КАУФЛАНД - тема 49

• 70 541
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Чушки могат да се пекат и в тава във фурната, но аз лично не съм правила. Дори имаше метод - да се окачат с кламери да висят на решетката и така се събират много.
ММ пече в троен чушкопек по хлад....сипва си ракия и си размишлява (по негови думи). Тази година още не е, то и хлад няма...

# 676
Жената, според мен ще е слаба за да печеш чушки за зимнина. Те трябва да са на много силен огън, да се препърли люспата, но да не сготви отвътре самата чушка.
Аз ги пека в моята, но тя е силна, на инфрачервения нагревател.

# 677
Eстествено, че не могат, но днес във фурничката  например правих чушки с яйце и сирене.

# 678
  • София/Испания
Благодаря на всички!Просто исках да си пека няколко чушки за салата.В парти грила ставаше добре,но го подарих на нуждаещ се,преди 2 години.Ще си купя друг.Flowers Four Leaf Clover

# 679
  • софия
Чушки пека на котлона.
Вкъщи имам парти грил, който купих специално, за да правя принцеси, пека кренвирши и подобни за бъро хранене. Голяма грешка. Същите неща стават и във фурната на горен реотан. Когато ми се развали парти грила няма да купувам нов.

# 680
  • София/Испания
zvanche,моята печка е с индукционни котлони,ще пробвам във фурната на горен реотан,благодаря!

# 681
На мен фурната ми загрява много по-бавно от парти грил. Разходът на Е също е различен. Все пак фурната е огромна. Аз имам нужда от нова решетка за парти грила. Май не се продава. Накрая ще купя нов.

# 682
  • София
На мен фурната ми загрява много по-бавно от парти грил. Разходът на Е също е различен. Все пак фурната е огромна. Аз имам нужда от нова решетка за парти грила. Май не се продава. Накрая ще купя нов.
Една идея, за временно закрепване на положението:
Скрит текст:

# 683
ccvet, може ли да споделиш, дали при твоят кауфландски индукционен котлон, се случва подобно нещо( копирах го от Лидълската тема, дано авторката няма против):
Скрит текст:
"Ами като достигне зададената температура и се изключва, при което температурата на готвене рязко пада, защото на индукционните котлони не им се загрява плочата, а работят на друг принцип. За варене не е такъв проблем, обаче при пържене е много изнервящо. Тъкмо се е загряло добре олиото и изведнъж - котлонът спира. Естествено, след малко пак се включва, обаче през това време олиото направо изстива и храната почва да поема много мазнина. Съответно, за да скъся това време - вдигам тигана, изключвам котлона и пак го включвам, и така много пъти. При обикновените и стъклокерамичните котлони пак периодично се включва и изключва нагревателят, обаче  плочата е нагрята и не прекъсва толкова рязко подаването на топлина към тигана. Не знам с другите марки индукционни котлони как е, аз след лидълския се отказах да ползвам повече такива, но предполагам, че при тях по-плавно се регулира температурата, защото не съм чувала подобни оплаквания."

# 684
Някой би ли ми казал какъв е размера на платнените кауфландски чанти?

# 685
Дължина - 50см., височина - 37см. дъното е широко 15см..

# 686
Благодаря Simple Smile
А каква е цената и имали по-големи?
Или дали има някакви по-големи хартиени торбички?

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 18:34 от fsyyy

# 687
Леми старият ми беше лидълски и се държеше точно както е описано.На сегашният кауфландски само ме дразни , че постоянно трябва да го изключвам от контакта защото издава един жужукащ звук. Мисля , че за целта за която ти е нужен ще ти върши чудесна работа- чета и Лидл темата.

# 688
Благодаря ти!

# 689
Благодаря Simple Smile
А каква е цената и имали по-големи?
Или дали има някакви по-големи хартиени торбички?
Не помня каква е цената. Има още едни торби за многократна употреба, те са много по-големи. Хартиени торбички има не зная колко са големи, но със сигурност са по-малки от червените.

Общи условия

Активация на акаунт