Въпреки всичко нашият сериал си е номер 1. Завинаги ще остане в сърцето ми! Най-много се радвам за наградите “любима двойка” и “фендом на годината”.
Всичко разбирам, ама да напишеш, че Керем не е никакъв актьор, баси, човече, сляп и глупав ли си?? Много исках да отговоря, но ми излиза, че не мога да коментирам постове на Dizilah. При вас има ли такова ограничение? Другото, което ме дразни - всички се обясняват как сценарият ни бил пълна сръб, актьорите посредствени и бездарни, имало сексуални сцени, но никаква химия между главните и още куп глупости по мое мнение. Хубаво. Всичко разбирам - хората имат различни възприятия, но какъв ти е проблемът - загубил си, мълчи си и остави победителите да се радват. Или иначе казано - губи с достойнство. Фендомът на годината ти го каза - този сериал се появи в точното време с точната история и точния актьорски състав, за да ни накара да се влюбим в него. Хора по цял свят живеят с този сериал от година насам, радват се и плачат с него, вълнува ги, усмихва ги, толкова ли е трудно за хейтърите да го приемат? Никога не съм разбирала хейтърите, никога. Ама че жалки хора! Искрена съм - в моите очи са смешни и жалки, но не ги съжалявам, съжаление изпитвам към невинните и онеправдани хора, към хейтърите изпитвам по-скоро отвращение, озлобление и никаква емпатия. Ай сиктир! Препоръчани теми