КАУФЛАНД - тема 49

• 70 806
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Моята е от магазин тип левче.

# 151
Точно. Също и в магазини с битови стоки по пазарите, примерно на Красно село (за София).

# 152
Това с лъжицата съм го виждала у хора, които нямат отварачка. За обикновените капачки.
Ние, както казах, не затваряме буркани, купуваме готови, с винтови капачки.
Не знам дали ще стане с лъжица, но при наличие на отварачка, не мисля и да пробвам.

# 153
При винтовите по принцип става с лъжица, но зависи от обратната страна на лъжицата. Някои са дебелички и не се получава много удобно подпъхването и повдигането.
А обикновените никога не съм успявала с лъжица да отворя. Хич не съм сръчна явно, така като ви чета. Grinning

# 154
Имам две отварачки,но с лъжица ми е по-лесно,пък и аз не ползвам нито бурканите,нито капачките после,направо ги изхвърлям.

# 155
Какво се случи с Кауфланд?
Дали вече всички разбраха как се отварят буркани с лъжица или отварачка?

# 156
Дали вече всички разбраха как се отварят буркани с лъжица или отварачка?

Аз пък ги отварям почуквайки капачката в плота или с дъската за хляб Laughing

# 157
Еее, дискусията тръгна от отварачките в Кауфланд.
Преди да сменя балатума в кухната, отварях, като удрях в пода. В масата не, доста здраво трябва да треснеш буркана, пък и капачките се деформираха. А и на комшиите тропаш.
С отварачката е много по-удобно. Не обичам какви ли не джаджи в кухнята, но точно тази ми е много полезна.

# 158
Ей, много хубави да дали взех на Дечко днес. Изглеждат удобни. Дано издържат едно лято

# 159
# 160
Точно Wink Сандали Wink

# 161
# 162
Има и 50% намалени нехранителни неща ама гледах една част в приложението

# 163
Ето:
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_leaflet2_7800_BG26/view/flyer/page/1
Ще има от новият модел мазни тавички на Брио 😎

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 07:27 от Lemy

# 164
Споделете нещо за стъклените кани. Водата ни е адски варовита и очаквам да е грозна картинка. Трудно ли се поддържат? Имам метална - отвън я мия, отвътре преварявам с оцет. Но на стъклото всичко ще личи.

Общи условия

Активация на акаунт