КАУФЛАНД - тема 49

• 70 537
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
В брошурата за следващата седмица има Мултикукър  Crown за 79,95 лв. Някоя от Вас може ли да сподели мнение?

# 691
Брошурата излиза утре. Наистина ли мислиш, че можем да ти дадем мнение за нещо, което още не сме видели?

# 692
Брошурата излиза утре. Наистина ли мислиш, че можем да ти дадем мнение за нещо, което още не сме видели?
Ами, ако аз съм видяла брошурата, шансът и други да знаят какво има в нея, е голям или греша? Само отбелязвам, освен онлайн има и от старите брошури, такива едни, като списанията от едно време. Сещате ли се? Както и да е. Ако някой е видял и има такъв Мултикукър ще съм благодарна да сподели. Иначе, от Вашия пост изглежда, че виждам в бъдещето 🤔

# 693
И аше качена страницата от брошурата още я сряда в приложението

# 694
  • На изток от Ада
И аше качена страницата от брошурата още я сряда в приложението
Аз не виждам мултикукър на Crown.

# 695
И аз не виждам подобно нещо, има фритюрник за 75лв https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmitsa.html

# 696
Аз пък виждам Еър фрайър на Crown Simple Smile Сори, ама фритюрникът го свъзвам с много мазнина, т.е. пълна противоположност на Еър фрайър.

# 697
Явно за всеки град е различно.

# 698
В брошурата пише, че офертата е само за събота. Пропуснах да го напиша.

# 699
  • На изток от Ада
Питай тук https://m.bg-mamma.com/?topic=1299971.new#New в темата за кукърите.

# 700
Фритюрник с горещ въздух = еър фрайър (фраер). Simple Smile Еднаква би трябвало да е страницата.

# 701
# 702
Миналата седмица имаше на промоция един сладолед Copa dela Maga. Някой опита ли го, да сподели отзиви.

# 703
Снощи грабнах кутия с таблетки за миялна, и доста други боклуци. Днес я търся въпросната кутия, няма я. Мислех, че е останала в колата, и там не. И на касовата бележка я няма, което е по-интересното, защото накрая се сетих да погледна и там. Имаше зад нас една жена. Как пък не видя, че нещо е останало. Пфу.
От новата брошура нищо интересно за мен.

# 704
Имаше зад нас една жена. Как пък не видя, че нещо е останало. Пфу.

Сигурно са видели и тя, и касиерката.

Общи условия

Активация на акаунт