Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 923
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Алекс, съжалявам за това, което ти се е случило! Знам, че думите в такива ситуации не помагат, но държа да го напиша. Благодаря за споделеното и да, започвам малко по малко да разбирам Серкан и да откривам логика в държанието му. Simple Smile

Айдан и Айфер ме подразниха, но се опитвам да ги разбера - едната е ядосана, че са изоставили детето й, а другата - че са наранили нейното. Но Айдан трябва да се дистанцира от ситуацията между Серкан и Еда и да си спомни колко близки бяха с Еда, колкото много направи Еда за нея. Още повече, че Айдан е била свидетел на лошото отношение на Серкан към Еда. Разбирам - страдала е като майка за сина си. Обидена е на Еда, че си е тръгнала и е оставила Серкан, но като жена нека се постави на мястото на Еда. Според мен няма право да й се сърди и трябва да смекчи малко тона. Още повече не й е работа да се меси между тях, големи хора са. И да го урежда с Дениз?! Селин беше по-добра партия, за Бога! За мен е обида да иска Дениз за снаха. Много подценява сина си нещо. Много! Айфер дори ми е по-дразнеща и от Айдан. Не обичам черногледи хора и това е. И как може да тласка Еда към Бурак?? Може да е добър човек и приятел, но не е на нивото на Еда. Хубаво, Серкан е наранил Еда, против него и връзката им е, ама да намери някой по-добър за Еда, а не да се хвърляме на първия срещнат като компромисен вариант. Освен това е наясно с истинaта за Кираз. Как може да убеждава Еда да крие детето от баща му?? Това умът ми не го побира и ме ядосва. На нейно място бих съветвала племенницата си точно обратното. Да, Серкан се е държал тъпанарски в миналото и това не го отричам. Но каквото и да е направил или казал, за мен не е трябвало Еда да крие детето от него. Сега разбирам защо Айше е решила така. За да са 50/50. Серкан е бил гъз, Еда крие детето. И двамата си носят своите грехове и трябва да си простят. И двамата са трудни характери, но сега Еда е майка и се държи по-зряло. В първи сезон доста често ме дразнеше, сега Серкан е по-дразнещият. Обаче е започнал по-бързо да се усеща, когато греши, и да се извинява. Това преди не го можеше. Все още не сме чули неговата истина за раздялата и тези 5 години. Сигурна съм, че всичко ще се промени, когато я научим и след като разбере, че Кираз е негово дете. Еда и Серкан ще намерят път отново един към друг, ще си простят и ще имат щастлив край. Аз ще съм по-щастлива и от тях. Нали знаете - те ме накараха отново да повярвам в доброто и в любовта. Приказката им трябва и ще има щастлив край. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 16:37 от Бърборанка с розови очила

# 466
  • София
Ето интервюто с Ханде, с превод на руски език.

https://vk.com/hande_ercel?z=video-77566380_456240850%2F9b3d6d74 … pl_wall_-77566380

# 467
Здравейте и от мен! Относно отблъсната Еда от Серкан, аз съм сто процента убедена, че я е накарал да излезе от живота му, защото е убеден, че болестта ще се завърне. Той не иска саможертвата на Еда! Тя да се грижи за него, да даде младостта си и живота си за един обречен мъж! Пуска я, за да търси нормален живот без него. Той би си дал живота за Еда - в сейфа, където държи колието-пръстен, също е и подарената и дорисувана книга на старо издание от "Малкия принц". Сигурна съм, че той често го е отварял тези пет години. Хората са с различни характери, възпитание и отношение към света, любовта и любимите си хора.За Еда е достатъчно да бъде с любимото същество въпреки всичко. За Серкан да я остави да живее с него болен, е равносилно на обречен живот за най-скъпото му и той не може да го позволи! Дано не си повтарям една и съща мантра, но така смятам, наблюдавайки двамата ни герои!
Ина и Алекс - респект за вас и това, което сте преживели!!! Само напред и нагоре ви желая в живота! 💐💐
Нани, добре дошла!🍀
За сериала имах, май и друго да казвам, но засега толкова!

# 468
Flowers HibiscusХубав де е деня Ви момичета!
Днес е деня след любимия ни сериал с поредния си епизод 42, оставил различни чувства и усещания у нас /всеки със своята позиция/ и това е нормално.
Ще споделя моите мисли относно поста # 447 на Бърборанка в частта му - негативните коментари на "мамашите". Те, "мамашките" са вечните "експерти" за любовта ... Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Не случайно в един от първите си постове в темата написах, "Важно е да устоят!" . Какво ще се случи в реалния им живот е само тяхна работа! Ние ги обичаме и им желаем много любов и щастие защато сме коретни тяхни партньори, ако щете в красивия проект "Почукай на вратата ми", затова се наричаме ФенДом.
Аман от зли орисници "ще се убоде на вретеното"!?! И веднага се сетих за тънкия хумор на Налбантова, може да се убодат важното е да им е хубаво.
 Благодаря Ви, уча се от Вас!

