КАУФЛАНД - тема 49

• 70 837
  • 771
  •   2
Отговори
# 195
Кауфланд дават на Информация червени жетончета, които заместват стотинките за количките. Явно проблемът с кражбата на монети не е единичен случай. На мен в Била преди години ми откраднаха цялата количка (празна), за да я върнат на входа и вземат монетата от нея.

# 196
И на мен са ми вземали количката. Празна.

# 197
Жетони ползвам от години.
Просто ми стана интересно как са извадили монетата?

# 198
  • Русе
Жетони ползвам от години.
С ММ тъкмо коментираме. Според него някой ходи с накрайник, свален от някоя количка и си обира монети.

# 199

Е как?Като я върнат при останалите Simple Smile

# 200
Охраната ги откчва с плосък гаечен ключ

# 201

То така всеки знае.
Нали в магазина е извадена, не навън.
Не разбрах цялата количка да е взета, а само парите.

# 202
И докато пазаруваме в магазина, някой беше гепил 20-те стотинки от количката. 🥴
Как, Леми?
И мм това се зачуди.
Монетата я е взел някой, докато сме вътре в магазина и пазаруваме, количката от време на време сме я оставяли без надзор.
Като излязохме на паркинга, свалихме багажа, и мм отиде да я закачи при останалите колички, е видял, че ги няма стотинките.
Пробвах новият тиган, ами доволна съм, и формата му много ми харесва. Заоблен е и няма отчетлив ръб при дъното.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 22:07 от Lemy

# 203

То така всеки знае.
Нали в магазина е извадена, не навън.
Не разбрах цялата количка да е взета, а само парите.

Пропуснала съм др. коментар с липсващите монети..само тоз съм отразила Sweat Smile

# 204
Аз пък днес нацелих натокана мацка, която невъзмутимо се гримираше в секцията с козметиката. Слага си молив за устни, примлясква доволно, пак слага молив... отврат.

Иначе идвам да похваля сладоледа на K-Classic с банан и парченца бадеми. Не е с най-чудесния състав, но на вкус много ни хареса, кремав и маслен. С малко шоколадови бисквити и кленов сироп стана страхотен десерт.

# 205
Аз пък днес нацелих натокана мацка, която невъзмутимо се гримираше в секцията с козметиката. Слага си молив за устни, примлясква доволно, пак слага молив... отврат.
Скрит текст:
Виждала съм празна единична опаковка от презерватив на земята под рафтовете с тях в Кауфланд. Вече нищо не може да ме учуди. Close

# 206
Ама голям фурор беше, че махаме дръжките на доматите.Sunglasses

# 207
Харесах си от брошурата с нехранителните едни платинени обувки, сиви и черни имаше по 16,99 нещо такова, но вчера като минах през кауфланд не ги намерих.. Бързах и не попитах служител въобще имали ли са или просто са свършили. Вие видяхте ли  такива?
За доматите - правят ми дупки тези дръжки. Особено ако торбата с домати се носи от някой като мъжа ми и сина ми. На нараненото място почва да подгнива. Аз не махам дръжките но виждам какво се случва. Никога обаче на чери домати. Основно на домати на клонка.
.

# 208
Аз друго гениално нещо видях в Кауфланд. От кутиите с адаптирано мляко, взет единия пакет. Те нали са в повечето случаи 2 по 40ч гр. Те отворили, извадили едната .

# 209
Ей заради такива изстъпления на касата един път ми отвориха кутията с паста за зъби/ боя за коса (не си спомням точно какво, но не беше от залепените кутии) да видят дали няма нещо друго вътре.

Общи условия

Активация на акаунт