еда: А и май прекалих с яденето…
Серкан: По-добре ли е така?
Еда: Цветята на мама?
Серкан: Аха, да.
Еда: Как не ги забелязах през деня?
Серкан: Може би защото гледаше мен.
Еда: Много са красиви.Кой се грижи за тях?
Серкан: Аз.
Еда: Колко бяхме щастливи тогава…
Серкан: Все още може да бъдем щастливи
Еда: Не прави така
Серкан: Може да бъдем, Еда.
Серкан : Косата ти се е закачила
Еда: Бях съгласна и да съм нещастна с теб, Серкан.Но ти не го разбра.Извинявай
Бурак: Кираз се заинати, че иска да говори с мама
Кираз: Ало, мамо, много те обичам
Еда: Бях много заета и не успях да ти се обадя, извинявай.
Кираз: Много ми липсваш
Еда: И ти ….И ти на мен .И ти много ми липсваш.Добре, след малко си идвам.Ще се видим, бебче
Кираз: Буба…Ох бе, липсваше ми казвам мамо на мама.Мама е много сладка, нали?Като памук, като звезда.
Бурак: Да , така е, много специална жена.
Кираз: Когато татко се върне, ще му разкажа всичките ни приключения.Ще го запозная и с теб, не се тревожи.Татко много ще те хареса.
Бурак: Хайде, дойде времето ти за сън.Ще видя къде е леля ти.
Кираз: Добре
Бурак : Изяде всички, свърши всичките ни череши.
Еда: За тази вечер …
Серкан: Да тръгваме.Да тръгваме
Еда: Добре, ще си повикам такси
Серкан: Не, не..Няма нужда, ще те закарам където ще ходиш.
Еда: Ще отида в хотела
Серкан: Добре, хубаво, по- добре.Защото и без това трябва да говоря с госпожа Дениз за скиците ни днес.
Еда: Няма нужда да идваш до там.Аз ще говоря
Серкан: Мога да реша с кого ще говоря или няма.Да тръгваме.
Еда: Добре
Серкан: Добре, да излизаме.

# 426
Ето какво е гледал турският зрител Wink

В момента по Фокс - пак сме ние Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 11:26 от mi_si

# 427
Здравейте!
Благодаря за споделените моменти снощи и най вече на Александра, също и за преведените моменти, да не кажа целия епизод!

Не съм от многословните. Епизода снощи по моята класация е около средна хубост. Не знам защо, но някак последователноста ми липсва. Малката Мая е сладко хлапе, но ми е неубедителна или може би имах по големи очаквания от нея. Преиграва, движения не на място и в повечето случаи търси погледа на някого докато си казва репликите, може би нечие одобрение. Има къде по добре играещи деца в турските сериали. Както бях писала, красиво дете и родителски амбиции. Ханде и тя на моменти ми е неубедителна, особенно последната сцена с целувката въобще не ме докосна.  Керем си е класа, там нямам забележки без да съм пристрастна. Неслихан, не знам отслабнала ли е , нарочно ли я състаряват, но тези подчертани назални бръчки я погрозняват. Другите, запълват по един обичаен начин епизода и сцените. Типичното викане на Мело, леко инфантилно, Айфер с нейното черногледство...
 Еда и Серкан имат прекалено много загрижени  доброжелатели около себе си. Връзката си е тяхна, какво се случва или е било също си е тяхна работа. Но не трябва да получат 101 непоискани съвета зада бъдат заедно или  не.
Не се отказвам да гледам,  но нещо ми липсва магията от предишния сезон, макар приказката да е написана от Айше Кутлу, но е преразказана и през погледа и усещанията на режисьор и актьори.
Рейтинга ми е все тая, да си ходяят на черешата с него.

https://www.gecce.com/haber-aynen-aynen-surprizlerle-geri-dondu
Другия сериал на Керем.

ПП: Това е моето мнение, на някого може да не му допадне Close

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 11:46 от Slawena

# 428
Здравейте момичета,
Догоних ви, изчетох всичко Simple Smile
Много се радвам за прекрасните коментари за серията снощи, аз все още съм на 22 еп. И се надявам другата седмица да съм с вас на лайфа Simple Smile
Благодаря за преводите, колкото и да не исках да разбера какво се случва.... Е, НЕ Издържах.... Всичко си прочетох и се насладих на всичко споделено Simple Smile))) 💐
 Бърборанка, моят телефон вече звъни с мелодия на сериала Simple Smile))
Толкова ми влезе под кожата тази история и любовта, реална и екранна....
Аз знам, че са двойка (благодарение на вас) .... И гледайки - 20,21,22 еп. Си падам от смях с Керем....
Личи, всичко им  личи, а колко са закачливи..... Прекрасни са....
Ина 🍀
Здраве, и светлина около теб и вътре в теб, нека всичко остане в  миналото....
Пишеш прекрасно...
Желая ви прекрасен ден Simple Smile
И едни кафе от мен

# 429
  • София
Привет!
Славена, напълно съм съгласна с теб за играта на децата...Очаквах във втората серия да се отпуснат, да бъдат естествени и чаровни, но не...
За мен, прегръдката при срещата от миналата серия, беше много по-вълнуваща от целувките в края на тази серия...
Но нашите прекраници мога да ги гледам до безкрайност...

# 430
Здравейте дружки Hug
На мен ми хареса епизода .Наистина малката е копие на Еда с характера на Серкан . Добре измислено !
Аз видях куче( та) докато Еда говореше с Буба  , но не беше Сириус ... А той какъв е на Дениз ?
И като пиша за Дениз , да кажа ,че много ми харесва актрисата , прилича ми на западнячка - французойка например и добре се справя с кифленската роля Grinning

# 431
  • София
Славена, тук уважаваме всяко мнение, особено когато е написано възпитано. Съгласна съм с доста от нещата, да си призная. Simple Smile Но знаете ме мен - избирам чашата винаги да е наполовина пълна. Затова не позволявам негативни емоции да ме завладяват. Засега сезонът ми харесва. Новите епизоди мен поне ме върнаха в началото на сериала - романтика, комедия, приятен, ненатрапчив хумор, съвсем лека и поносима драма, цветно настроение и пъстри сцени. Всички са много красиви, лято е и се усеща. Този сериал си е за този сезон. Отива му. Моята забележка е друга, но става дума само за снощния епизод, дано нататък не е така и е било временно - Керем не знам умишлено ли го състаряват, грим ли е, от брадата и новата прическа ли е, но изглежда изморен. Чертите му са прекалено изострени, блед е, има тъмни кръгове и хлътване под очите, на моменти ми изглеждаше направо страшен. Все едно бяха забравили да му изтрият грима от тумор периода… Играта му иначе е великолепна, както винаги. Това, което най-много ми харесва в нашия сериал, е това, че е модерен. Нямам усещането, че гледам турски сериал по турска телевизия. Това е съвременен сериал за платформите. Ако не беше дължината на сериите, щях да се заблудя, че гледам Нетфликс, например. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 12:31 от Бърборанка с розови очила

# 432
  • Пришълец
Гледам оттук-оттам по някой откъс, къде с превод, къде без превод, че нещо не ми достига времето напоследък, но от видяното към момента за едно нещо съм със сигурност на твоето мнение, Славена. Малката Черешка е толкова сладка, но и според мен преиграва. Не исках да се навивам предварително, но да, определено имах повечко очаквания.
Обаче както казах толкова е сладка и се долавя сякаш прилика с Ханде - простено й е. Blush

Керем и на мен така, Бро - изглежда ми състарен Thinking

# 433
  • София
Излезе превод с бг субтитри на 40 епизод!!!

# 434
  • Кърджали
Phillipine,Бурак е братовчед на Дениз
На мен Мая ми харесва. Поне ми харесва най-много от всички деца които съм гледала напоследък. Или образът Кираз ми харесва, де да знам. Нямам време да търся кусури.
Като цяло този сезон ми допада.

Успява да я ядоса

Скрит текст:
Еда: Какво ти става?
Серкан: Няма нищо
Еда: Добре.Няма нищо.Няма ли да кажеш?
Серкан: Кой ти звънна?
Еда: Телефона
Серкан: Кой ти звънна?Защото мъж ти се обади? Приятелят ти ли?
Еда: Не мога да повярвам!Наистина не мога да повярвам!
Серкан: Имаш ли си приятел или нямаш, Еда?
Еда: С какво право ми питаш такова нещо. Първо това си помисли! С какво право?
Серкан: Имаш ли приятел или нямаш? Прост въпрос.
Еда: Само това те интересува, нали? Затова само идваш до хотела…Защото само това те вълнува.Дали Еда е с някого или не е ?Успя ли да бъде с някой след Серкан Болат или не?Само това те интересува!
Серкан: Да, това ме интересува.Имаш ли?Това ме вълнува.
Еда: Спри колата!
серкан: Няма
Еда: Спри колата или ще скоча!
Серкан: Не говори глупости, Еда!Еда, не прави глупости!
Еда: Казах ти, спри колата!
Серкан: Какво ще правиш?Еда, ще се качиш ли в колата!
Еда: Изчезвай!
Серкан: Как така изчезвай? До Шиле има 7 километра.
Еда: Ти 7 километра ли ще ме следваш?
Серкан: Какво да правя, тук ли да те оставя?
Еда: Остави ме, прави каквото искаш
Серкан: Господи, дай ми търпение!Наистина ми трябва търпение
Еда: на мен ми трябва търпение!
Серкан: ти каза „питай“ и аз попитах!
Еда: На мен ми трябва търпение
Серкан: По средата на пътя..V
Еда: Изчезвай, махай се!
Серкан: Тогава и аз идвам с теб.
Еда: Къде идваш с мен?
Серкан: И аз идвам.Щом искаш да ходиш, хайде да повървим.И без това щяхме да се поразходим
Еда: Ходи тогава.Хайде ако може да ходиш, ходи 7 километра!
Серкан: не е за вярване. Тази жена какво ме кара да правя?Минали са 5 години нищо не се е променило.

Черешата – плод на безкрайността

Скрит текст:
Еда: Моля те, хапни малко.Виж, знаеш ли до къде ходих за да ги намеря.Любимият ти плод.Моля те!Знаеш ли, черешата била плода на безкрайността.Означавало безкрайност
Серкан: Тогава да направим така. Аз ще ти създам една хубава черешова градина, а ти всеки път когато  влезнеш в градината или я погледнеш, ще си спомняш за мен.
Еда: Възможно ли е човек да те забрави?Хайде, малко…Една минута, една минута.. Сигурен ли си че не искаш?
Серкан: Еда, опитвам се да работя
Еда: Няма ли да опиташ?
Серкан: Искаш да ям, така ли?Ела…Еда
Серкан: Не се притеснявай, не те следя
Еда: Така ще е
Серкан: Да..Пак се скарахме
Еда: Не е първата ни кавга най-малкото
Серкан: Може ли да седна ? Еда, извинявам се.
Еда: Не е важно.Беше Кираз. С нея говорих по телефона .Обади се от телефона на Бурак.
Серкан: Значи това“липсваш ми“, „чакай ме“…
Еда: беше към Кираз. Да.Казвам ти го защото сега ще го мислиш, ще преувеличаваш, нямам връзка с никого.
Серкан: Нямаше да го мисля, но все пак благодаря че ми каза.За какво мислиш?
Еда: Че трябва да свикна с присъствието ти тук…Ти?
Серкан: Не мога да си тръгна.Еда, не мога да си тръгна.
Еда: Знам.Осъзнавам
Серкан: Виж.Знам че постъпвам несправедливо с теб.Не е правилно това, което правя.Но наистина не мога да си тръгна. Знам, аз те изкарах от живота си, аз бях причината да се разделим, и изведнъж пак застанах срещу теб.Но… както казах…
Еда: Според теб има ли нужда да говорим за това сега?
Серкан: Виж…Осъзнавам че много те нараних.Но съм изпълнен със съжаление
Еда: И аз имам едно огромно съжаление.Нещо, което не ти казах
Серкан: Какво е? Може да ми кажеш
Еда: Какво значение има?Какво ще промени след толкова време?Виж, преди години постави граници, моля те, не ги преминавай.А аз защо всеки път попадам в капана ти?Всичко между нас свърши.Лека вечер, Серкан!
Серкан: Лека вечер, Еда!
Серкан: Това е за спомен от тази вечер. Може да го сложиш до дартца ти.
Еда: Наистина ли?

Общи условия

Активация на акаунт