КАУФЛАНД - тема 49

• 70 662
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Явно пазаруваш от кофти филиал(и), където не са чували за добро съхранение. Месото на Коко рико, което ние сме взимали, винаги е било перфектно и на вкус като пасищни пилета.

# 571
  • София
Смея се на това че получавали маринованото месо готово!

# 572
Трябва да вярвам на теб или на очите си? Виждала съм сутрин как от палет служители свалят картонени касетки, в които има торби с мариновано месо, след което го изсипват във витрината.

# 573
  • София
Смея се на това че получавали маринованото месо готово!
Защо? Може да нямат практиката ТЕ да го мариноват, както напр. не мелят месо

# 574
На витрина в Кауфланд само продават. Не транжират, не разфасоват, не мариноват, не въртят кебапчета и кюфтета, не пълнят чушки, не пържат картофени кюфтета, не бият хайвер, не дробят салати. Всичко идва от Централен склад в готов вид.

# 575
Тази година няма из магазините промоция на Нескафе с машинка за фрапе,нали?Срещали ли сте някъде?

# 576
  • Пеликания
Миналата седмица имаше ел. машинка за фрапе, тази на Нескафе ми се счупи за месец ползване.
Но да, не са пускали тази година.

# 577
Имаше преди месец може би комплекти и с машинка и такива с чаша. Обаче май бяха в Лидл. Моята след 2 ползвания и то за секунди и сдаде багажа.

# 578
На мен ми трябва хубава и на батерии,а не знам от къде да купя свястна.Помня,че се хвалеше тази от кутиите на Нескафе.
Преди години бях взела една за 5лв много хубава от един магазин за лев,чак си имаше и гаранция,но племенника е счупи и оттогава търся.

# 579
Чела съм добри отзиви за тази на Икеа, както и за машинката на някоя от лидълските марки, която била супер мощна, но тази година не са ги пускали.

# 580
Моята е на Нескафе от миналата година и работи. Смених батериите и направо ще хвръкна с нея като завърти.

# 581
  • София
Трябва да вярвам на теб или на очите си? Виждала съм сутрин как от палет служители свалят картонени касетки, в които има торби с мариновано месо, след което го изсипват във витрината.
И мислиш че така го получават?!
Още им вярвай на това което виждаш..... Не ти давам пари за да вярваш на мен!

# 582
Синът ми работи в Кауфланд. Вярвам на него и на това, което съм виждала. Точно там никой нищо не маринова. В някакви цехове - да, във филиалите - не.

# 583
Тези цехове не са ли на Кауфланд? Изтеглят развалящото се месо, мариноват и го връщат за продажба и то оскъпено заради маринатата.

# 584
  • София
Синът ми работи в Кауфланд. Вярвам на него и на това, което съм виждала. Точно там никой нищо не маринова. В някакви цехове - да, във филиалите - не.
Тогава кажи защо каймата за някви си 6лв кепнеше?
Защо пускат пилешки бутчета на по 2,3 лв?!

Общи условия

Активация на акаунт