# 469
Момичета, може ли малко помощ, опитвам се да намеря сцената със Сириус, защото вчера я изпуснах, но нещо не успявам Smiley
Иначе Кираз много ми хареса в сцената със състезанието и сладоледа след това, беше мнооого сладка Smile Heart
Кой и къде видя Сириус? Аз видях немска овчарка на заден план в градината на хотела и си помислих тогава къде ли е Сириус, ама да го видя, не съм!

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 16:48 от Ели-mama

# 470
Ох, тоз Серкан Болат. Що съм била Кираз? Що съм била сама в гората? Що съм  ставала толкова рано? Нещо не му е много точно. Що не се предава пред мен? Красива съм, умна съм, забавна съм. А той все против мен. Има нещо в този мъж. Появи се от нищото, всички се съобразяват с него, накараха ме да играя в някаква измислена игра, която дори децата не играем. А той, този важен Серкан Болат ходи все намусен и сърдит. Само като види мама се променя. Кой ли е? Ясно е, че го слушат. Но пък аз няма да го направя. Откъде се появи? Няма и кого да питам. Мело си търси гадже, леля всичко иска да знае, другите пък са влюбени в мен. А този Болат заседна между нас и сега се чудя дали мога да му „стъпя на врата“. Труден кокал е, но ще се справя. Като начало ми купи сладолед и ми се извини. Само мама да не го гледа така…Нека си мислят, че не забелязвам. Трябва ми съдружник. Май Джан ще ми помогне. И неговите родители са заети и може нещо да разберем. Те възрастните правят греши, но не си го признават. Ще разбера аз кой е тоз сърдитко. Абе, дали не го харесвам? Или както казват големите – различните привличат. Ама, какво пък му е различното – опашка, костюм, очила и сгради. Сякаш аз си нямам „Лего“. Ей го, идва. Ще го прегърна. Може пък и да се усмихне. Ако го направи ще го спечеля на моя страна. Уфффффффф, започвай Кираз. Това си е предизвикателство.

P.s. Когато някой е различен, но пък толкова те привлича. Ех, Кираз, „стъпи му на врата“ Май си нашият човек под прикритие. /D.I./

# 471
Бърборанка, относно твоя пост още преди 1 седмица аз написах, че за мен това е изцяло нова история, спирам да се мъча да разсъждавам върху връзката между 1ви и 2ри сезон, защото 39 епизода аз гледах една прекрасна любовна история ,в която Еда страдаше почти постоянно , Серкан една идея по-малко , но и двамата не можеха да дишат един без друг. Изведнъж някакъв скок от 5г ми е твърде нереален. Да бяха 5 месеца щеше да ми е една идея по -логично 😅
Знам, че и ти имаш опит с латиносериалите навремето, ако се сещаш и там редовно имаше скокове във времето и каква беше причината , винаги някакво недоразумение:  единият си мисли, че другият му е изневерил ; някой влиза в затвора за престъпление, което не е извършил ; станал е инцидент и единият герой го смятат за мъртъв, а той си е загубил паметта ; лошата е бременна (уж) от главния герой и той се жени за нея 😂 все такива неща , които биха оправдали една 2-3-5 годишна раздяла. В нашия случай не е никакво недоразумение, те съзнателно и по взаимно съгласие, така да го кажа, са решили да сложат край на тази връзка, няма трети човек виновен затова , освен ако мозъкът на Серкан не се брои за трети човек 😂
Аз разбирам защо са се разделили , държанието на Серкан е било отвратително , Еда си тръгва , разбирам я , но после разбира, че е бременна и решава да скрие детето , хубаво, но за колко време ? 5 години са мнооого време. Не знам изобщо двамата как ще успеят да си простят един на друг , ако бяха реални хора. Просто при мен се изгуби реалността в сценария, но ...сериал да става.

# 472
Според мен, както каза Еда на вечерята, след като оздравява той е обсебен от мисълта да остане безсмъртен. При такъв човек - самоуверен и уважаван, един от най-добрите архитекти в света, то създаването на сгради, от висотата на великите архитекти като Гауди например, могат да го направят безсмъртен. Архитектите също са хора на изкуството, силно егоцентрични и с мания за величие. Така че за мен е разбираемо вглъбяването в работата. Въпреки всичко с годините осъзнава, че това не му е достатъчно и не може да забрави Една. Е, тук вече си е филм, и то прекрасен...

# 473
Да си призная момичета, аз толкова не се задълбочавам да анализирам! Гледам си филма и се наслаждавам! Ханде и Керем ме карат всяка серия да се чувствам влюбена и това ми е напълно достатъчно да продължавам да гледам! Мая е супер сладка и според мен се справя много добре! Нямам някакви специални очаквания, даже и кошница не нося! 😁😋😆

# 474
Пак се намисам,  но съм съгласна с Мики. Сериалът излезе извън границите на реалното още с този 5 годишен скок и криенето на дете. Това не знам как се прощава, наистина... В сериала сигурно се прощава, но в реала.. едва ли.

