👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 853
  • 894
  •   1
Отговори
# 165
Точно това беше, Екзатлон и го казаха в Надкаста, иначе няма откъде да го знам. Беше преди повече от 2 седмици, не ми се рови, да търся в кой подкаст точно беше. И да, на Аджун медия е. Има и едно "Утопия", пак на същата компания (съответно и телевизия, защото Аджун Ълъджалъ е собственик и на TV8, и на Аджун медия). На мен ми се гледа и Къртицата, и Сървайвър.. но кой ли ме пита.

# 166
Също бих се радвала на ''Къртицата'' и продуценти,и водещи пак да са  Иван и Андрей.

# 167
# 168
  • София
"Ексатлон" не е лош формат, аз гледам американската версия по Телемундо от време на време (би бил много успешен в нашите ширини), иначе има и мексиканска доста успешна версия, с която съм по-малко запозната.

# 169
Да, в 8 държави пише, че е, но оригиналът е в Турция.
На мен много ми се гледат всякакви такива формати. Обичам риалитита (с изключение на музикалните).
Искам нов сезон на "Африка-звездите сигурно са полудели", на "Къртицата", "Сървайвър"... По Mediaset Italia гледам "L'isola dei famosi (Островът на известните), там все любовни драми, рев и скандали....

# 170
Но игрите не са ли точно като турския Survivor (може би по-сложни, но същия тип трасета), нещото, което точно не се беше харесало на публиката? Може би трябваше миналата пролет направо него да го бяха направили, вместо тази версия на Survivor, поне никой нямаше да сравнява.

# 171
Ами бая се набляга на спорта, доколкото виждам.
В турската версия (оригинал всъщност) има финал между Турция и Мексико.

@Diavolo ще xареса това

Подобна на тази игра имаше и във Фермата при един от дуелите

# 172
Да и Туджаров каза, че е изцяло спортно, без социален елемент. На мен не са ми толкова интересни такива предавания, в които се набяга много на игри, предпочитам да гледам различни персонажи, а не само спортисти. Дано да пуснат ББ в същото време

# 173
Много ми се гледа Брадър, Сървайвър или Къртицата.

# 174
Не вярвам това да се хареса от зрителите тук, честно казано.
Последния Сървайвър на практика беше същото нещо и интереса беше отчайващ, а и хората вече го свързват с нещо лошо (поне аз като пуснах кадрите и получих тежки спомени)

# 175
  • София
Този тип игри не се харесаха. Повечето зрители ги определиха като досадни и твърде лесни на фона на тези от ИВ. 100 пъти се повтаря едно и също трасе, на следващия ден е много подобно, все едно гледаш същото. То и в ИВ е така, но явно са постигнали баланс с това че има постоянно и отборни, а не само щафетни игри.

# 176
Сървайвър ми е любимото предаване, но и аз последния не го гледах. Беше много зле.
Държа на стратегиите, социалната игра. Много ми хареса сезонът с Ваня Джаферович.

Брадър ми се гледа с обикновени хора, без випове, без плеймейтки. Може и фемили брадър също.

Бих гледала и предаване Момата, вместо Ергенът.

# 177
  • София
Направо е кощунство последният сезон да се нарича "Сървайвър". Grinning

# 178
  • sofia
Колкото и да ме е срам🤣много си обичам ББ ,а ББ фемили ми беше топ 🫣😵🤣🤭

# 179
  • Sunshine state
Колкото и да ме е срам🤣много си обичам ББ ,а ББ фемили ми беше топ 🫣😵🤣🤭
Изобщо дори не ме е срам да си кажа. Беше ми любим и го гледах с голям интерес заради сеира и скандалите. Жалко, че го спряха. Stuck Out Tongue Closed Eyes ВИП-а беше твърде нагласен и не ми беше така интересен.

Общи условия

Активация на акаунт