👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 864
  • 894
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Малко off-topic, но първо помислих, че я е "метнал" през рамо, сега видях, че той всъщност е на колене, а тя изправена, що за глупава поза. Weary Дано детето не остана с някаква травма от поведението на родителите си медиите.

# 136
  • Испания
Достатъчна травма е, че майка му го е зарязала. Другите деца - с майки, а то - не.

Няма прошка за подобно поведение.

Аз и това си мислех, когато тя твърдеше, че докато се развявала незнамсикъде, мъжът ѝ бил ѝ изневерил. А ти къде се развяваш, а не си гледаш детето, а?

От първия момент, в който я видях в публичното пространство, за мен беше пълен б...ук.

# 137
Колко е променена. Няма общо с преди. Интересно ми е дали и като човек се е променила, или си е същата. Thinking Joy
Тази снимка със Стоян е от 2020, не знам дали още са заедно.

# 138
  • Испания
Тази Мария нали беше: "ГледайтИ и завиждайтИ"? Изобщо няма нищо общо с нея. Кликнах на профила ѝ - яка обработка на снимките. Съмнявам се да си е правила пластична операция.

От вчера

# 139
  • София
Гани винаги ми е била много фалшива. Не разбирах как толкова много хора я намираха за истинска и добра, когато беше във ВИП Брадър. За последните й прояви нямам думи.

# 140
Дани и Алекс Петканови ще се развеждат

# 141
  • Испания
Дани и Алекс Петканови ще се развеждат

Дори не мислех, че ще изкарат толкова.

# 142
Явно е минал шумът около операциите им на носа, та сега е трябвало ново нещо да измислят, че пак да се говори за тях Simple Smile

# 143
  • Испания
Може да си права. Скоро четох някъде /не помня точно къде/, че популярността ѝ спаднала, няма реклами и не печели пари.

Тези хора и подобни на тях са способни на всичко.

# 144
Факт. Помня цирковете им преди ББ...

# 145
  • Испания
Оооооооооо, аз също! И лицата им, когато уж се видяха за първи път след много време в къщата на ББ. Наивната аз! Мислех, че няма да се оженят. От цялата тази история, както и в предишната, ми е жал за детето.

# 146
  • София
Алекс поне си гледа детето, за разлика от онази... 🙄

# 147
  • Испания
Алекс поне си гледа детето, за разлика от онази... 🙄

Дано!

# 148
Здравейте, видях, че от преди няколко дена отново са тръгнали новини, че връщат ББ пролетта, за да борят рейтинга на Ергена. Дали отново са фалшиви новини според вас?

# 149
  • София
То и Ергенът и Биг Брадър ги прави Радо Тушев, така че едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт