Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Третокласници- 2021/2022

 • 7 396
 • 235
 •   1
Отговори
# 165
 • там където има винаги вятър
 • Мнения: 1 424
ох, аз днес на всяка манджа мерудия, ама 2 лв купони ... не помня от кога не съм виждала.
Преди малко купих по 3,80 Rolling Eyes но то и колко да струват, ако искаме да е хубава храната.

Ами една част поема у-щето/общината, така че ...не струва 2 лева обяда. А сме и провинция Rolling Eyes

# 166
 • София
 • Мнения: 1 444
Извинявам се, ако съм ви обидила, нямах предвид, че хранят децата с боклуци при вас.
Просто си е скъпо, добре, че някъде общините поемат част от храненето.

# 167
 • Мнения: 4 162
Мама Яси, браво на общината.
И ние сме в провинцията, малък град, но няма такива екстри. Едва от тази година няма да има такси в детските градини. Всъщност, възможно е общината да поема част от стойността на купона Thinking. Тази година купонът е 2.50 (ще има супа и основно), миналата година беше 2,20 (основно и десерт). Храната е хубава според моето дете, носят я от Варна.
Днес имаше откриване на учебната година. Децата бяха само на двора. Аз я пуснах сама да отиде и да се прибере (беше със съученичка). Близо сме до училище, а и не пресича много натоварени улици.
Учебниците ще им дадат утре. Стъпаловидно започват занятия, нашите са от 8,10ч. Занималнята ще приключва в 17,30.
Честита нова учебна година! Да е успешна и присъствена! Много здраве на децата и родителите! Децата с лекота да усвояват новите знания!

# 168
 • Мнения: 877
Успешна учебна година на нашите третокласници!
Да сме живи и здрави и те, и ние, и по възможност основно присъствено!
При нас олелията мина, уж само в класната стая, но пред училището голяма емоция, всички се прегръщат, не могат да се разделят. Не знам как се очаква да се спазва дистанция.
Утре се от 8, направо не ми се мисли - бебока се събужда около 6 да яде, после в 7 трябва да будя каката, сънят приключи!

# 169
 • Варна
 • Мнения: 22 772
Като сме почнали 3,50 струват нашите купони за храна Laughing
Голяма лудница пред училище, народ, народ, а уж бяха само 2-4 клас в този диапазон. Пълен ужас, дистанция-Франция. Имаме и първото карантинирано дете, и то нов съученик, изобщо, от утре яко в матрицата... Дано да са здрави.

# 170
 • Където морето целува небето...
 • Мнения: 1 007
Хайде честита да ни е 2021-2022! Да са здрави и да ходят присъствено! От утре на въртележката.
Нашите ще са смесени групи на занималня, та не ми се мисли колко често ще сме в карантина. За едно дете трябва да спират 5 класа, защото тези 5 класа ще са следобед смесени и отиде "балона".
Божеее, ние имаме хранодни от 3,80 до 5,10 лв.  (държавно училище, областен град). Направо ви завиждам за цените в стола.

# 171
 • Мнения: 26
Честита да е на всички новата учебна година! Здрава и присъствена!
Като ви чета цените, направо си завидях за минимума, който ще давам. 10 лв. седмично за джобни. 😁 Той така и не ги харчи, няма намерение. Слагам закуска и вода, обядва вкъщи, не ходи на занималня. И пълни касичката. 😉 Знам, че ще е до време това скатаване, но пък нека се възползвам на макс! 😋

# 172
 • shumen
 • Мнения: 14 865
Честита да е Новата учебна година,здрава и присъствена.
Нашите купони са 2,70-основно и десерт.На училище ще са от 8 сутрин до 18 часа вечерта ще им свършва занималнята.Всеки Понеделник ще имат Час на класа онлайн,но часа е променен и госпожата ще каже допълнително от колко часа,че и тя не беше сигурна снощи на родителската среща.Имат едно преместено момиченце от класа,но донякъде е по добре,че то беше проблемно дете.Учебници,част от тях предложи да стоят в училище класната им,да носят само тетрадки.Ще видим довечера какво ще донесе,че сутринта е много тежка раницата,че и физическо ще носи и шише вода на ден.Досега имаха възможност да си пълнят от еко чешмички,но това лято са ги счупили вандали и сега ще си носи.Събрахме по 5 лева за материали по занимания по интереси,който ходи на Занималня.Разказвателните ще си нося,че там каза ще трябва да им се помага малко,че им е трудно,а моя и Английския,че за сега Събота,но и още веднъж през седмицата ще трябва да ходи на уроци.Втория път го обмислям да е един ден през седмицата на обяд докато са почивка между часовете и занималнята,че кантората където ходи е на 20 метра от училище,но трябва да говоря с учителката кой ден на обяд и дали има удобни часове по това време.

# 173
 • Мнения: 30
Успешна учебна година! Нашият вчерашен ден беше много емоционален. И баткото и  третокласниха са в нови училища. Баткото е осмокласник, а на малкия разформироваха класа, поради пенсиониране на госпожата и използвах случая да сменя училището.
Ще учи първа смяна и след това занималня до 17.30.
Ще се опита да се храни в стол, купони те са 3лв, включва основно, десерт и филия хляб. Заявяват се онлайн.
Ще ходи на английски и футбол. С две думи-лудницата започва.

# 174
 • там където има винаги вятър
 • Мнения: 1 424
Не общината, а училището поемало част от парите за храна - грешката е моя.
В началото на годината дават пари за уч. настоятелство...изглежда от там идват парите. Но тъй като миналата година бяха почти онлайн, и са останали пари - нещо такова, сега още не са давали. Храната е кетъринг/носят я ресторант/ и е основно, десерт, хляб. Менюто е седмично и нашата поне 1 ден в седмицата не се записва - все има нещо което не яде Rolling Eyes От предния ден заявяват кой ще се храни на следващия и дават надписаните на гърба купони на г-жата.

Започват в 8.10 и са до 17.20, което е добре вечер за майка ѝ, че няма да я взема последна. Но пък сутрин ще е първа - ще подрежда стаята Smile

# 175
 • Мнения: 2 421
Нашият клас започва ударно днес със 7 часа. Тази година аз детето не го записах на занималня. Даже още миналата го спрях по средата, че уроците хич не се учат там и после след 6 се гонехме с учебниците 🙄

# 176
 • Мнения: 877
Седем часа не са ли много? Ние ще имаме по шест, а в петък пет.

# 177
 • Мнения: 281
Честита учебна година. Да е здрава и ползотворна.
Обяд ще имат от 1 октомври. Плащахме по 1.60лв. тази година ще видим. Довечера съм на съвет,защото съм в общественият съвет на училището.  Раницата снощи му тежеше,но половината неща ще ги разтовари и остави в училище. Имат нова госпожа по занималня. Ще видим как ще е. Миналогодишната беше перфектна и много готина. Дано и с тази допаднат. Записал се е допълнителна зип сип хореография и футбол.

# 178
 • Мнения: 2 421
Много са 7 часа, но никой не пита.

# 179
 • Където морето целува небето...
 • Мнения: 1 007
Аз малко да отклоня, но на какви извънкласни занимания ходят наборите? Моето е на спорт три пъти седмично от 19 до 20:30 и на школа по математика веднъж седмично - 2 астрономически часа (там обаче дават доста домашни) и се чудя не е ли много. Той иска да  увеличи спорта на 5 пъти седмично, вместо на 3, но ми се струва прекалено натоварено, в предвид, че ходи и на занималня.

Общи условия

Активация на акаунт