Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Пришълец
Grinning Кате, чаках коментара ти за епизода.

А във връзка с репортажа, Ханде за Мурат ще я питат може би още дълго, за Мерве обаче не ми стана ясно защо? Да не са се събрали с Мурат или пък да са обвинявали някога Ханде за развода им? Нещо не вдявам, какви са тези въпроси за бившата на бившия...

# 451
  • София
Според мен всички ще научат, че Кираз е дъщеря на Еда и Серкан. Под “всички” имам предвид Айдан и Енгин. Може би, ще се опитат да говорят с Еда, но ще знаят, че темата е деликатна и Еда сама трябва да съобщи новината на Серкан. Да му разкаже истината и защо е взела решение да крие детето през тези години. Така че не очаквам да се намесят, като кажат нещо на Серкан. Чудя се той дали ще се усети?! Как според вас ще научи Серкан:
1. Случайно.
2. Като събере 1+1, тоест ще навърже лигически нещата.
3. Еда ще му признае.

# 452
Ох, най-добре ще е Еда да му признае ,  най -зле някой да му каже Expressionless
Както писах Дениз ми харесва , дано си остане такава симпатична  кукувела Grinning , но си мисля ,че братовчед и ще ни дразни ( даже вече започвам да му се дразня ). Неслихан винаги е преигравала , Айдан ме дразни ,предпочитам Кемал да се огледа в Айфер Satisfied . Кемал и Серкан визуално много си приличат , но както вече съм писала във връзка с дизитата , по принцип ГГ не може да е незаконнороден както в латино сериалите . Иначе какво по-хубаво Серкан да е син на съдружника си Кемал  , който е в пъти по свестен от баща му .
А Ханде сияе , защото е в щастлива връзка . Рускините понякога са по-дразнещи и от турските моралисти , никой не може да знае какво го чака в бъдеще Heart

# 453
  • Пришълец
Тези, които още не са наясно, че Кираз е щерка на Серкан ще разберат преди него Joy Мисля си, че ще му се проясни като чуе малката да казва на Еда "мамо", т.е. по случайност.

Фили, именно, никой не знае какво го очаква. И поради тази причина такива коментари, че любовта между ХанКер ще приключи с края на сериала ме напрягат. Trollface Joy

# 454
А във връзка с репортажа, Ханде за Мурат ще я питат може би още дълго, за Мерве обаче не ми стана ясно защо? Да не са се събрали с Мурат или пък да са обвинявали някога Ханде за развода им? Нещо не вдявам, какви са тези въпроси за бившата на бившия...
Това, което журналистът започна да казва е, че Мерве се била обявила за кралица (падам Joy ) и тогава Ханде го прекъсна. Айде, до някаква степен разбирам да питат въпроси с Мурат, ама пък Мерве защо!? Опитват се да направят скандал. Само се чудят с какви глупости да ги занимават. Не знам как с Керем успяват да се въздържат и да са винаги любезни. Аз, ако съм на тяхно място ще се изнервя супер много. И отново са я спрели на пътя, докато пътува. Тези хора изобщо не се съобразяват.

# 455
Е, вие големи очаквания имате към едно 5 годишно дете! Аз се чудя как изобщо е запомнила толкова много реплики! Относно преиграването, е, добре, че баба ѝ Айдан не преиграва! 😁
В последната сцена, на мен лично Ханде ми хареса, дори повече от Керем! За достоверността на чувствата на Еда и Серкан, това е друга история, на Айшето! 😜

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 16:09 от lady laura

# 456
  • София
И мен ме дразнят такива коментари, които касаят чуждите връзки. Какъв си, че да си пъхаш носа и да даваш акъл?? Но мнението на хората е като мухите - досадно и идва без покана. Wink Само Керем и Ханде си знаят. Винаги съм била на мнение, че, ако нямаш да кажеш нещо хубаво, е по-добре да си замълчиш. Особено ако мнението ти не е било поискано. Аз им желая много щастие, например. Защото го заслужават. С мнението си не напрягам никого, предполагам, затова гласно го заявявам. Но такива вещи лица във връзките на известните ме напрягат! Споделих ви тези два коментара, защото нали всичко си обсъждаме тук. Съжалявам, ако съм ви напрегнала, не е това идеята. Simple Smile