# 475
Това същия Серкан ли е , който каза на Енгин  , че е подписал договор с Еда без да го чете. Някъде към 20ти епизод, ако не се бъркам. Тя му даде договор и той го подписа без да чете. След това Енгин му каза "Как може да подпишеш нещо, което не си чел, ами ако ти е взела целия холдинг " , а той отвърна "Да го взима, няма значение". За нашият герой от доста време работата не беше на първо място...

# 476
  • Пришълец
Скрит текст:
Здравейте, момичета Simple Smile
На въпроса на Бърборанка за логиката в поведението на Серкан.
Ами то логиката е наука за устойчиви форми и закони на мисленето.
В ситуациите на Серкан няма как да се търси логика при условие, че: в разцвета на живота си е застигнат от коварна болест; поведението му е противоречиво и в периода на лечението - видяхме изблик, хвърляне на поднос с храна, усещане , че любимата му се превръща в бавачка; после - добри резултати, контролни прегледи... въобще страхове, а той си имаше и панически атаки, които могат да разбият всяко мислене (той самият си признава, а и Еда го е разбирала); вторият шанс би означавал живот до ... следващия контролен преглед;
Скрит текст:
тук си спомням и че брат му е починал от някаква нелечима болест (май не са я споменавали), но той знае какво означава загуба на близък човек от собствен опит, видял е и майка си до какво е била докарана... Така че избухванията, скандалите, които споменава Еда, са разбираеми. Един устремен в любовта си и работата си млад мъж изведнъж е прекършен. И избира самотата в работата си, която, забележете, може да продължи и без него, има изграден екип все пак. А и в неговата работа човек временно забравя за болестта.
Не е търсил Еда, защото я е изгонил за нейно добро според него. Но е следил професионалното й развитие от списанията. И ... е живял с посадените от нея рози. Сънувал я е, имаше халюцинации... сякаш предчувстваше, че Еда е близо и ще се появи. В някаква треска беше непосредствено преди срещата в Шиле.
Що се отнася до убедеността му, че и Еда няма друг мъж в живота си, ами ... той най-добре я познава. Самата Еда го признава, когато изневиделица се появи автомобил с шофьор, изпратен от него. Не е сигурен, чува откъслечни думи и се изнервя, настоятелно пита, има съмнения, че нещо се крие от него, но не би бил така активен, ако усещаше, че животът й е коренно променен. А и разбра, че си е Еда Йълдъз. 
Това е моето обяснение.
Накрая,на едно мнение съм със Славена както по оценката на 2-я епизод, така и по играта, и по предположението, кога и как ще събере 2 и 2 Серкан. Аз съзнателно пропуснах играта на малките актьори в първия епизод, съзнавайки, че това са деца, с тях се работи специално. Но ... има неестествени, насилени реакции, особено у Мая. Има заучени движения, които най-вероятно идват от участието й в модни ревюта. А сме гледали деца в различни филми и все пак имаме някаква база за сравнение. Надявам се, че нататък нещата ще се подобрят. Същото се отнася и за тая стегнатост, която се вижда на финала у Керем и Ханде. Нормално е да насочат усилията си в другите сцени, защото за целувките всички ще смятат, че е въпрос на лични отношения. Така си мисля.
+1.
Мнението ми се доближава най-вече до тези на Катя и Ели. Серкан се е почувствал прекършен и не е намерил сили да продължи заедно с Еда като я подлага на всичко това. 
Предпочел е да я прогони от живота си и да продължи тя без него (по примера и лично изживяното нещастие от Алекс става ясно, че наистина първо го отнасят най-близките ти хора). Но, никога не е излизала от мислите и сърцето му, склонна съм да му повярвам, че я обича все така силно. А това, че фамилията й все още е Йълдъз го успокоява донякъде.

Лаура и добре правиш щом можеш да не се задълбочаваш - все пак е просто филм, част от нещата са взаимствани от живота, но други са твърде наивни и нереални.

# 477
Здравейте момичета, 💐
Стана ми интересно споделеното от рускините,....
Не ми изглежда мъж на 35 г., и жена на 27 г. да са лекомислени младежи, сменящи партньорите си с всеки сериал в който се снимат.....
Идея нямам защо са решили, че Ханде е по известна, но аз самата знаех доста за Керем без да съм гледала един филм негов,(както този ), има го в доста реклами, Ханде също... Все си мисля, че за мъжете в техния свят и професия е доста по лесно, отколкото за жените....
А и си мисля, че един светски мъж живял в друг свят извън Турция си е чист късмет от традиционния съпруг...
Мамашите да си говорят колкото искат, аз се наслаждавам на всеки поглед, усмивка и всичко което показват на екран Simple Smile  от сериала и от реала... И вярвам в тяхната любов Simple Smile

# 478
Освен написаното, мамашите  бяха ли споделили какъв чай са пили?  Предполагам не е от весели гъби 😂

# 479
Делюсь ссылкой на 41 серию в двухголосой озвучке (AveTurk) - https://turkseries.tv/224-postuchi-v-moju-dver/series-41.html

Общи условия

Активация на акаунт