Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 73 010
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Според мен Задължително ПИД на ембриона! Стискам палци!

# 481
Момичета, може ли някой, който е правил ПИД в Биотекском, да разкаже? Как процедирахте - ходихте за пункцията и след това втори път за ЗЕТ ли? Колко време отнема да излязат резултатите? Колко струва?
Благодаря предварително!

# 482
Аз питах Виктория от втория опит можем ли да направим ПИД на 2 ембриона и да ги оставим за по нататък евентуално за ЗЕТ,  а  другите  да направим свеж трансфер  и чакам отговор. Знам от приятелка, че са и казали че ако останат ембриони да се замразят  за 1 година  е 300€.

# 483
Питала съм Виктория, за ПИД на ембрион се доплаща  500 евро.

# 484
500 евро за един ембрион ли?
И знаете ли, колко време след това може да се направи ЗЕТ?

Питала съм Виктория, за ПИД на ембрион се доплаща  500 евро.

# 485
  • Милано
Стелана, ние върнахме 3 ембриона и на 44г родих близнаците. Бременността ми премина без абсолютно никакви проблеми, напук хилядите ми притеснения Simple Smile
Не че няма и други случаи, и всички са имали моя късмет, но това не зависи толкова от годините ни, или близнаци или едно бебче.
За съжаление няма как да знаем предварително, но трябва да мислим позитивно Simple Smile
K. Lera, успех!
Поздрави на Киев 365, прекрасни спомени имам, чак ми се идва пак Simple Smile
Ние ходихме и в зоопарка, с градския транспотр не беше далече
Благодаря сърдечно😘Вливки Биовен не ми предложиха,също и лепило...Дано Бог е с нас!Видях кола с Бг регистрация в Киев 365....ще се радвам да се запознаем 🤗

# 486
Да, 500 евро на ембрион, доколкото съм запозната изчакват да се излюпи ембриона  и това може да отнеме около 10 дни, но не съм сигурна. Така или иначе във вашия случай мисля че си заслужава да се направи, за да се елиминира възможността за генетично увреден ембрион било то поради евентуален мъжки фактор, било то поради евент проблем в донорската яйцеклетка.

# 487
Момичета, как протича първия преглед? Колко дни трябва да сме там, как точно ще мине? След колко време може да се действа и избор на донор на първата среща ли се случва? Кога е следващото ходене и необходима ли е синхронизация на цикъла, не правят ЗЕТ трансфер? Благодаря много!

# 488
Момичета, как протича първия преглед? Колко дни трябва да сме там, как точно ще мине? След колко време може да се действа и избор на донор на първата среща ли се случва? Кога е следващото ходене и необходима ли е синхронизация на цикъла, не правят ЗЕТ трансфер? Благодаря много!
Първото ходене е за 2 дни (1 ден изследвания и 1 ден консултация). При първото ходене се насочвате и към кой пакет желаете. Там може да сте 2-3-4 дни, но реално само два дни ви искат в клиниката. След това може да действате още на следващия месец, а донор си избирате като се приберете вкъщи след първото ходене и заплащане на капаро, тогава ви предоставят достъп до базата им данни и започва голямото избиране. В повечето случаи правят синхронизация на циклите, само когато има ЗЕТ не правят, но това се случва изключително рядко. Ако някой се сеща нещо допълнително да добави...

# 489
Първото ходене е за 2 дни (1 ден изследвания и 1 ден консултация). При първото ходене се насочвате и към кой пакет желаете. Там може да сте 2-3-4 дни, но реално само два дни ви искат в клиниката. След това може да действате още на следващия месец, а донор си избирате като се приберете вкъщи след първото ходене и заплащане на капаро, тогава ви предоставят достъп до базата им данни и започва голямото избиране. В повечето случаи правят синхронизация на циклите, само когато има ЗЕТ не правят, но това се случва изключително рядко. Ако някой се сеща нещо допълнително да добави...

Благодаря много за информацията! Какви лекарства включва синхронизацията, за първи път чувам такова нещо. Вярно ли е, че при неуспешна процедура се връща сумата или част от нея?
Радвам се много, че и това е вариант след толкова предишни неуспехи…

# 490
Синхронизацията представлява блокираща инжекция, с която вече след като си я сложиш от клиниката започват да контролират процеса - пункция и трансфер. Връщат парите само, ако сте си платили пакета от 5 опита, при другите пакети не връщат...

# 491
Здравейте. Има ли значение на кой ден от цикъла ще е първоначалния преглед? Бях го изчислила да е след овулацията, но ми подрани и сигурно ще съм в цикъл при първоначалния преглед, а и билетите ни вече са купени😞.

# 492
Няма значение на кой ден ще сте от цикъла. Мен въобще не са ме питали.

# 493
Здравейте! Колко време чакате след като изпратите документите, да ви определят дати за първоначалния преглед? И горе-долу колко време има за организиране на пътуването?

# 494
Синхронизацията представлява блокираща инжекция, с която вече след като си я сложиш от клиниката започват да контролират процеса - пункция и трансфер. Връщат парите само, ако сте си платили пакета от 5 опита, при другите пакети не връщат...

Само да попитам на някой от групата има ли с 5 опита и да са възстановили сума? Питането ми е защото аз съм пред дилема дали за 2 опита или за 5 да платя!

Общи условия

Активация на акаунт