# 457
  • Пришълец
Е, напрягат, напрягат, колко да ме напрягат Joy По-скоро не им обръщам внимание или прочитам и отминавам с насмешка. Не знам как се наемат да гадаят за тези неща. Затова два емотикона съм наредила един до друг. Stuck Out Tongue Winking Eye

Лаура, малката наистина преиграва на моменти според мен, но за Ханде не мога да кажа същото. Много ми харесва как пресъздава всякакви емоции.

# 458
Привет прекрасни! На работа съм, ама винаги поне с едно око тук в темата:grinning: Бързам да отговоря на Бро как Серкан ще разбере за дъщеря си. Според мен ще е някаква комбинация между случайност и способност да събира. Представям си някакъв инцидент с ягоди към които Кираз е алергична, който ще разкрие истинската и майка. И така 1+1 ще остане за математика Серкан. Естествено всички останали вече ще знаят.

# 459
  • София
И нещо, което искам да ви споделя от миналия епизод насам, но се въздържах, защото очаквах, надявах се мнението ми да се промени. Значи… малко предистория първо - Еда научава за тумора на Серкан, следват месеци, в които той се бори за живота си, а тя е до него. В добро и лошо. Не сме се и съмнявали в това. След което Серкан се излекува, но вместо да се радват заедно на втория си шанс (или който поред им е там вече), Серкан се вглъбява в работата си, държи се грубо с Еда, не иска да я вижда, отлага сватбата, не иска да има деца. Това ми идва малко прекалено. Не ме разбирайте погрешно - влизам в положението на Серкан, но все пак държанието му ми идва в повече. Когато разбра, че е болен, не се уплаши, не избяга от Еда, напротив - вкопчи се в нея и в живота, като реши да прави всичко, което не е правил, да използва всеки ден все едно му е последен. А след като оздравя, се промени в другата крайност. Липсва ми логика. Но да кажем, че е нормално. Преживял е нещо страшно, имал е пряка среща със смъртта и т.н. Държанието на човек в такива ситуации е нетипично и непридвидимо. Второто странно нещо за мен е, че е прогонил Еда. Той, който и един ден не можеше без нея? Нея я разбирам - много й се насъбра, била е обидена и наранена до краен предел. Обаче Серкан, след като я е обичал и е искал да е с нея, защо я е пуснал? Добре, да кажем, че намирам обяснение - мъжка гордост, може би… или благородство - нека е щастлива, аз не мога да я направя щастлива. Обаче 5 години по-късно, години, през които не я е потърсил, я вижда и хоп - става предишният Серкан, обсебен и влюбен в Еда, все едно нищо не е ставало и не са минали тези години. Той не е бил с друга 5 години. Добре. Да кажем, че вярвам на това. Възможно е. Казвам го сериозно. Познавам такива хора. Напълно е възможно, колкото и странно да звучи. Но да очаква и Еда да е сама, да го е чакала, при положение че той се е разделил с нея и не я търсил?! По-нормално е тя да си е устроила живота, ако питате мен. Иначе ревността му и всичко останало го разбирам. Това, което ми звучи невероятно и съшито с бели конци, е фактът, че не се е интересувал от нея и 5 години не я е потърсил, след което я вижда и отново иска да е с нея, все едно не са минали 5 години, а 5 дни…

Тук е моментът да кажа, че искам и очаквам да ме оборите. Надявам се да споделите какво мислите и благодарение на вас да ми се доизясни ситуацията. Въпреки че човешките чувства са сложно нещо. Всеки усеща нещата по различен начин. Със сигурност обаче ще ми е интересно да прочета вашето мнение относно ситуацията. Simple Smile

Излишно е да казвам, че щом този сериал предизвиква толкова размисли и противоречиви чувства в мен, значи ме вълнува до краен предел. Следователно целият екип (сценаристи, режисьори, актьори и т.н.) си върши работата чудесно!

