Третокласници- 2021/2022

• 31 230
  • 777
  •   1
Отговори
# 180
Ние сме на футбол два пъти седмично. Също така горещо ми препоръчаха една учителка по английски и сменихме школата,защото не ми се иска пак да е онлайн.

# 181
  • Варна
Щом сам иска да увеличи спорта значи не му е натоварващо Simple Smile
Моят ходи на баскетбол три пъти в седмицата за по час, това е.

# 182
  • София
Моят е на карате, 3 пъти седмично, по час и половина.
Големият ми син тренира всеки ден, на мен ми се вижда много, не му остава време за нищо друго.

# 183
  • shumen
Моя един път  седмично ходи на английски.

# 184
Моята дъщеря ходи на английски два пъти седмично. От октомври сигурно ще иска да ходи и на рисуване, което също е два пъти седмично. Малко е сложно с часовете за извънкласни дейности, защото приключват занималня в 17,30, а на английски трябва да е от 16ч. Ще видим как ще съчетаем нещата.

# 185
Радвайте се,че ходят. Моят син изобщо няма желание да го запишем на спорт. Пробвахме миналата година - ходи за по 1 път и казва,че не му харесва.

# 186
  • shumen
Фортуна,моя ходи Събота на английски.През седмицата е абсурд да ходи като цял ден е в училище.

# 187
Моят е два пъти седмично на футбол и два пъти на английски. Проблемът е ако се засекат дните. Миналата година понеделник се засичаха. Имай 20 мин да го подсуша и закарам до английския и най-вероятно и тази ще е така.

# 188
Радвайте се,че ходят. Моят син изобщо няма желание да го запишем на спорт. Пробвахме миналата година - ходи за по 1 път и казва,че не му харесва.

И моят е така. Ако иска.

# 189
  • София
Ако искате все пак децата да ходят на спорт, може би трябва да намерите приятелче, с което да ходят заедно. Иначе е трудно, моят, хем тренира от детската градина, хем миналата зима / пролет имахме големи проблеми да го убедим да ходи на тренировки (всичките му по-близки деца ги спряха, остана сам с непознати му тийнове и възрастни).

# 190
Моята ходи два пъти на английски, започват от октомври. При нас тъй като имат доста групи успяват да нагласят заниманията. По принцип ходи на плуване, но миналата година с това затваряне/ отваряне така и не ходи. Мисля тази година да го възобновя 1-2 пъти седмица, зависи как ще успявам да я водя. Иначе тя иска да ходи на китара, но още не съм се организирала да проверявам къде, ще може да ходи един път и ще бъде ангажиран баща ѝ, което е допълнителна сложност.
Иначе според моята вчера е било страхотно, само дето междучасията били много кратки😀 За днес за първи път ще има ЧО да видим как ще се справя с началото на разказвателните предмети.

# 191
Нашата госпожица ходеше на Английски.
Тази година - пак.
На друго нямаме възможност, понеже в града ни няма нищо и за езика я караме в областния град.

# 192
  • Където морето целува небето...
Аз затова държах школата по математика да е съботно-неделна, защото през седмицата става много сложно. Спорта пък е от 19, но там ходи сам и само го прибираме в 20:30.
Има ли и други при които в един и същи ден има и Човекът и обществото и Човекът и природата?

# 193
Ако искате все пак децата да ходят на спорт, може би трябва да намерите приятелче, с което да ходят заедно. Иначе е трудно, моят, хем тренира от детската градина, хем миналата зима / пролет имахме големи проблеми да го убедим да ходи на тренировки (всичките му по-близки деца ги спряха, остана сам с непознати му тийнове и възрастни).
Пробвахме да го запишем на спорта, на който ходи най-добрият му приятел. Казва, че не иска и това е. Иска да е волна птичка и всякакви извънкласни дейности ги възприема като допълнителни задължения. На сила хубост не става.

# 194
И аз нямам против съботно-неделни школи, но преподавателят няма възможност. Учителката от занималнята вчера казала, ако може уроците по английски да са от по-късен час. Съгласна съм, че много малко време остава така за занималня, а уроците са много и тя иска да ги подготви както трябва. Ще говоря днес с нея, да видим какво ще решим.
В различни дни са Човекът и природата и Човекът и обществото.
Тази година ми харесва разпределението на часовете. Миналата година имаха дни с много лека програма и такива с много натоварена, не бяха разпределени равномерно предметите в различните дни.

Общи условия

Активация на акаунт