Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Пришълец
Благодарности на екипа за превода и на вас, момичета, че споделихте Flowers Bouquet

Phillipine,Бурак е братовчед на Дениз
....
Чисто съвпадение, знам, но като ги видя двете имена Бурак и Дениз в едно изречение и се сещам за актьора Бурак Дениз, който май е бил партньор на Ханде Joy

# 437
Марги, и аз за Бурак Дениз се сещам 😂 и защо пак Дениз , има толкова имена, не можаха ли да измислят друго , първо се сещам за онзи наш любим Дениз с мазната коса и после за новата Дениз 😂

Този превод май е автоматичен 🤔

# 438
# 439
Мики, странен е. Обръщат се към Кираз с "Чери". Ако го бях правила аз - разбирам, но.. Това качиха в страницата във фейсбук.

# 440
Тъкма изгледах репортажа с Ханде.🤗 Тези журналисти като нямат смислени въпроси, които да зададат, защо я притесняват не мога да разбера. Споменават Мурат Далкълъч и бившата му Мерве Болуур, а Ханде разбира се не иска да отговаря. Няма ли какво друго да я питат, а я занимават с глупости. Накрая попитаха дали планират да се оженят скоро с Керем и Ханде каза, че засега мислят само за работата си.😁 А тя както винаги е прекрасна. Толкова лъчезарна, чак те кара да се усмихваш и ти, докато я гледаш.🌞 Любовта я кара да сияе още повече.🌺🧚‍♀️

# 441
  • Пришълец
Нагли хора, не я оставят да си проведе разговора нормално.
И какво я питат всъщност, ако има възможност някой накратко да преразкаже...

O.A, сега те видях. Ясно. Flowers Tulip
Познатия репертоар...

# 442
  • София
Щом на Алекс й харесва втори сезон, значи всичко е наред. Спомням си, че сподели, че вторите сезони на сериалите трудно я впечатляват и обикновено не ги гледа. И аз май харесвам повече Кираз и връзката между баща и дъщеря, отколкото всичко останало. На мен това ми стига, за да гледам в захлас. Ако в началото на сериала любимата ми двойка бяха Серкан и Еда, сега са две - Серкан и Кираз & Серкан и Еда. Мая е много красиво дете и талант не й липсва, просто е неопитна и малка. Да, при някои деца талантът и опитът са някак вродени и им се получава с лекота, но да си призная в турското кино повечето такива деца са грознички - сещам се за две, които играеха убийствено, но категорично не стават за нашия сериал. Тук приликата с Ханде е търсен ефект и е била основното според мен. Мая преиграва на моменти просто и движенията й понякога са странни, не са на място някак си. Абе има какво да се желае, надявам се с всеки епизод да задобрява. Ханде само в една сцена снощи не ми беше убедителна. Когато се прибра след вечерята със Серкан. Нещо не усетих емоцията, както трябва тогава. Но ще гледам отново с превод и може да си променя мнението. И на моменти монтажът не беше окей. Например, според мен сцената на пътя, когато Еда слезе от колата, можеше да бъде по-дълга, да покажат разходката до хотела, 7 км са все пак, някакъв смислен диалог. И този танц на трите момичета в градината с венци на главите откъде се появи и за какво беше? За да види Айдан очевидната прилика на Кираз с Еда ли?! Само затова ли?? Както казах обаче, гледам да не задълбавам в нещата, които ми липсват или не ми харесват, особено когато са повече тези, които ме карат да гледам в захлас. Simple Smile

# 443
Вчерашният епизод беше ок, но определено ми хареса по-малко от предишния. Тъкмо си мислех, че сериалът се завърна на бял кон, но сега започах да си мисля, че може и да е на надуваем еднорог. Много е важно следващият епизод как ще бъде...

Линията между асистентите на Еда и Серкан ми се струва излишна и пълнеж в стил Ердем (който между другото изобщо не ми липсваше в тази серия) Kissing Smiling Eyes

Кираз започнаха да я представят доста неестествено. С всички други е сладурче, но на Серкан и Айдан се отяжда доста преднамерено. В това отношение детенцето на Енгин и Пъръл ми стана по-симпатично, а и самото момченце играе по-добре от Мая.

От друга страна, Дениз е доста сполучливо включване. Каквото ѝ е на ум, това и на друм. Хуморът, който носи със себе си ми допада, а и тук Айше играе най-добре от ролите, в които съм я гледала (въпреки че и като манекенката Арзу Таш беше забавна).

Новата-стара Пъръл е готина също. Помага и на Серкан, и на Еда. Оцени Енгин и отиде да си го прибере. Да не ѝ пипат настройките повече Hands Pray

Бубата играе добре, но усещам, че героят му има мегдан да ни образува нерви по-нататък. Дано не съм права.

Айдан не ми харесва. Вероятно донякъде, защото Неслихан доста маниерничи и преиграва, а и с разиграването на Кемал и неприязъта към Еда и Айфер няма как да ми бъде фаворит.

И за финал - Еда и Серкан са ми еднакво неубедителни, че хем са запазили пламенната си любов, хем 5 години не са се търсили и са живеели с тайните си. Излъгах, всъщност Серкан ми е доста по-неубедителен в поведението си за момента. Дано другата сряда успеят да променят мнението ми.

