КАУФЛАНД - тема 49

• 70 720
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
Нарочно загледах зехтинчетата на калиакра....

Само за уточнение - това не са "зехтинчета", а олио. Да, първа преса, но олио.

# 106
и така да е, друга ми беше  мисълта

# 107
Преди няколко месеца имаше онлайн брошура само за био неща. Тази допълнителна брошура тази седмица я видях само тук. Хартиена не съм виждала нито в пощата, нито в магазина.

# 108
Хриси и при нас е така, предишната двуседмична брошура я имахме в хартиен вариант, но е тъпо когато служител не знае за това.

# 109
  • Пловдив
Здравейте.Някой има ли този сандвич-тостер 3 в 1 на Switch on/ Чудя му се,но не знам дали е хубав.

# 110
Ама какво има да се чудите толкова при положение, че можете да върнете стоката без проблем. А пък за марки на Кауфланд изобщо дори няма да ви занимават със сервизи и няма никакви ограничения за връщането.

# 111
  • shumen
Да,този е тостера за две филийки,който изгоря от едно ползване.Майка ми има такъв и доста правим филии на него,но аз си купих същия и изгоря от едно ползване.Върнах им го без проблем.

# 112
Пробвах касите на самообслужване, бързо, чисто...не ти бутат стоките. Sunglasses

# 113
Ох днес така се посмяхме със служителката на каса.
Чакам аз на бързата каса и пред мен семейство, което имаше доста над 6 артикула.
И служителката им казва "да знаете, че касата е бърза и за покупки до 6броя общо."
И те : "да, да знаем. Вчера ни казаха" Joy
Не е лесно да си прост...

# 114
Някой има ли мнение за дървената градинска пейка от Кауфланд? Чудя й се от няколко дена. Благодаря!

# 115
Ох днес така се посмяхме със служителката на каса.
Чакам аз на бързата каса и пред мен семейство, което имаше доста над 6 артикула.
И служителката им казва "да знаете, че касата е бърза и за покупки до 6броя общо."
И те : "да, да знаем. Вчера ни казаха" Joy
Не е лесно да си прост...
Не са прости,нахални са.

# 116
Поне да си бяха замълчали

# 117
  • София
Днес ми скъсаха нервичките в една др верига.... Няма да казвам коя е, но ми се е случвало и в К
2 работещи каси, по 10 човека на  всяка и аз с една жена с дете в количка последни зад нас 2 млади девойки, отварят 3 каса и хоп нашите веднага бързат да се наредят.... Е как поне Касиерката не забеляза и не каза нищо бе!
Гледаше какво става и нищо не каза.....
Бременна в 6м(аз)и жена с малко дете сме чакащи..... Още много малко ми трябва да спра с въпросната верига!
Има ли от течния шоколад?

# 118
  • оттам, откъдето започва България
Знам, че е извън темата, но тази верига ми прилича на:
Скрит текст:
Била. Поне на мен така ми се е случвало там. Simple Smile

# 119
Пазарувала съм във всички големи вериги магазини, както бременна, така и с малко понякога ревящо бебе в количка и абсолютно никой нито клиент, нито персонал се е съобразил. Честно казано не съм и очаквала.

Общи условия

Активация на акаунт