КАУФЛАНД - тема 49

• 70 726
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Зависи от хората на които попаднете .
Но не осъждайте служител . Той трябва да е максимално неутрален.

# 121
Разбира се. Според мен от персонала са се нагледали на толкова простотии на работата си, че подобни случки грам не им правят впечатление, а и биха си спестили всякакъв повод за караница с клиенти, защото със сигурност има индивиди, които силно ще се засегнат от подобна забележка, макар и културно направена.

# 122
Знам, че е извън темата, но тази верига ми прилича на:
Скрит текст:
Била. Поне на мен така ми се е случвало там. Simple Smile

Като ги спомена, се зачудих що няма тема за тях Rolling Eyes...а имам доста пиша по техен адрес Smiling Imp

# 123
Като ги спомена, се зачудих що няма тема за тях Rolling Eyes...а имам доста пиша по техен адрес Smiling Imp
Заповядай: https://m.bg-mamma.com/?topic=1295222. Simple Smile Не е отделно само за тях, но влизай да храниш. Smiley

# 124
Искам да похваля акациевия мед на "Брей". Ароматен и пари на гърлото, както трябва да прави хубав мед. Не съм голям специалист, обаче го предпочитам пред някой неизвестен купен онлайн.

# 125
В Кауфланд има ли филтри за вода на Аквафор в постоянен асортимент и на каква цена горе -долу

# 126
Не мога да си представя как касиерката пренарежда опашката в магазина.
Всъщност, мога, един охранител веднъж доведе една жена с малко дете преди мен. Почувствах се ужасно глупаво. Ако имах очи на гърба си да видя, че зад мен се е наредила майка с дете или пък ако самата тя беше помолила, бих я пуснала.
От друга страна, имах само една мрежа с авокадо, толкова ли пък щеше да е страшно да изчака минута-две?

И докато сме на темата, тази вечер в нашия филиал семейна двойка спокойно си разглеждаше текстила от промоционалните кошчета, докато двегодишното в количката се дереше като за последно. Родителите хич не се и трогнаха, а малкото пищя, докато не излязоха. То, хубаво, че техните нерви са от корабни въжета, ама моите не са, хеле пък след цял ден на работа.

# 127
  • Пловдив
В Кауфланд има ли филтри за вода на Аквафор в постоянен асортимент и на каква цена горе -долу
има, в постоянния...май 10 и нагоре лева.

# 128
Събраха ми очите на касите за самообслужване. То контролни везни, то сканиране на бележки, че да излезеш...

# 129
  • там където има винаги вятър
Конти, днес върнах купените от вчера сутиени. Нямаше никакъв проблем, не съм от София.

Хм, какви са тия каси на самообслужване Thinking

Абе, харесвам си го Кауфланд и на последък с това раб. време си е супер. Имам време да пазарувам и да отида на време на работа. А отсреща комшиите им/Л.... / отварят в 8 часа, ами да си отварят по обяд ако искат, отдавна са ме изгубили като клиент Rolling Eyes

# 130
И аз съм връщала бански.
Не е имало проблем.

# 131
Заредих потници за голямото дете. Много ми харесват! Хубави са. Хем ластични , хем стоят по тялото. Повече ми харесват от тези на Лидл. И сандали му взех, дано са му удобни.

# 132
Не знам защо реших, че това нещо ще развърта буркани и ще е по-удобно от ръката.

Почувствах се като негъра, който разбива хакове, във фейса постоянно го въртят. Ами по-бързо и лесно е с ръката отколкото с него, докато го наглася, оказа се и, че за стандартните капачки е малко.

# 133
dani-ela-80, имам такова, но от конкуренцията. Smiley
Скрит текст:
От Лидл.
На мен ми е доста удобно, а на ръка не ми стига силата по принцип. С него успявам. Simple Smile Най-големият диаметър на твоето обаче изглежда доста малък наистина. И е странно закривено накрая... Та мисълта ми е, че вероятно зависи и как е направено.

П.П. Намерих снимка на моето, различно е на вид и има едни напречни "чертички" в заоблената част, за да не се хлъзга.

Скрит текст:

# 134
7.5см е диаметъра на голямото.

Общи условия

Активация на акаунт