Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Една година разлика .... Wink Heart Eyes
2020

2021

# 661
  • София
Това май дори е същият бански! Grinning Стилистите се излагат - една година мина, ама такова нещо забравя ли се??? Scream А в сериала са минали 5 години, срамота - Серкан Болат не е сменил банския… Grinning

Обаче изглежда самодоволен, явно знае какви емоции ще предизвика у Еда… И какво палаво коктейлче е понесъл… Sweat Smile

# 662
Едит: Ето гооо
Еда му казва, че Кираз е нейна дъщеря!💥

Така като гледам Серкан ми изглежда доста ядосан. Може би Еда ще му каже, че малката е негова дъщеря в 3 епизод, а в 4-и, когато е рожденият ден на Кираз, Серкан ще се появи с костюма на астронавт и ще й кажат, че той е баща й.🤔

# 663
  • София
Не мисля, че Еда ще му каже, по-скоро сам ще се е досетил чие дете е Кираз… Затова ще е гневен, разочарован, едновременно тъжен, щастлив и ядосан. На себе си, на Еда, на всички. Очаквам някаква буря от емоции. Не знам какво е измислила Айше, но знам, че каквото и да е Керем ще го изиграе превъзходно. Simple Smile

Превод, превод, моля!!! Какво му казва накрая?? Scream

# 664
# 665
Според мен тя ще го пита "Готов ли си да бъдеш баща?"

Аз пропуснах преди години да питам мъжа ми дали е готов да бъде баща...ами , ако беше казал - не - сега нямаше синът ни да има баща...

# 666
  • София
Силен епизод се задава! Misc Bomb

# 667
Сем. Болат Gift Heart

Revolving Hearts

# 668
До тук Еда признава, че тя е майката на Кираз. Това разбрах аз. Simple Smile
Добър вечер и честит празник на Магия. Flowers Hibiscus
Бърборанке, къде ги четеш тези компетентности за играта на Керем. Кои са авторите?

# 669
Колко спонтанно го прегръща щерка му... Също толкова емоционално, колкото майка й... И ако и сега Серкан не се усети, значи.... Значи наистина е робот... Yum

# 670
Ох, ама и Еда с бялата рокля семейства поваля!!! Двойката ни е огън 🔥😍🥰🤩, откъдето и да ги погледнеш! 🔥🔥🔥🔥

# 671
  • Кърджали

Айдан: И ти ли мислиш каквото и аз
Енгин: То е невъзможно да мислиш друго освен това което мислите вие
Енгин : Трябва да намерим друг напин за да набавим доказателства
Пъръл :Какво доказателства?
Серкан :Не разбирам как така си дъщеря на Мело. Изобщо нв приличаш на нея
Айдан :Трябват ни неоспорими доказателства
Енгин :Трябва ми косъм на Кираз
Серкан :Ще кажеш ли на детето си да сложи чехли?
Мело: Ти на детето си... Ти за краката на детето ми ли си се загрижил?
Еда: Помисли си, по-добре да няма баща, отколкото да има баща който не я иска
Кираз: Ти ме научи да бъда смела. Ти си моят герой
Еда : Серкан, майката на тпва сладко дете съм аз

# 672
  • София
Момичета, давайте още каквото има за гласуване, че ме хвана спортен хъс! 🤩Всичко си обрахме от Dizilah. Нямаше ли някакви "Златни пеперуди" или нещо подобно.
😍 Керем 😍 без потник... ох... 😍
Ой, не мога да не дойда за Едит: Бърборанке, чета и се смея! 🤣😅
Между другото тази Кара Севда щастливо ли свършва или има пълна драма? Знам, че е много известна, но да ме прощават феновете на ГГ - винаги гледа като умиращ лебед и говори мега драматично и това се смята за връх в актьорското майсторство! Уф, надявам се да не обиждам фенове! Така и не се научих да крия постове, това бих го сложила в скрит пост. 🙊
Ели, Кара Севда е прекрасен сериал. Изгледай го изцяло и тогава можем да коментираме. ГГ е невероятна в тази роля. Прекрасна игра направи. Не случайно сериала спечели наградата ЕМИ. Не бива човек да е предубеден.

# 673
Една година разлика .... Wink Heart Eyes
2020

2021

2021 ми харесва повече! 🤩🥰😍

# 674
  • Кърджали
Не знам за 3та серия, но май вече чакам 4та.Щом Еда ще признава че е майката на Еда, за Серкан няма да е трудно да навърже две и две и да се сети кой е бащата на Кираз.

Общи условия

Активация на акаунт