Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 73 044
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Няма как да се следи постоянно. Следят го докато се убедят, че е в норма. След това никой не го изследва.
В началото прогестерона ми беше нисък, коригираха дозата, след няколко дена пуснаха нов тест, всичко беше ок и повече дори не са го споменавали.

# 406
Няма как да се следи постоянно. Следят го докато се убедят, че е в норма. След това никой не го изследва.
В началото прогестерона ми беше нисък, коригираха дозата, след няколко дена пуснаха нов тест, всичко беше ок и повече дори не са го споменавали.

Именно..
Точно на това акцентирах.
И Вие нямаше да знаете ,че ви е бил нисък прогестерона ако не сте го следили..
На базата на това са ви го коригирали.
Също е важно и докога сте го приемали..
Защото и това е важно.
Разбира се , че е различно за всеки.
Но когато някой спомене , че го е приемал и в по късен етап от бременността...това изостря вниманието на интересуващите ги.

Честно ..да Ви кажа..
Не са ми полезни вашите коментари.
Приятна вечер ...все пак.

# 407
Исканите мнения са добре дошли, непоисканите са излишни…
Относно изследването на прогестерона, не е съвсем панацея за подържането на бременност или не. Лично мое мнение! Не само той участва в този така сложен процес за организма. Щитовидната жлеза според мен е в пъти по-важна да се следи. Нива на витамини, минерали, разни гадини, като хламидии и т.н…абе съвкупност от какво ли не. Прогестерона ми и двата пъти беше супер висок (в нормите) и двата пъти имах обилни кръвоизливи първите месеци от бременностите си, за които никой не ми даде точен отговор, защо се случва. Приемай го при нужда за подържане на шийката в тонус, в по напреднала бременност, само АКО доктора ти го сметне за нужно. И се успокой и се наслаждавай на тези моменти, че времето лети 🤩

# 408
Исканите мнения са добре дошли, непоисканите са излишни…
Относно изследването на прогестерона, не е съвсем панацея за подържането на бременност или не. Лично мое мнение! Не само той участва в този така сложен процес за организма. Щитовидната жлеза според мен е в пъти по-важна да се следи. Нива на витамини, минерали, разни гадини, като хламидии и т.н…абе съвкупност от какво ли не. Прогестерона ми и двата пъти беше супер висок (в нормите) и двата пъти имах обилни кръвоизливи първите месеци от бременностите си, за които никой не ми даде точен отговор, защо се случва. Приемай го при нужда за подържане на шийката в тонус, в по напреднала бременност, само АКО доктора ти го сметне за нужно. И се успокой и се наслаждавай на тези моменти, че времето лети 🤩
Благодаря Ви ..

# 409

Именно..
Точно на това акцентирах.
И Вие нямаше да знаете ,че ви е бил нисък прогестерона ако не сте го следили..
На базата на това са ви го коригирали.
Също е важно и докога сте го приемали..
Защото и това е важно.
Разбира се , че е различно за всеки.
Но когато някой спомене , че го е приемал и в по късен етап от бременността...това изостря вниманието на интересуващите ги.

Честно ..да Ви кажа..
Не са ми полезни вашите коментари.
Приятна вечер ...все пак.

Аз няма какво да следя. За това си имах доктори.

# 410
Да и Не,  след 12г.с., до 30 и някоя (не си спомням вече с точност), слагах вагинално Утрогестан, всяка вечер ×2 глобули.
 Всеки месец пускахме и микробиология.
Едното ми огромно притеснение беше да не се скъси рано шийката, а другото, да нямам някоя инфекция.
 Едното няма общо с другото, просто сега се върнах назад и си припомних всичките  си страхове през онези 8 месеца.
Всички бяха напразни, за щастие.
Щом и вие следите основните неща, всичко ще е супер Simple Smile

# 411
Важно е човек да се доверява и следва вътрешният си глас, обикновено не лъже!

# 412
Здравейте!
Утрогестан поставях до 16 г.с , като тогава резултата ми беше 60 при горна 27. Започах да го намалявам и спрах по схема в 17 г.с.
Не се притеснявай, довери се на лекаря , който те  следи. Лека бременност! Можеш да си пуснеш хемоглобин и желязо. Също вит.Д.

# 413
Здравейте момичета, вече се насочихме към Биотекс предатои ни първо посещение. Знам, че е рано да питам, но Вас кой АГ ви следи в България после? С 3 мисед и 1 кухо яйце и с доказана тромбофилия и завишени НК клетки. Моля, успели мами с мойте проблеми да пишат може и на лични.

# 414
Здравейте. Във връзка с нужните серологични изследвания за първоначален преглед, правят ли се всичките в Рамус, и ориентировъчно колко е цената им.?

# 415
Здравейте, интересува ме Биотехком с коя НГ клиника работи и към кои Бг специалисти насочва в случай на необходимост от хистероскопия и прегледи след евентуална бременност

# 416
Към никой, самостоятелен избор. Аз си правех хистероскопията в Киев.

# 417
В Биотекском ли?
Кой доктор Ви я прави? Доволна ли сте?

[/b]
Към никой, самостоятелен избор. Аз си правех хистероскопията в Киев.

# 418
Не си правете хистероскопии на своя глава.Говорете с Виктория първо,ако се налага те ще ви кажат кой и кога трябва да я направи.Аз бях направила и докторката ми се кара.

# 419
Аз се консултирах с Виктория преди да направя Хистероскопия и от болницата потвърдоха, че е ок да се направи. Но не са ми предлагали да я направим в Биотекс. Мислех, че там не правят такива процедури.

Общи условия

Активация на акаунт