Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Нова
Скрит текст:

А къде е перфектния Керем?

# 632
Първа награда от Dizilah. На фона на другите номинирани, нашата не е най-големият злодей. Satisfied

Oп, още една.
Най-добра двойка Revolving Hearts

Най-добър актьор Trophy

Най-добра актриса Trophy

Най-добър телевизионен сериал Trophy

Останаха за Най-добър каст, сценарист и фендом.
Чакаме!

Фендом на годината Trophy

https://twitter.com/dizilah/status/1406272924584132612/video/1

Админ на годината Satisfied

Най-добър каст

Машала Smiley
Честито! Trophy

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 19:28 от midnight__sun

# 633
  • София
Слънце, видях че вече си ги качила, но ми се иска и аз да ги сложа. Защото това е едно огромно признание за тези двама омайници. Заслужена награда. Наистина не виждам по-красива, по-добра и по-харесвана двойка в момента.
Честито сладури.

Наградата Dizilah Güzel за 2021 г. за „Най-добра двойка“ получава ... Eda & Serkan (Sen Çal Kapımı)!

# 634
Човек ще реши, че са влюбени в сериала, героите и всичко на едно 😆

# 635
Много се радвам, че обрахме всички награди на симпатягите от Dizilah Stuck Out Tongue Winking Eye
Дори и Биге взе награда ... Wink
Няма номинация, която не сме спечелили Wink
Gift Heart

"Най-добра двойка"

№ 1 и като фенове Wink

Sunglasses

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 18:34 от mi_si

# 636
Леле, невероятно постижение! Това е голямо признание за целия екип на сериала. Много се радвам! Спечелихме общо в 9 категории!👏👏
Скрит текст:

# 637
  • София
А ето и заслужената награда на невероятният фандом от цял свят, на "Почукай на вратата ми".
Това е нашата награда. На всички, които не спряхме да подкрепяме любимците си, дори когато нещата никак не изглеждаха добре.

# 638
Сега иди обяснявай, че рейтинг 3 е реален....., че ние отвяхме конкуренцията ....

П.С. Дали ще има официално награждаване? Някой да е чул/прочел нещо ....
Прескочили сме 1 кръг и вече сме във 2-ри. Ако ви остане време пуснете по един глас за нашите, гласуването е по същия начин, както се гласуваше в 1 кр.
http://www.murexdor.com/vote

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 18:59 от mi_si

# 639
Аз без проблем гласувах в първи кръг, но сега нещо не се справих...

# 640
  • Пришълец
А, Мелиса Grinning
И се сещам зимата като пак ги притесняваха нея и Анъл с въпроси за ХанКер, нито потвърди, нито отрече, а каза да питат тях самите. Подсказа ни тя, сигурен източник е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 641
Ето указанията отново:

и накрая e-mail за потвърждение Wink
Аз без проблем гласувах в първи кръг, но сега нещо не се справих...

# 642
  • София
И какво стана сега - обрахме наградите и на Dizilah? Grinning

Ей така съм:

Честито, момичета! Kissing Heart Въпреки всичко нашият сериал си е номер 1. Завинаги ще остане в сърцето ми! Най-много се радвам за наградите “любима двойка” и “фендом на годината”. Heart

# 643
  • Dupnica
Рейтинги без значение.......
Честито!: balloon:
Най-добър сериал, най-добра двойка и всички призови места!
Браво на фендома: sparkling_heart:
И на всички, които ни държат залепени за екрана!: hibiscus:

# 644
  • София
Хейтърите са полудяли, само това ще ви кажа. Grinning Всичко разбирам, ама да напишеш, че Керем не е никакъв актьор, баси, човече, сляп и глупав ли си?? Много исках да отговоря, но ми излиза, че не мога да коментирам постове на Dizilah. При вас има ли такова ограничение? Другото, което ме дразни - всички се обясняват как сценарият ни бил пълна сръб, актьорите посредствени и бездарни, имало сексуални сцени, но никаква химия между главните и още куп глупости по мое мнение. Хубаво. Всичко разбирам - хората имат различни възприятия, но какъв ти е проблемът - загубил си, мълчи си и остави победителите да се радват. Или иначе казано - губи с достойнство. Фендомът на годината ти го каза - този сериал се появи в точното време с точната история и точния актьорски състав, за да ни накара да се влюбим в него. Хора по цял свят живеят с този сериал от година насам, радват се и плачат с него, вълнува ги, усмихва ги, толкова ли е трудно за хейтърите да го приемат? Никога не съм разбирала хейтърите, никога. Ама че жалки хора! Искрена съм - в моите очи са смешни и жалки, но не ги съжалявам, съжаление изпитвам към невинните и онеправдани хора, към хейтърите изпитвам по-скоро отвращение, озлобление и никаква емпатия. Ай сиктир!

Общи условия

Активация на акаунт