КАУФЛАНД - тема 49

• 70 554
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Имаше зад нас една жена. Как пък не видя, че нещо е останало. Пфу.

Сигурно са видели и тя, и касиерката.

Сигурно.
Касиерката иначе беше страшно любезна. И в Пепко после влизах, в една сграда са. И там бях обслужена чудесно. Похвалвам ги и двете.

# 706
  • София
Щом я няма в касовата бележка значи не си ощетена. Няма ядове, друг път ще купиш забравеното.

# 707
  • Русе
Само диня и моркови си харесах. Нищо друго.

# 708
Някой има ли тази прахосмукачка и дали върши добра работа?

# 709
Щом я няма в касовата бележка значи не си ощетена. Няма ядове, друг път ще купиш забравеното.

А, нищо не съм казала. Просто ми трябваха таблетките. Ние сме си виновни, че не сме гледали. Околните не са ни длъжни, въпрос на човещина е. Касиерката да речем е била заета да обслужва след нас и е решила, че ще се върнем. Пък ние бяхме взели доста неща и аз се шмугнах в Пепко, а мъжете отидоха да разтоварват. И аз да бях, едва ли щях да забележа кое е там, кое го няма.
От шкафчетата за баня взехме високото. Симпатично е. Явно ремонт на банята няма да видя скоро, поне да освежа малко обстановката.

# 710
  • СОФИЯ
Някой има ли тази прахосмукачка и дали върши добра работа?

Преди 2 г. купих за къща в провинцията. Изобщо не смуче и е много шумна. Върнах я.

# 711
  • София
Снощи грабнах кутия с таблетки за миялна, и доста други боклуци. Днес я търся въпросната кутия, няма я. Мислех, че е останала в колата, и там не. И на касовата бележка я няма, което е по-интересното, защото накрая се сетих да погледна и там. Имаше зад нас една жена. Как пък не видя, че нещо е останало. Пфу.
От новата брошура нищо интересно за мен.
Аз пък имах подобен случай и като с е прибрах търся търся и няма!
След известно време се оказа че точно това нещо е било ок и доста се оплакаха.... И вече в такива случай не се ядосвам а си казвам че не е за мен!

# 712
# 713
  • София
Нагледала съм се на скарата.... Дали е добра?

# 714
  • Русе
От тук ще си взема флашка и тава от апкопал. От кога я чакам. Скоро такъв размер не бяха пускали, само 26 сантиметрови.

# 715
Вики, печеш ли в тавата, как е в сравнение с другите тави?

# 716
  • София
Здравейте, Имате ли отзиви за парочистачката Ayco на първа страница на брошурата 50%?

# 717
Най- вероятно жената след вас има в бележката си таблетки за съдомиялна Wink
Аз минах на праха за миялна от ДМ.

# 718
  • Русе
Вики, печеш ли в тавата, как е в сравнение с другите тави?
Оо, да. Много съм доволна. Нищо не залепва. Баница, чушки със сирене...

# 719
Нагледала съм се на скарата.... Дали е добра?
Имаме и двете скари- ок са , ползваме и двете- на мен се пада само чистенето:confounded:, иначе пушачите ги обслужват . Използваме ги за месо и за зеленчуци, като тефлоновата зимата навън не я харесват за ползване , че е по-  слаба.

Общи условия

Активация на акаунт