Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 92)🍒

• 35 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Пришълец
Налбантова, не те разбрах, признавам Joy

# 616
  • София
Финалната сцена на епизода от сряда има над 2 млн гледания за 2 дни. Tada

Wink

# 617
Налбантова, аз за това го подготвям, да е готов да мине и под църковното венчило 😀😀😀
Благодаря, момичета, да се връщат всички пожелания!

# 618
Привет, момичета!
Чудесна тема! Докато се "впиша", наближи време за следваща. За Марги и екип  с благодарност!

Магийке, светъл празник! Heart
Честито кръщене на малкият юнак! Да са благословени дните му с много здраве, любов и щастие, душата му със сила и вяра, а сърцето - с доброта и смелост!

Прекрасен ден на всички!

# 619
Честито християнче - нека Бог го закриля , ако силно вярва в него Heart Eyes Revolving Hearts
Ние като едни безбожници се кръстихме на двадесет и няколко заради сватбата , защото искахме и ритуал в манастир , но малкия го кръстихме по-рано  , на ...10 г . Grinning , на колко е твоето момче , Магийке ?
Аз гледах епизод 1 на стъклените тавани . Очаквах нещо по добро .И двамата ГГ са много красиви , но химия - никаква . Отказах се .За сега съм на Вратата и Рецептата с Кадир ( него го загледах заради Кадир без очаквания , но е страхотен с много химична двойка Heart )
Този с Мелиса и , с приятелката на Ханде , нещо не ми харесват главните двойки . Но ще надникна при Алп и Айча .Но бих подстригала онова гнездо на главата на Алп Нарвуз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Магийке, Честито Християнче и от мен! Flowers Four Leaf Clover

Gift Heart

# 621

А за онези от вас, които се чудеха "Дали е лед това в басейна?!".. Ето ви отговор Simple Smile
Бро, вземи една чаша с вода, за да се охладиш после 🥴
Скрит текст:
Пс: Не е като да не сме я виждали тази снимка, но яснo личи какво чувства кожата му 😆

Май наистина ще има костюм на космонавт на Рождения ден на Черешка.
Дали няма да облекат Серкан в него 🤨

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 16:22 от Nalbantova

# 622
Магия, честито кръщение на детето! Да расте здраво и щастливо! И както каза Пъръл на Енгин: Да среща само прекрасни и добри хора по пътя си!

# 623
# 624

Мелиса

Снимките на Ханде и Гамзе ще излиза скоро
От Алачати

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 16:58 от sani1212

# 625
  • София
Ще цитирам няколко съфорумки: “тяло за грях”, “най-чаровната усмивка”, “магнетичен поглед”. Що е то? Sunglasses

Отговорът: The B.

# 626
  • София
Кatrina,  благодаря за линка.   Ще допълня с превод и снимки.

Мелиса говори пред репортери. На въпроса за отношенията между Ханде и Керем тя отговаря:
"Надявам се Ханде и Керем да са щастливи завинаги, те са много подходящи един за друг".

Журналистът каза, че това лято е лятото на любовта и попита "Вие също имате връзка", на което тя отговори с "Да". С нея беше и приятелят й.

# 627
# 628
Честито кръщене на малкия юнак! Нека расте здрав и щастлив. Simple Smile

От профилът на Vogue

https://www.instagram.com/p/CQTbaJatKQB/

От 40 епизод

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 17:37 от midnight__sun

# 629

Сори, но тази снимка ми навява едни асоциации за диво къмпингуване, храсти и...
Хич не съм романтичка Sunglasses. Ханде е прекрасна на тази фотосесия.
"Красотата е начинът, по който се чувстваш отвътре и това, което рефлектира през очите ти. Тя не е нещо физическо." - София Лорен

Бърборанке, вярно че е тяло за грях физиката Керемова.Stuck Out Tongue Winking Eye

Честито християнче на Есенна магия!

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 17:27 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт