👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 846
  • 894
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
Започва записване за кастинг за Биг брадър.
https://nova.bg/casting

# 181
  • София
Тъкмо прочетох в другата тема. Дано е интересно. Grinning

# 182
  • sofia
Суперрррррр Simple Smile много яко

# 183
Интересно кой ще го води. Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева са в bTV.

# 184
  • sofia
Интересно кой ще го води. Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева са в bTV.
е..... биги без Ники Кънчев не искаммм
Дано измислят нещо и да си е той Simple Smile

# 185
Биг Брадър без 24 часово излъчване не е Биг Брадър.Дано върнат 24 часовото излъчване, че иначе ще гледаме каквото решат продуцентите.

# 186
  • София
Сигурно ще има нов водещ. Не ми се вярва Ники Кънчев да остави "Стани богат".

# 187
В рекламата казват "...очаква своите нови съквартиранти за един различен сезон". Какво ли са намислили Thinking

# 188
Н. Кънчев се връща в Стани Богат ли? Open Mouth

# 189
  • София
Да, днес за втори път чета такъв въпрос. 😃

# 190
В рекламата казват "...очаква своите нови съквартиранти за един различен сезон". Какво ли са намислили Thinking

Моето предположение е, че ще използват правилата на американския Биг Брадър. Там не публиката решава кой ще си ходи, а участниците се гонят (като в сървайвър).

# 191
С изненада разбрах,че текат кастингите за нов сезон на Биг Брадър. Ако трябва да съм честна винаги следя само първите няколко седмици, после битовизмите ми идват в повече. От много години не е имало обикновен сезон на Биг Брадър без известни личности и ще е интересно да видим дали има гледаемост. Мислите ли,че все пак няма да вкарат и някоя известна личност?

П.С. Тъй като не гледам много телевизия не успях да разбера кога се очаква да започне сезонът?

# 192
Надявам се да няма известни личности и "инфлуенсърчета". Отдавна ми се гледа сезон с "обикновени" хора.

# 193
Няма да е сроко най-вероятно, щом все още текат кастинги...до Април най-късно го очаквам.

Иначе относно участниците- мисля, че ще е пълно с инфлуенсъри, тиктокъри и т.н
Надявам се да греша, защото ми е писнало да гледам едни и същи физиономий навсякъде.
Обикновено Биг Брадър не разочарова с подбирането на хора, да видим и след толкова години дали ще успеят да ни изненадат 😁

# 194
Според мен ще набутат инфлуенсъри, както и такива, които са участвали в други техни реалитита.

Нямам големи очаквания, любимите ми сезони бяха, когато отпечатваха участниците на карти Каменица. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт