Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 72 898
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Здравеите.
В саита на клиниката също има подробна информация за пътуващите пациенти...    https://visitukraine.today/ 

# 76
Носете си там евро или долари. Обменни бюра има много, във всеки хранителен магазин буквално.
Може да сменяте по малко, когато ви трябват. Цените са като в България. Паспорти при обмяната не искат.

другото важно да знаете е предплатените карти за интернет и телефон са много евтини
6 -10 лв. Напълно достатъчно за 10 дни . Във входа на хранителните магазини има сергия за телефонни аксесоари и там се продават. Много е добър интернета.

За пътуването по града ползвахме повечето време такси от платформата.
BOLD
има Uber  и Uklon - но не сме ги ползвали

Необходимо ви е да си качите приложение. Много е френдли. показва къде сте- пишете къде искате да отидете и ви предлага коли и цена. плаща се каквото пише предварително. Не е евтино - в сравнение с градския транспорт, но е много удобно 15 лв-20лв  в посока нещо такова. Разстоянията са огромни  а задръстванията постоянни.

Ако имате други въпроси питайте.

Привет, момичета,
Чета в сайта на Украйнското правителство изискванияа за пътуване. Доколкото рабирам, поправете ме ако греша, е необходим ваксинационен паспорт, бърз тест или пср, както и застраховка /за целия престой/, покриваща всички разходи, свързани с  лечението на Ковид.
Виктория каза, че ще ми пише на 09.07., но мен треска ме тресе и се притеснявам да не пропусна нещо.
Тези от вас, които скоро са пътували, моля да споделят опит, какъв тест трябва да се направи, къде са си направили застраховката и за какъв период.
Другото ми питане е, колко пари обменяте и от къде купувате гривни. Ще стоим само три дни и не мога да преценя колко гривни ще трябват /не че ще имаме време за обикаляне сега, но все пак/
Благодаря на отзовалите се!

# 77
А как се плаща за тези таксита? Вкарваш номер на карта в приложението и ти дърпа парите от там или плащаш в брой в самото такси?
За пътуването по града ползвахме повечето време такси от платформата.
BOLD
има Uber  и Uklon - но не сме ги ползвали

Необходимо ви е да си качите приложение. Много е френдли. показва къде сте- пишете къде искате да отидете и ви предлага коли и цена. плаща се каквото пише предварително. Не е евтино - в сравнение с градския транспорт, но е много удобно 15 лв-20лв  в посока нещо такова. Разстоянията са огромни  а задръстванията постоянни.

# 78
Приложението ти дърпа

# 79
Добро утро, момичета!
Каго си направихте прс тестове? точно 72 часа преди пътуването или може 48 часа преди пътуването или 24 часа? В сайта бише до 72 часа преди пътуването, което не знам как да го тълкувам. Последно съм пътувала из Европа през октомври и тогава беше само с QR код.
Благодаря ви!

# 80
Добро утро, може 24, 48 часа по-рано. Няма проблем, стига да не са минали повече от 72 часа.

# 81
Здравейте, интересувам се когато отидваме за трансфер винаги ли се прави на два пъти? В смисъл един ден се слагат оплодените яйцеклетки и после след няколко дни пак се слагат други?

# 82
Не винаги. Понякога правят такъв двоен трансфер, а друг път - еденичен.

Здравейте, интересувам се когато отидваме за трансфер винаги ли се прави на два пъти? В смисъл един ден се слагат оплодените яйцеклетки и после след няколко дни пак се слагат други?

# 83
А знаете ли защо понякога е единичен понякога двоен?

# 84
Доколкото знам, при двоен трансфер се увеличават шансовете за хващане на имплантационен прозорец. Не знам, на база на какви фактори докторите преценят, дали да е еденичен или двоен трансферът.

# 85
Здравейте, дами!
Получих инструкции от Виктория относно посрещането и изследванията първия ден!
Писала ми е, че ще бъдем настанени в хотел Ибис. Разгледах го в букинг, изглежда супер! Предполагам, че има само един ибис в Киев Laughing

И така, поемаме на пътешествие за сбъдване на нашата мечта! Стискайте ни палци Smirk

# 86
Редактирано: Нямало е нужда да се чудя, питах Виктория и тя веднага ми изпрати адреса.
Досега толкова добра комуникация не съм виждала. Респект и към Виктория и към клиниката! Ако и останалото е на това ниво, ще съм изключително доволна, че ги избрах.
Това е адреса на хотела: улица Ползунова 6, Київ, 03049

Аз намерих два, сега се чудя кой е. Не толкова да го проверявам какъв е, и на летището бих спала на някоя пейка, но ми се иска да видя къде се намира, ако остане време за разходка.
А и ако нещо с транспорта се обърка, аз обичам да имам План Б. ММ ми казва, че искам да контролирам всичко, ами прав е. ☺
Писала ми е, че ще бъдем настанени в хотел Ибис. Разгледах го в букинг, изглежда супер! Предполагам, че има само един ибис в Киев Laughing

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 16:43 от Opossum

# 87
В Киев до план Б никой не е допирал, относно транспорта. Понякога се налага да поизчакаш шофьорите. Не е проблем, особено ако се очаква и други да пристигнат. С близки часове, разбира се, да речем 30-40 мин. Предполагам, че няма да те притеснят? На летището има интернет, така че при нужда пишеш на Виктория и тя отговаря веднага, кога идва шофьор. Спокойно!

# 88
Няма да пътувам от България, при 16 часа полет, два самолета и пристигане късно вечерта винаги трябва да имаш План Б, особено по време на пандемия. 😉 Не ми е проблем да чакам и няколко часа на летището, но дали шофьорът трябва да седи да ме чака, ако недай си Боже закъснеем много. Като знаем адреса на хотела е лесно, нито ние ще се притесняваме, нито ще звъним на някого през нощта. ☺

# 89
Здравеите.
Не трябва фа се птитеснявате.че шофьора ще ви чака.щом знае полета ще  ви изчака..бих Ви посъветвала да не вземате друг транспорт..освен този на клиниката
Успех..

Общи условия

Активация на акаунт