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 15:24 от Бърборанка с розови очила

# 460
  • Кърджали
БРо, страхът ни кара да действаме понякога така, кактп по принжип при други случаи намираме за неправилно.
Трудно е за обяснение, но и аз съм реагирала по подобен, отблъскващ начин, макар и не при среща с такава болест, като Серкан.
Скрит текст:
Другаде, в друга тема, по много различен повод бях споменала за един не много приятен момент от живпта ми..
Но да започна от другаде. В тийн годините ми имах едно много важно за мен приятелство. Бяхме неразделни почти. Понеже сме в малък град, за никого не беше тайна каква привързаност имаше между нас и може би очалваха в един момент нещата да тръгнат в друга посока - към любов. Може би ако се беше случило това наистина, сега той щеше да ми е мъж.
Но така се случи, че на 17 преживях изнасилване. Не ми се говори за това, но маистина се преживява много тежко. Бях изпаднала в нешо като дупка, ядосана на света, на себе си. Не знаех какво да правя, а и на никого не бях разказала. Затворих се в себе си, започнах да се държа ужасно с всеки,който ми е близък. И точно този човек, тпзи мой приятел го отнесе най-много.Без да знае защо. А за негов лош късмет, точно в този период той реши, че само приятелство не му е достатъчно, че изпитва нещо.. Ала бала..Отблъснах го, макар инв редките случаи на проблясък на разум да си давах сметка, че той не ми е крив, че заслужава поне да му обясня защо и какво (ясно че в този момент не ми беше до любов). В крайна сметка успях да намеря причина и да го изкарам от живота си. Не знам како си мислих тогава, не знам дали изобщо си мислих нещо.  Две години не му проговорих...
Така де, след това пооправихме отношенията си, макар и да не са както преди. Той все още не знае с каквп е заслужил цялото ужасно отношение, честно казано и аз не знаех. Просто явно наистина когато си най - уплашен го отнасят тези, които са ти най-близки. Защото знаеш че въпреки всичко не биха таяли обида.
Както казах, примера може да е най-удачен, но може би заради преживяното успявам да разбера защо Серкан  е имал това отношение, въпреки че уж е преборил болестта. Просто страхът от смъртта, страхът че болестта може да се върне, страхът че не може да контролира болестта го карат да действа по тпзи начин. Вярвам, че истински е съжалил след това, но както казват, след дъжд качулка..

# 461
  • София
БРО, не им обръщай внимание на руските фенки. Големи фантазьорки са. Много пъти, кагато ги чета се чудя, от къде си ги измислят всички тези неща. Как пък разбраха, че Ханде ще остави Керем, защото вече нямало да й е нужен. До този момент той с какво точно й е нужен. Двамата не са се познавали преди да започнат да снимат СЧК. Нещата при тях се задълбочават в последствие. Нито Керем, нито Ханде са си правили сметки за кариера благодарение на другия. Ханде няма нужда от допълнителна реклама покрай Керем, тя при започване на сериала имаше 19 милиона последователи. Като знаем това, че двамата са сериозни, когато имат връзка, като познаваме и Ханде, че дори при изневярата на Мурат тя му даде втори шанс, не ми звучат сериозно тези коментарии. Какво ще се случи е Божа работа. Дори и те двамата надали подозират, какво ще бъде бъдещето им. Сега са влюбени, щастливи са, заедно са,  кроят мечти... Нека ги оставят да си изживявят любовта.

Относно играта на малката Мая, на мен това момиченце ми харесва как играе. Какво преиграване виждате. В реала около мен виждам деца на нейнта възраст, които се държат точно като нея. Говорят като възрастни, използват такива фрази, че чак аз се изненадвам от тях. Днешното поколение е много напред в материала. Моята внучка е на 5 годинки и ми е нагледният пример за това. Записали са я на някакви танци в детската градина и когато я попитах, какво точно танцуват, тя ми каза, че това е тайна. Обещах й да не казвам на никого и тя тогава се съгласи да ми ги покаже, но преди това отиде да затвори вратите и започна да шепне, за да не чуели мама и тати. Несъзнателно се засмях, защото беше толкова сладка. Тя ме погледна с укор и съвсем сериозно ми каза "Не е смешно, бабо". Гледаш едно мъничко, нежно момиченце, което говори и се държи като голям човек. Маниери, приказки, всичко е като на пораснало момиче.

