Айдан и Айфер ме подразниха, но се опитвам да ги разбера - едната е ядосана, че са изоставили детето й, а другата - че са наранили нейното. Но Айдан трябва да се дистанцира от ситуацията между Серкан и Еда и да си спомни колко близки бяха с Еда, колкото много направи Еда за нея. Още повече, че Айдан е била свидетел на лошото отношение на Серкан към Еда. Разбирам - страдала е като майка за сина си. Обидена е на Еда, че си е тръгнала и е оставила Серкан, но като жена нека се постави на мястото на Еда. Според мен няма право да й се сърди и трябва да смекчи малко тона. Още повече не й е работа да се меси между тях, големи хора са. И да го урежда с Дениз?! Селин беше по-добра партия, за Бога! За мен е обида да иска Дениз за снаха. Много подценява сина си нещо. Много! Айфер дори ми е по-дразнеща и от Айдан. Не обичам черногледи хора и това е. И как може да тласка Еда към Бурак?? Може да е добър човек и приятел, но не е на нивото на Еда. Хубаво, Серкан е наранил Еда, против него и връзката им е, ама да намери някой по-добър за Еда, а не да се хвърляме на първия срещнат като компромисен вариант. Освен това е наясно с истинaта за Кираз. Как може да убеждава Еда да крие детето от баща му?? Това умът ми не го побира и ме ядосва. На нейно място бих съветвала племенницата си точно обратното. Да, Серкан се е държал тъпанарски в миналото и това не го отричам. Но каквото и да е направил или казал, за мен не е трябвало Еда да крие детето от него. Сега разбирам защо Айше е решила така. За да са 50/50. Серкан е бил гъз, Еда крие детето. И двамата си носят своите грехове и трябва да си простят. И двамата са трудни характери, но сега Еда е майка и се държи по-зряло. В първи сезон доста често ме дразнеше, сега Серкан е по-дразнещият. Обаче е започнал по-бързо да се усеща, когато греши, и да се извинява. Това преди не го можеше. Все още не сме чули неговата истина за раздялата и тези 5 години. Сигурна съм, че всичко ще се промени, когато я научим и след като разбере, че Кираз е негово дете. Еда и Серкан ще намерят път отново един към друг, ще си простят и ще имат щастлив край. Аз ще съм по-щастлива и от тях. Нали знаете - те ме накараха отново да повярвам в доброто и в любовта. Приказката им трябва и ще има щастлив край.
Хубав де е деня Ви момичета!