👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 860
  • 894
  •   1
Отговори
# 150
Да и аз първо за това точно се сетих, че нали все едни и същи продуценти, освен ако няма някаква промяна.

# 151
  • София
То Хелс Китчън Тупарев и Фродо ли го въртят? Може те да направят пък Брадъра, а Тушев да остане на Ергенът. Мен обаче ми се струва, че вече нямат такива големи бюджети като едно време. Сериозни хонорари ще искат известните, за да влязат отново. Ще трябва и в Къщата да вложат, защото сега кадрите от спалните на Хелса, са на ниско ниво. За едно време беше ок, но вече сме с други телевизори.

# 152
  • София
На мен ми е любопитно потребителите тук кой формат биха предпочели. Ако са по едно и също време.
То е ясно, че повечето ще гледат и двата. Но кой ще е предпочитания за гледане в реално време по телевизията и съответно в коя тема ще има повече хора онлайн и къде ще се пише повече. Ето това ми е любопитно.
И мисля в темата за Спамочата да попитам именно това, но не сега.
Ако се завърне Брадъра, но силен такъв с добра реклама със сищите продуценти как би реагирала публиката?
И другото, което ми е любопитно. Дали Брадъра няма да последва съдбата на Сървайвър, който след прекалено дългата си пауза така и не успя да се наложи отново и то след два сезона с коренно различна концепция.

# 153
  • Далечният изток
Това, че някой пише или не пише в съответната тема няма нищо общо с това дали предаването се гледа или не. Аз гледам почти всички, без Фермата, но не пиша в нито една от темите. Мисълта ми е, че темите във форума не би трябвало да се използват като критерий за гледаемост и е супер странно да се използват за това...

# 154
Аз ще заложа на брадъра в началото, защото ще ми е интересно да видя какво ще направят след паузата. Разбира се много е важен и кастът какъв ще бъде. А от това, което в момента се пише в жълтите сайтове, ще заложат предимно на:

Цитат
Кой ще влезе в новия сезон на „ВИП Брадър“? Говори се, че няма да се залага на най-големите звезди в страната, които ще искат сериозни хонорари. По-скоро ще се търсят инфлуенсъри, изгряващи или залязващи представители на родния шоубизнес и хора, популярни от други формати.

Hell's kitchen не го следя, но доколкото знам също е на тези продуценти, не се ли коментираше също, че последните 2 сезона и там са заложили прекалено много на бигбрадърското, типично за техните формати.

# 155
  • София
Не е точно така.
НО аз нямах точно това предвид. А че на мен лично това ми е по-любопитното, а не това генерално кой формат би бил по-гледан в национален мащаб ако се излъчват паралелно като съперници.

# 156
  • София
Аз примерно бих гледала с най-голям интерес Биг Брадър Фемили. 😃

# 157
  • Свищов
И аз така за Фемилито. Това ми е любимият сезон! Ергенът не гледам, така че изборът е лесен - Биг Брадър ще гледам на 100%

# 158
  • Далечният изток
Доколкото помня, нямаха намерение да плащат за Биг Брадър, докато ВИП Брадър си е с техен лиценз.

# 159
# 160
Интересно ми е да видя отново ''Биг брадър''.

# 161
От февруари по НОВА. Но май пак ВИП, за съжаление.

# 162
Знае ли се нещо ново за нов сезон, освен първоначалния слух? За Hell's Kitchen върви кастинг, а преди няколко месеца, преди да се чуе за нов сезон на ББ, в темата за Survivor се писа, че на мястото на Един за друг ще има друго предаване, но пак за двойки.

Като ново риалити казаха, че ще има такова на мястото на Един за друг, пак за двойки, но по-различно.

# 163
Явно е само слух... за ВИП Брадър. И ако е ВИП, то няма смисъл от кастинг... Те си получават хонорарите, стига да се навият.
Иначе в Надкаста на Неделчо и Верислав казаха даже името на въпросния формат, който се задава, но го забравих (нещо на "-атлон", завършваше, изключих в момента. В Турция го дават). Не знам дали по НОВА или БТВ

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 23:40 от diziler

# 164
Да, за това предаване бяха споменали първо на Надкаст лайф (по БТВ, на мястото на Survivor), но тогава не казаха името, а че ще е на същото място (Доминикана) и само спортно, без социална част, та тъй като бях попадал на това предаване Exatlon (на Acun medya пак май), предположих, че може да е то. Но тогава не казаха името, Туджаров не се беше сетил. Не съм гледал последните 2 надкаста за ИВ, така че може и да са казали вече, че това ще е наистина въпросното предаването. Та ако върнат ББ, Нова отново имат шанс да привлекат повече аудитория от БТВ.

Общи условия

Активация на акаунт