👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 62 050
  • 894
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Колебая се между Александър и Бо. И двамата са нормални хора.
Другите двама очевидно са избрани за сеир.

# 481
Захажаева ми е от квартала и я виждам постоянно в супермаркетa
Скрит текст:
и един път нещо ме пита за някаква риба от промоция къде била, казах, че не знам.. и й казах, че съм гледал нейния сезон и ми хареса нейното участие. И си говорихме 20 минути, та стигнахме и до Санкт Петербург, подробно ми разказа за града... Дъщеря й работила в Кипър и бла бла бла. Разменихме си ФБ Grinning
С този Бо са търсели да запълнят някаква квота за безполово същество.
Скрит текст:
Онази вечер по ТЛС в новия сезон на "90 дни: Наобратно", даваха някаква небинарна жена с брада,  бременна с голям корем.. Гледаш и не знаеш от кой пол е това същество. Държал/а да й казват "те", а не "той/тя".
Очаквайте скоро и у нас всякакви подобни неща.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 13:02 от diziler

# 482
Философски въпрос: кой е повече гей - Бо, който се определя като такъв, но не е имал сексуален контакт с мъже или онзи с татусите, който е спал с мъже, но нарича себе си "хомофоб"? Grinning

# 483
Това Бо не участваше ли в България търси талант или подобно предаване с Проф. Кантарджиев и Катето Евро.

# 484
На Александър съм му клиент от около 2 години,страхотни биволски продукти на горе долу нормални цени и веднага гласувах за него. Дори не изгледах визитката, чета че пишете бил чалгар и честно казано съм леко изненадана,защото някак си не го свързвам с чалга,но и не го познавам в личния му живот де.  
Не сте му гледали визитката, ами вижте я де: https://bigbrother.nova.bg/vote/person/2
Сам си казва, че слуша нонстоп чалга и нямало човек в България, който да не слуша. Който твърди обратното - лъжел. Хайде бе! А клинкахте ли на някой от клиповете му в Тик Ток? От абсолютно всеки един гърми чалга!
Отделно... странно защо гласувате, без да сте видели визитките? Четири визитки са, как правите съпоставка кой ще се справи по-добре в предаването, кой ще е по-интересен образ? Гласувате, защото биволското му сирене на Александър било вкусно, каква връзка има това с участието му в Биг брадър?

Вчера една позната ми казва "да гласуваш за ...ххх... в сайта Българка на годината", понеже ни е обща позната и сме учили заедно. И аз казах веднага "а защо трябва да гласувам за нея, не съм видял останалите участнички, може да има и по-добри? И отсреща виждам опулени очи от изненада, че не съм казал "ще гласувам", ей така, насляпо, без да съм видял и останалите участници, само защото сме приятели с някого? Много странно мислене!
Преди да ми се скараш в типично твой стил ,щеше да е хубаво да осмислиш какво съм написала и да цитираш целият ми пост,а не само това което ти е удобно. Писах ,че съм гласувала за него защото се надявам да влезе в ББ за да направя съпоставка за себе си между човека,който ще покаже вътре и този ,който аз познавам. Впечатлението ми за момчето е ,че е добро и работливо,пък макар и малко глуповато ,а вече след като съм изгледала визитката пак не ми се вижда толкова "черен" въпреки чалгата.

# 485
Аз пък това Рашия тук от вас го чух, но аз нямам тик ток.

# 486
Рашия го/я спрягаха от много време, силно се надявам, че здравият разум на продуцентите ще надделее, дано не го/я пуснат вътре. Кошмарно ще е.

# 487
Захажаева ми е най-потресаващия участник във всички ББ и ВБ сезони, не знам хората успяваха ли да видят типичния представител на едно безпощадно руско поколение, все едно гледах ГУЛАГ, такова човекомразие и крайности в едно мразещо слабия човешко подобие.

# 488
  • IC 1101,Abell 2029
По-скоро не слабият,а различният.

# 489
Че те и Захажаева, и Албена бяха различни в групата, в която бяха.

# 490
  • IC 1101,Abell 2029
Че какво им беше различното?!Крушата не пада по-далече от дървото.

# 491
щеше да е хубаво да осмислиш какво съм написала и да цитираш целият ми пост,а не само това което ти е удобно
Напротив, не се правят пълни цитати. Прочети и правилата на форума. Цитира се конкретната фраза, реплика (в мая случай абзац), на който отговарям. Не нужно хората да четат чаршафи. Няма какво да осмислям повече. И сега бих написал същото. Факт е, че от 4 визитки не си гледала нито една и гласуваш за този, когото познаваш лично.
Захажаева ми е най-потресаващия участник във всички ББ и ВБ сезони, не знам хората успяваха ли да видят типичния представител на едно безпощадно руско поколение
Тя е доста умна, но е луда. Те затова я бяха и взели. "За да е интересно". Видно е, че не я слуша главата.   Албена определено не ми допада. Още от "Сигнално жълто" лъхаше доста злоба.

# 492
Философски въпрос: кой е повече гей - Бо, който се определя като такъв, но не е имал сексуален контакт с мъже или онзи с татусите, който е спал с мъже, но нарича себе си "хомофоб"? Grinning

Точно за това се включвам в тази тема, мислех да не следя ББ, но един авер ми го показа това

Този с татусите се пише neobatka, следя го в инста от 2020та, прави смях бих казал, но това че “думкал” мъже за пари никога не го е споменавал, нито се е компрометирал по някакъв начин че прави подобни неща, може и да е вярно, но аз подозирам че го казва да привлича внимание ли не знам как да кажа 😂

Ако влезне може и да гледам малко, но хумора му не е за (национален) телевизионен ефир. Една колежка спомена по-рано че би гледала ако влезне Маг Папазов, и аз искам той да влезне, но по-скоро няма да влезне според мен 😂

# 493
Вчера зърнах Папазов в тик ток, имаше 1700 човека вътре. Завинаги ще ми остане мистерия какво ги забавлява в него?! Елементарно, простовато, фукливо човечЕ, еманация на бай ти Ганя.

# 494
Вчера зърнах Папазов в тик ток, имаше 1700 човека вътре. Завинаги ще ми остане мистерия какво ги забавлява в него?! Елементарно, простовато, фукливо човечЕ, еманация на бай ти Ганя.

Ами според мен е много просто, много е смешно като псува 😂

Общи условия

Активация на акаунт