# 444
Съгласна съм с Бърборанка, че Керем много са го състарили някак и не е само от прическата и брадата , гримът и неговото постоянно нацупено изражение помагат 😂 снощи за първи път забелязах, че има бръчки около очите , не знам дали ги е имал преди , но са ги направили много видими в последната сцена. Отидох да направя скрийншот да ви покажа и открих нещо друго - истинският цвят на очите на Керем! 🥰🥰🥰 Отвътре са кафяви , а отвън имат доста голям син кръг. Баба ми е с подобни очи , дъщеря ми също беше с такива като бебе , но постепенно потъмняха и сега са светло кафяви. Предполагах, че е нещо подобно , понеже на различна светлина и с различни дрехи изглеждат различно, но за първи път хващам толкова хубав кадър и така ясно да се виждат какви са реално 🥰

# 445
Ханде
https://twitter.com/SenCalKapimiBr/status/1405464136906125315?s=20

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 13:13 от sani1212

# 446
  • Кърджали
БРО.да, споделяла съм и преди. Вторите сезони на сериали винаги да ми били разочарование. Много са случаите. Очаквах, честно казано и тук да е така. Ма на, прецакаха ме. Вместо да се разочаровам, залепнах за екрана. Харесва ми, очаквам всяка нова серия.

# 447
  • София
Съгласна съм със Супер Катя, че този епизод беше една идея по-слаб от предишния. Нищо кой знае какво не се случи. Очаквах повече просто. Нали самите актьори казаха, че всеки следващ епизод ще е по-добър от предишния… Следващият (42-ри) епизод наистина е важен, трябва да хванат и задържат темпото. На мен обаче линията Пина / Керем ми допада. Някаква свежа бръмка са ми. Интересно ще ми бъде как ще се развият отношенията им. Само не ми допада актьорът, който играе Керем. Някакъв мазен ми е. Но ролята му отива. Засега ми харесва. С Бурак се надявам да ни изненадат сценаристите и да не ни вкарат в поредния сценарий на влюбения в Еда приятел, който саботира отношенията й със Серкан… Забелязахте ли как са заснети сцените на Ханде с въпросния Бурак (не запомних името на актьора, сори)?? Или са седнали, или е отгоре и по диагонал. Личи си, че е много нисък и, за да не стърчи Ханде над него, снимат по този начин. Grinning Безопасна игла е този господин и засега изглежда безобиден, надявам се да не го превърнат в Дениз номер 2 (Дениз - козльо имам предвид). Според мен ще е добре да се преориентира към Мело, въпреки че Мело заслужава някой, който от самото начало да е избрал нея. Всичко е в ръцете на Айше, да видим какво е измислила. Wink

Сменям темата.

Не разбрах почти нищо от “интервюто”, но очите на Ханде блестят! Щастието и любовта са изписани на лицето й. Личи си, че е влюбена и се чувства добре. Simple Smile

Много искам да ви споделя две мнения, на които попаднах, докато гледах отзивите за новия сезон. От рускини са и меко казано ме шашардисаха. Единият е за фендома:
“Искрено съжалявам Керем и Ханде отсега заради токсичния фендом, който имат. Какво ще прави той, когато сериалът приключи и двамата се снимат в нови проекти с други партньори??”
Другият коментар е по повод връзката на ХанКер:
“Тази любов ще приключи месец, след като сериалът им свърши. Помнете ми думата. Ханде е увлечена по Керем, той е много готин все пак, но това не е любов. Тя е страшно известна и тази връзка й донесе още позитиви. Но след края на сериала той няма да й е нужен повече и ще го зареже. А за него е ясно, че е влюбен. Отначалото му личеше и тичаше по тази жена. Сега е щастлив, че я спечели, но щастието му ще е кратко. Да й се радва, докато може. Че после ще е с по-известни, по-богати и по-красиви от него. Горкият Керем - няма късмет с жените. Първо Серенай, сега Ханде. Да си избере обикновено момиче другия път и дано третият път да му е на късмет.”

Това клипче би трябвало да можете да го гледате дори да нямате профил в Инстаграм: https://www.instagram.com/p/CQNoWvtKutM/?utm_medium=copy_link

Тези сцени са супер! Показват приликата между Серкан и Кираз. Евала на Айше - не е е забравила какво е писала в началото. Почти всички коронни реплики на Серкан са сложени в устата на Кираз и това ми допада. Идват на място и наистина трябва да си сляп, за да не забележиш чия дъщеря е тя. На Серкан и Еда, табики! И тук конкретно детето си играе много добре. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 13:29 от Бърборанка с розови очила

# 448
Преразказ на репортажа:

Как върви връзката Ви с г-н Керем? - Много добре, всичко е наред. Благодаря.
С г-н Керем ли говорите? - Не. Дойдох при мениджърите ми. Отдавна не съм ги виждала.
Вярно ли е, че правихте реклама на кухнята си? Такава новина излезе - Приятели, малко е странен въпросът. Имате ли други въпроси.
Добре, г-н Мурат... - И този въпрос е странен...
Мерве Болур .... - Отново странен въпрос. Не знам какво да ви кажа. Ако нямате какво друго да ме питате, утре рано съм на снимнки.
Отдавна не сте били на почивка. - Доста време стана, да, имаме нужда от почивка.

Заради короната не ходят по сетове, както и техният сет не се посещава от много хора. Спомена сериала на Бурджу.

Пак я питата за връзката ѝ с Керем. Имат ли планове за сватба. - Сега само си гледаме работата. Благодаря ви.

Питаха и за филм дали има планове да снима - каза, че засега не.

# 449
Нова актриса е на снимачната площадка днес

Мая с актьорския си треньор на снимачната площадка днес.
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1405475551180201986?s=20

Сарп приключи снимките си за днес.

Общи условия

Активация на акаунт