КАУФЛАНД - тема 49

• 70 818
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Бланширани картофи и извара, само това си харесах. Срамота! Нищо интересно. Може и една саксия за орхидея да си взема.

# 166
Късоплодни краставици, крушки, мишка, мента Simple Smile

# 167
Това онази прахосмукачка ли е, дето много се харесва?

# 168
Мда , това и на мен ми грабна окото
Само такова си нямам на склад .

# 169
А мнение за куфарите от последната страница, тъкмо ни трябва нов и се зачудих.... Мисля че това е тяхната марка и ме интересува как ще е качеството, защото цената определено е добра.

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 12:50 от dolore

# 170
Имате ли Лавандулата?
Има я тази седмица и другата - по различна.

# 171
Да се похваля, че моята сутиенна сага приключи благополучно днес. Много благодаря на всички, които се включихте със съвет и ме окуражихте да не оставям нещата така! Hug Специални благодарности на момичетата, които препоръчаха да им пиша в Месинджър! Чрез контактната форма не ме отразиха, но в Месинджър бяха бързи, любезни, отзивчиви и много мили. Много съм доволна от тях и ще потърся начин да ги похваля някъде. Simple Smile

Реших, че като ми се получи успешно връщането на парите, е редно да вляза да пазарувам с тях, да се наградя един вид... и оставих 100 лева. JoyFlushedBowtie (Ако някой се чуди, сутиенът не струваше 100 лева в никакъв случай, а доста пъти по-малко. Joy)

Взех си от цветоулавящите кърпички за пране няколко опаковки. От тези съм много доволна, а редовната им цена ми идва висока. В Кауфланд съм ги купувала няколко пъти на промоция 2 за 1, но от месеци не бях ги виждала намалени никъде и се възползвах. Сега имам да пера години наред спокойно. Smiley

Взех си и от дамските пижамки. Цената е чудесна, а и материята ми хареса. Много се чудих на нощничките, но имат допълнителен плат на бюста и на плешките, явно за да не прозират. Струва ми се, че ще ми е горещо така. Гледах гащеризоните от вискоза и лен. Хубави са, но аз съм ниска и вероятно ще ми се влачат...

Благодаря и на милата дама, която качи снимка на техните "котешки езичета". Hug Купих си и ще ги пробвам по-късно със сладолед. Heart Eyes

Листерин, Дав, боя за коса също грабнах. Изгодни са. Масло, маслинки и имаше и още неща май, но общо-взето се въртя все около промоционални покупки аз там. Simple Smile

Благодаря за новите брошури. Отивам да разглеждам колко пари ще ми трябват другата седмица. Joy

Рапорт даден. Smiley Благодарско още веднъж! Hug

# 172
Конти, и аз все така правя, когато връщам нещо. Влизам после в магазина и най-малко удвоявам сумата.

# 173
Ето:
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_leaflet2_7800_BG26/view/flyer/page/1
Ще има от новият модел мазни тавички на Брио 😎

Да, новия модел, който май е на мястото на Металика, то и цялата страница е съчетана и с продукти на металика. Май ще отнеса една правоъгълна тавичка.

# 174
Аз имам един уок - керамичен бял на Брио . Вече на 7 години някъде и съм много доволна.
Имам и бял тиган на Кауфландската там марка и е пълен боклук - залепва и само така стои . И двата са купувани преди 7 години може би

# 175
  • Варна
Пак тигани Stuck Out Tongue Winking Eye

Продължавам да се чудя за уок тиган.
Който има такъв, какво приготвяте в него?

# 176
Миш-маш,дроб по селски и други от сорта.

# 177
Пак тигани Stuck Out Tongue Winking Eye

Продължавам да се чудя за уок тиган.
Който има такъв, какво приготвяте в него?

Ако искаш и супа може да си свариш. За каквото решиш за това ползваш - ако се маха дръжката и във фурната бих го сложила

# 178
  • София
Последно тази серия тигани на Брио,  Мока марбъл добра ли е или все още нямаме отзиви?

Някой пита за куфарите... Тези дни гледах куфарите на варненската фирма Гранд гепард https://grand-ghepard.com/. Купих си един, този, но в зелено но още не е изпробван. Цените са сходни, а ми се струват много по-хубави от тези в Кауфланд. Имах от тях кожено портмоне и дамска чанта. Доста издържливи. Лошото е, че имат магазини само във Варна, но може да се поръча.

# 179
Последно тази серия тигани на Брио,  Мока марбъл добра ли е или все още нямаме отзиви?

Същата е като серията Металика, а тя беше най-хвалена в темата.

Общи условия

Активация на акаунт