Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
БРО, не им се връзвай Wink Завиждат.... яд и злоба ги тресе, защото ги отнесохме и не могат да дойдат на себе си.
Тази година обрахме всички награди, и местни и по важното -- международните... Сега ако успеем да вземем и престижните награди на Мurex d'or 2021, няма да имаме стигане...
Нека да сме "най-тъпият и безсмислен сериал, който за нищо не става и Фокс трябвало да го закрие още миналата година"..., ние си печелим награди, дават ни по цял ден по Фокс, какво повече да искаме ... Wink
Нека конкуренцията и завистниците да се "пукнат" от завист Wink
... да пият една студена вода за наше здраве ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 646
  • Кърджали
БРО, хич не им се връзвай. Кисело е гроздето.

# 647
"Кой сега е номер 1 "🤣
    Не се и съмнявах за наградите на Дизимизи нещо си . Целият екип го заслужава !
  Магия, честито ви християнче ! Да бъде здраво и засмяно ! 🍀
    И нещо за Бърборанка и Налбантова  ☺
Скрит текст:

# 648
Поздравления за наградите Simple Smile
Прекрасни са, и сериалчето е супер Simple Smile
Магия, Честито Християнче, да бъде здраво, щастливо и успешно 🍀💐

# 649
  • Пришълец
Нани, ти до кой епизод стигна? Напредваш ли?

# 650
Ще имаме фрагг и Серкан без потник 😅

# 651
Gift HeartGreen HeartSparkling Heart Честити, здрави и щастливи да са сътворилите, прекрасната приказка "Почукай на вратата ми"! Чакат ги още награди!:champagne:
Animal DolphinЧестит, здрав, щастлив и много благодарен ФенДом.
Другите вече, да си гледат техните рейтинги, т.е. " да духат супата" цитат ... ха,ха,ха!
AirplaneНие ще се борим за подобряване на рекорда по гледаемост в целия свят. Летвата е висока, но този прекрасен ФенДом, може всичко!:anchor:

Flowers Four Leaf CloverМагия, честитио християнче!:high_brightness:

# 652
  • Кърджали
Па нашето Чери как си го прегръща. Много мила картинка

# 653
Нани, ти до кой епизод стигна? Напредваш ли?
До 26 ти, Simple Smile
В момента се наслаждавам на всяка мимика на Керем и Ханде еее Simple Smile
Иначе се дразня все още на Балджа Sadи  Бабка...
Нямам търпение за лайфа с Вас... Това са незаменими моменти....
Изживяла съм го само с два сериала....

# 654
  • Пришълец
Нани, питам понеже онзи ден спомена, че си на епизодите с Балджа. Лично на мен те ми бяха най-скучни и ми вървяха бавно.

# 655
Нани, питам понеже онзи ден спомена, че си на епизодите с Балджа. Лично на мен те ми бяха най-скучни и ми вървяха бавно.

Ох, има нещо такова...
Много се дразня, някак самата Балджа е дразнеща и неприятна, красива е актрисата.... Ама.... Нямам търпение да се махне.... 😕

# 656
  • София
Един час ме няма и колко неща съм изпуснала… Откъде да започна?! Grinning

Бу не??? Scream Cold Sweat Head Band

Някой да праща линейка! Ако може, парамедикът да е внукът на доктор Куин Лечителката… Smirk

Чакам фрага с нетърпение, но епизодите вече не ги очаквам със същото нетърпение като преди, защото знам, че са ни преброени и с всеки следващ се приближаваме към финала, а не искам всичко това да свършва… Cry

Замислих се и няма да е достоверно, ако Серкан не се разсърди на Еда, след като разбере истината. Ако бяхме драма, щеше да й вземе детето сигурно. Да го отвлече или нещо такова, подобно на Кемал в Черна любов. Само че сме ромком и очаквам не толкова драматично развитие. И все пак ще има драма. Не могат да заметат такова нещо под килима. Вярвам, че Айше добре го е измислила. Simple Smile

И накрая - четете, любими мои:
“Не мога да повярвам, че Керем Бюрсин спечели награда за най-добър актьор с една ревяща сцена за цяла година и то дори нямаше истински сълзи, а само сълзи в очите.”
Така… Не знаех, че актьорските възможности се измерват по този начин. Значи, за да е някой добър актьор, трябва да плаче с честотата на Тити Папазов и да се мята като прасе по време на заколение, така ли? Thinking Ще ме извиняват всички разбирачи, но Керем показа диапазон от емоции само с поглед в тази роля и накара милиони хора по света да се влюбят в Серкан Болат и в самия Керем. И аз съм в кюпа, ако не сте разбрали, нале. Wink Бърборанка рядко яхва метлата, но случи ли се - изригва като вулкан. Sweat Smile

# 657
# 658
Момичета, давайте още каквото има за гласуване, че ме хвана спортен хъс! 🤩Всичко си обрахме от Dizilah. Нямаше ли някакви "Златни пеперуди" или нещо подобно.
😍 Керем 😍 без потник... ох... 😍
Ой, не мога да не дойда за Едит: Бърборанке, чета и се смея! 🤣😅
Между другото тази Кара Севда щастливо ли свършва или има пълна драма? Знам, че е много известна, но да ме прощават феновете на ГГ - винаги гледа като умиращ лебед и говори мега драматично и това се смята за връх в актьорското майсторство! Уф, надявам се да не обиждам фенове! Така и не се научих да крия постове, това бих го сложила в скрит пост. 🙊

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 22:00 от Ели-mama

# 659
  • София
Керем не просто е без риза, той е по бански! Испанките ликуват… От онзи ден си го пожелават, нали ви казах. Чакали от миналото лято. Е, мераците им се сбъднаха. Joy

Общи условия

Активация на акаунт