# 462
Кираз е с Серкан, претърпява инцидент. Серкан я води в  болница. Обажда се на Еда. Тя пристига с цялата трупа. Всеки говори, никой не слуша. Само Серкан стои безмълвен и наблюдава Еда. В един момент тя хваща погледа му. Той я пита с равен, леден глас :
- Кога щеше да ми кажеш?
- Как Разбра?
Еда е напрегната. Тишина.
- Кръвната група на Кираз беше последния елемент в пъзела..
- Ти си знаел ?!
- предполагал...

# 463
Здравейте, момичета Simple Smile
На въпроса на Бърборанка за логиката в поведението на Серкан.
Ами то логиката е наука за устойчиви форми и закони на мисленето. В ситуациите на Серкан няма как да се търси логика при условие, че: в разцвета на живота си е застигнат от коварна болест; поведението му е противоречиво и в периода на лечението - видяхме изблик, хвърляне на поднос с храна, усещане , че любимата му се превръща в бавачка; после - добри резултати, контролни прегледи... въобще страхове, а той си имаше и панически атаки, които могат да разбият всяко мислене (той самият си признава, а и Еда го е разбирала); вторият шанс би означавал живот до ... следващия контролен преглед; тук си спомням и че брат му е починал от някаква нелечима болест (май не са я споменавали), но той знае какво означава загуба на близък човек от собствен опит, видял е и майка си до какво е била докарана... Така че избухванията, скандалите, които споменава Еда, са разбираеми. Един устремен в любовта си и работата си млад мъж изведнъж е прекършен. И избира самотата в работата си, която, забележете, може да продължи и без него, има изграден екип все пак. А и в неговата работа човек временно забравя за болестта.
Не е търсил Еда, защото я е изгонил за нейно добро според него. Но е следил професионалното й развитие от списанията. И ... е живял с посадените от нея рози. Сънувал я е, имаше халюцинации... сякаш предчувстваше, че Еда е близо и ще се появи. В някаква треска беше непосредствено преди срещата в Шиле.
Що се отнася до убедеността му, че и Еда няма друг мъж в живота си, ами ... той най-добре я познава. Самата Еда го признава, когато изневиделица се появи автомобил с шофьор, изпратен от него. Не е сигурен, чува откъслечни думи и се изнервя, настоятелно пита, има съмнения, че нещо се крие от него, но не би бил така активен, ако усещаше, че животът й е коренно променен. А и разбра, че си е Еда Йълдъз. 
Това е моето обяснение.
Накрая,на едно мнение съм със Славена както по оценката на 2-я епизод, така и по играта, и по предположението, кога и как ще събере 2 и 2 Серкан. Аз съзнателно пропуснах играта на малките актьори в първия епизод, съзнавайки, че това са деца, с тях се работи специално. Но ... има неестествени, насилени реакции, особено у Мая. Има заучени движения, които най-вероятно идват от участието й в модни ревюта. А сме гледали деца в различни филми и все пак имаме някаква база за сравнение. Надявам се, че нататък нещата ще се подобрят. Същото се отнася и за тая стегнатост, която се вижда на финала у Керем и Ханде. Нормално е да насочат усилията си в другите сцени, защото за целувките всички ще смятат, че е въпрос на лични отношения. Така си мисля.

# 464
Момичета, може ли малко помощ, опитвам се да намеря сцената със Сириус, защото вчера я изпуснах, но нещо не успявам Smiley
Иначе Кираз много ми хареса в сцената със състезанието и сладоледа след това, беше мнооого сладка Smile Heart

Общи условия

Активация на акаунт