Велико Търново - 5

• 29 655
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
soniapro, както Сиска ти е казала, става дума за Биляна. От другите нямам никакви впечатления. А тренировките ни са между 4 и 6, защото тогава са часовете на Биляна. Ако ходите при нея, може да се засичаме  Simple Smile

Сиска, като отворят ще информирам  Simple Smile

# 226
Лъки Ленд е отворен вече. Тази вечер като минавахме покрай него видяхме, че има хора и пише на голяма табела - Отворено.
Утре ще идем да го посетим. Дано наистина да е нещо хубаво.

# 227
  • Велико Търново
Благодаря ти,Летисия! Hug

# 228
Ето и малко повече инфо за ленда.
http://www.borbabg.com/8.htm

# 229
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Трябва да се посети...в четвъртък имам идване към Търново около 13ч и като си свърша работата може и да надникна да видя какво са открили Flutter

# 230
Ходихме вчера до Лъки Ленд с малката.Наистина повече ми хареса от Хипо Ленд,има много играчки, но много се ядосвах на продавачките,които все вървяха след нас и очакваха да ги питаме нещо.От горе на всичко не ти оставят време да рзгледаш играчките, а като забележат, че насочваш погледа си към определена играчка веднага се впускат в обяснения сякаш не можеш сам да прецениш какво гледаш.Ей, това много ме изнерви! #Cussing out
За майките с колички- все още не са пуснали асансьора,така че някоя от продавачките ще ви помага по стълбите да пренасяте бебето и количката и много ще ви се извинява,че няма асаньор все още.А бебешките дрехи,храни и обувки са на 2 етаж.На 3 етаж са сложили 2 надуваеми замъка,няколко коли и колелета.Има и малки маси и столчета,за да се сяда и рисува.2аниматорки забавляват седналите деца за 1 лв на час през седмицата и за 2 лв на час в петък,събота и неделя.Има и DJ, който пуска някаква музика и даже една по-възрастна детегледачка ми се оплака, че много й надувал главата, а аз й подсказах идеята да пуска поне детски песничкиSimple SmileТя ми благодари за предложението и отиде да го помоли за песнички.
След като взехме малко подаръче на щерката ми дадоха карта за 3% намaление за покупка над 30лв.
Можете и вие да споделите впечатленията си от Лъки Ленд.

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 10:13 от Dory_28

# 231
  • Велико Търново
Така и аз да си кажа за Лъки ленд-на мен лично не ми хареса,голяма площ малко стока.Големите плюшени играчки са доста по-скъпи от Хипото,малко разнообразие на пюрета и бебешки храни.Понеже искам да си поръчвам лятна количка те веднага провериха от офиц.вносител колко ще ми струва,какви десени и каго ще ми я доставят-ей това ми направи добро впечатление,за разлика от управителката на Хипо ленд,която ми каза,че офиц.вносител няма да внася до НГ тази марка,което не беше  вярно.Ей,това ми е мнението за двата магазина!

# 232
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Отново искам да благодаря на всички, които ми отговориха на запитванията за пюрета, пелени и координати на хомеопат!
За Лъки Ленд - тъкмо от там се връщам, но не съм очарована. Както Siska79 е писала - голяма площ, малко стока. Цените не погледнах и не мога да кажа дали е скъпоили евтино. Разнообразието е малко - и за храни, и за пюрета, и за колички и т.н. Иначе продавачките се опитаха да са любезни, но на въпроса ми дали предлагат пюрета само от 1 зеленчук, ми бяха предложени всякакви други видове, включително и с месо, само не и еднокомпонентни...

# 233
  • Бургас
Момичета, може ли да ми покажете на картата къде се намира новия МОЛ  Praynig или адрес някакъв.Аз знам,че е в Триъгълника,но как да стигна до него ме интересува.

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f03e6deaef4e035a59b5330c15a89d … x=0&start.y=0

# 234
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=f03e6deaef4e035a59b5330c15a89d … mp;ix=7&iy=13

Надписа Пикадили показва точно къде е МОЛа. Wink

# 235
  • Бургас
Дита мерси   bouquet

# 236
Да ви кажа, че Лъки Ленд и мене доста разочарова. А и малката също.
Очаквах нещо повече за такава голяма площ. Нито дрехите, нито играчките ме впечатлиха. Такива има под път и над път. Хиполенда е на по малка площ ама по ме кефи.
На последният етаж очаквах нещо хубаво, а то пълна боза. Няма никакво заведение както пишеше в статията във вестник Борба. Голямо, а празно помещение.....
Все пак купих на Бети някой неща и ми дадоха отстъпка и карта за бъдещи такива  Simple Smile

# 237
По повод Лъки Ленд да се изкажа и аз.
Снощи ходихме-също не съм очарована кой знае колко.
Наистина огромно нещо,но празно.Може би защото е все още ново ли,незнам,но не беше заредено с много стока.
Летисия е права,че нещата ги има и по др. магазини.Продавачките наистина са доста досадни,и постоянно кръжат около тебе.
Кафе наистина няма,и ако реша да заведа малката за малко аз къде ще седна?Или ще стърча отпред да пуша на паркинга...
Детският кът позволява да се напълни с още много съоръжения,а тези измислени диджеи и танцьорката хич не ми се вместваха в представите за детски кът.А теракота как се пързаля-че те децата ще се изпотрепят там бе.
Като цяло ми изглеждаше като нещо недовършено,така че да се надяваме,че ще го дооформят малко занапред.А иначе идеята е много добра(предполагам и парите му също Joy)

# 238
Здравейте мамчета, имам една молба. Някой може ли да ми даде координати на агенция или лице, които предлагат човек, преоблечен като Дядо Коледа, който може да се наеме за празниците.

# 239
Здравейте мамчета, имам една молба. Някой може ли да ми даде координати на агенция или лице, които предлагат човек, преоблечен като Дядо Коледа, който може да се наеме за празниците.
Питай в Джамбалая.Онзи ден бяха изкарали пред магазина един такъв и може да ти предложат нещо от там.Те нали се занимават и с организиране на рожд.дни,така че дано ти свършат работа.
А иначе незнам за клоуна Веско дали се облича като дядо Коледа?!?Само че в момента не мога да ти дам координатите му.Ако искаш ще питам и ще ти пиша на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт